לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-09-2008, 15:04
צלמית המשתמש של Seo
  Seo Seo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Seo שלח הודעה דרך MSN אל Seo Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי shibby99 שמתחילה ב "[font=Verdana]חחח קודם כל..."

שוב... אם אני מתמודדת עם המשקל ועוד די בקלות, ואני סוחבת תיק של חצובה, מצלמה ושתי עדשות. אני לא צופה שתהיה לך בעיה. במיוחד אם לצלם זה משהו שאתה אוהב... אז עוד כמה מאות גרמים שווים את זה בגדול.

בקשר לזום... כמו שאמרתי, אתה יכול לקנות עדשה אחת, שהיא קצת יותר יקרה, אבל יש לה טווח גדול יותר. למשל 18-135 במקום 18-55 או 18-70. ובכל מקרה... לפני הDSLR, הייתה לי פוג'י עם זום X10... ועכשיו יש לי הרבה פחות, ואני לא יכולה לומר שזה חסר לי. (וגם אני דאגתי בקשר לזה כשהתלבטתי מה לקנות) לא רק שהקודמת לא הייתה אפקטיבית בקצה הגדול של הזום, אז באמת שהצלם הממוצע, יכול להסתפק בהרבה פחות בקלות לדעתי.

ואני חושבת שכדאי שתפרט כמה אתה מוכן להשקיע במצלמה, ואיזו בדיוק איכות אתה מחפש כדי שנוכל לענות לך טוב יותר.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-09-2008, 22:52
  Adarhay Adarhay אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.11.07
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Seo שמתחילה ב "זה לגמרי אישי... יש אנשים שזה..."

האמת שהקיט 18-135 זולה יותר מה18-70 מ"מ זו בחירה שלך, לא יודע לגבי הטיול שלך, כי כך השיקולים קצת אחרים (אתה רוצה כבר עכשיו לקנות טווח יותר גדול ולא לחכות לרכישה של עדשה נוספת). אני חושב שבמילא אם תכנס בצילום חזק אתה תרצה עדשת טלה טובה אז קשה לברוח משתי עדשות
בכל מקרה, ה18-70 אמורה להיות איכותית יותר. אבל הטווח של עד 135 שימושי מאוד לפעמים.
לגבי בחירה בין DSLR לP&S אני חושב שהכל תלוי באיך אתה מתכוון להתייחס לצילום- אם אתה מתכוון להפוך אותו לתחביב רציני או שזה יותר לטיול ולתמונות משפחתיות.
אני אישית רכשתי P&S כשעוד לא ידעתי מה זה מצלמה, ממש אהבתי לצלם ותוך כמה חודשים מכרתי אותה וקניתי DSLR. לפעמים קשה מעכשיו לנחש מה יהיו הכוונות (כי כשאני קניתי P&S המוכר הצביע על הDSLRים ואמרתי שזה לא בשבילי לפי המחירים) אבל צריך לחשוב על זה.

**השרשור בעיקרון מכוון אל הודעה מס' 1 ורק המשפט הראשון להודעה מס' 8

נערך לאחרונה ע"י Adarhay בתאריך 03-09-2008 בשעה 22:54.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:27

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר