06-09-2008, 22:57
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.08.07
|
|
|
מעבר ליחידה אחרת צריך עזרה דחוף!!!!!
שלום לכולם,
אני משרת כבר שנה בצבא בחיל תומך לחימה(שמו של החיל לא חשוב ) וברצוני לעבור מהחיל לחיל אחר מכיוון שאני לא מרוצה מהאופי של החיל ,מסוג האנשים הקשוח והבוטה ובכלל לא מתחבר לכלום שם.
עכשיו לאחר שכבר ניסיתי את כל השיטות המקובלות (טפסי 55 למיניהםוכד') החלטתי להפעיל קשרים שיש לי האנשים שעזרו לי תמיד הכירו את האנשים במקומות הנכונים והצליחו להגיע להסדר שחרור מהחיל אבל תמיד הייתה איזה תשובה בסוף שלא ידעתי איך להתמודד איתה ושכנעתי את עצמי (בגלל חוסר הניסיון שלי בנושא) שאלה הנהלים בצבא ,עכשיו הסוגיה הזאת היא בנושא כ"א תמיד אמרו לי שתשמע בחיל משחררים אותך אבל בחיל אחר לא צריך כרגע כוח אדם עכשיו מה זה השטויות האלה?! הרי מי שיש לו קשרים לא אמור לעקוף גם מכשול שכזה?! האם להאמין או לא? כי לא יודע התשובות האלה מביאות אותי למצב מבולבל כי אני באמת לא יודע אולי זה נכון מצד אחד אבל אם אני מאמין לזה אני נישאר בדכאון וזה מצב בלתי אפשרי כי אני חייב לצאת מהחיל הזה אני מבחינתי רוצה להאמין שאולי האיש הזה שמטפל בעניין של המעבר שלי לא רוצה מספיק ואז במיקרה כזה להסביר לו שהכל אפשרי וזה עניין של רצון שלו הרי אני רואה שבצבא לצערי ואני לא אוהב להשתמש בביטוי הזה הכל זאת מאפיה אחת גדולה וכל אחד דואג לעצמו ולמוקרבים אליו אבל האמת שאני באמת לא יודע בבקשה חבר'ה תעזרו לי אני התייעצתי כבר אם כל כך הרבה אנשים ואף אחד לא מבין נתנו לי כל מיני סוגי תשובות ופה בפורום הזה אני יודע שיש הרבה אנשים שהם מביני עניין אז בבקשה תעזרו לי כי אני כבר מיואש עדיף שזה יהיה מישהו מתחום משאבי האנוש שבאמת מתעסק בזה שיענה או כל מי שבאמת באמת מבין.
תודה לכם ויום טוב.
|