לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-05-2005, 23:15
צלמית המשתמש של אלון _16
  אלון _16 אלון _16 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.10.04
שלח הודעה דרך ICQ אל אלון _16
שאלה בקשר לקניה מחו"ל

שלום לכולם
אני לא יודע אם לשאול את זה פה אבל אני ראיתי כמה מוצרים באתר אי באי -והם במחיר יחסית זול מאד לארץ! -לא רק מוצרי צילום אל אעוד כמה דברים!

אני חשבתי אולי אני יוכל לשלם לאבא שי את הסכום והוא יזמין אותם עבורי...
אני ממש לא יודע איך האתר הזה עובד -האם הוא אמין? -האם המוצר אותו הזמנת אותו תקבל?
האם אני יהיה מחוייב בדמי משלוח(מן הסתם) גבוהים מאד? -עד כדי כך שלא שווה לקנות שם?
האם אני יוחייב במכס?
תוך כמה זמן המוצר מגיע לארץ?
וממי אני בעצם קונה מאדם פרטי או מהאתר?
ואיך אני משלם -האם למישהו יש ניסיון טוב או רע אם האתר הזה? אשראי למי?

סליחה אבל אני פשוט לא יודע כלום בנושא...
{ד.א - אבא חושש... }

תודה רבה לעונים
רועי ואוהד - אם זה לא קשור אז תמחקו בבקשה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-05-2005, 23:33
צלמית המשתמש של Olegis
  Olegis Olegis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אלון _16 שמתחילה ב "שאלה בקשר לקניה מחו"ל"

בוא נניח לרגע שאתה שואל לגבי מוצרי צילום, ככה שהאשכול הזה יהיה חוקי בפורום הזה

לגבי ebay - זה לפעמים הימור ולפעמים קנייה בטוחה, אף פעם אי אפשר לדעת. האתר הזה עובד בצורה של זירה למכירות בין אנשים פרטיים (גם חברות משתמשות באתר הזה, אבל המדיניות היא אותה מדיניות של אנשים פרטיים פחות או יותר). מה שזה אומר - אתה מוצא מוצר שמישהו אחר מוכר ומציע הצעות בשיטת המכרז, כלומר כל המרבה במחיר זוכה. לאחר הזכיה אתה משלם לבחור שממנו קנית - באמצעות משלוח או העברת כסף או באמצעות כרטיס אשראי (הרוב המכריע של המכירות מתבצעות דרך שירות שנקרא Paypal). את פרטי המוצר הנמכר מומלץ לברר עם המוכר לפני הגשת ההצעות, כנ"ל גם לגבי מחירים ואפשרויות המשלוח השונות.

כאשר המוצר מגיע לארץ , הוא מחוייב מתשלום של מיסים כמו כל דבר אחר - וכאן הכל עניין של מחיר. אם הזמנת משהו שהוא זול יותר מ-50$ - לא ייגבו ממך כלום. אם המחיר היה גבוה יותר - תשלום מע"מ ומכס בהתאם לסוג המוצר (על מוצרי צילום יש בדר"כ מס כולל של 17%, כלומר רק מע"מ).

בגדול, אני לא ממליץ לקנות מוצרים יקרים מ-ebay, בגלל שאתה מתעסק עם אנשים ולא עם חנויות גדולות ואמינות. אני אישית קניתי מ-ebay הרבה מאוד פעמים, אבל בכל פעם דובר על דיסק או סרט DVD, זכרונות למחשב, כרטיסי זיכרון למצלמות, ספרים ועוד. דברים יקרים, שוב, לא הייתי קונה. חוץ מזה - מחירי המצלמות בארץ כבר מזמן התקרבו פחות או יותר למחירי המצלמות בחו"ל, במיוחד בדגמי ה-P&S. לדעתי הרבה יותר בטוח לקנות מיבואן "אפור" בארץ מאשר ממישהו לא מוכר ב-ebay.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:51

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר