לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-09-2008, 20:57
  SHANI18 SHANI18 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.09.08
נמצאת בפיקוד העורף ורוצה תפקיד אחר

שלום לכולם

התגייסתי באוגוסט האחרון והיתי מיועדת להיות לוחמת בלוחמה אלקטרונית אחרי שעברתי גיבוש לוחמות , לא חתמתי על שנה נוספת לכן נשלחתי לטירונות 01 ומשם לפיקוד העורף .
בפיקוד העורף הגעתי לקורס מרעננת ערכות מגן .

הבעיה היא כזאת בצבא רציתי להיות מכית (של מג"ל) אך במנילה לא היתה לי אפשרות כזאת (קב"א 49 דפר 40 ) ניסיתי לשלוח לצבא בקשות (לפחות 7-10 פעמים) אך כול פעם נענתי בשלילה (ואני חייבת להדגיש שעברתי גם מבחנים של מפעילת האמר קרבי שהם אותם מבחנים ולא נתנו לי להיבחן במבחנים של המכיות למרות שביקשתי הלך לי מצוין אבל חתמתי ויתור כי התפקיד לא מתאים לי).

קראתי והבנתי (גם מהטירונות) שיש חוסר במכים של מג"ל , בפיקוד העורף דיברתי עם משקית ת"ש ועם המפקד שלי (בדרגת סרן אם אני לא טועה) הם אמרו לי להגיש בעוד חודש וחצי חודשיים טופס 55 והמפקד מוכן להמליץ אבל הסיכוי שאני יקבל את התפקיד לא גבוה.

התפקיד שאני נמצאת בו עכשיו לא מי יודע מה (תנאים טובים מ8 עד 3 וחצי , לא קשה במיוחד , קורס של יומיים) אבל אני לא מרגישה שאני תורמת הרבה.

האם זה נכון שיש חוסר במכים? האם יש לי מה לעשות חוץ מלהגיש טופס 55? מה הסיכוי שאנייקבל את התפקיד?

תודה לעוזרים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-09-2008, 19:20
צלמית המשתמש של אפרתי
  משתמש זכר אפרתי אפרתי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.11.04
Facebook profile
כדאי שתקראי את האשכול הזה שהגבתי עליו לפני 3 שנים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SHANI18 שמתחילה ב "נמצאת בפיקוד העורף ורוצה תפקיד אחר"

זה האשכול

לא נראה לי שהרבה השתנה עד היום, כמו גם דעתי בנושא.

מצד שני אני רק מדבר כצופה מהצד ומעדיות של כאלה שחוו.

אני מבין ללבך ותומך במה שאת אומרת שאת רוצה לתרום יותר, אבל לעבור בין יחידות זה לא תמיד פשוט (אני אומר לך מניסיון...)

הצבא לא בקטע של להעביר חיילים (אם זה היה כ"כ פשוט היית רואה את כל הצבא מטייל בין היחידות השונות, מצב שהיה גורם לקטסטרופה ואנרכיה).

דעתי האישית היא שכיוון שיש לך תפקיד נוח אני מציע להשאר בו. חבל שאם הטופס יעבור ותגיעי למקום מעפן (לאו דווקא מפקדת במג"ל) ואז תתבאסי שלא נשארת ביחידה הנוחה.

אני מכיר אישית אנשים שזה קרה להם, וחבל.

תחשבי על זה.

בברכה, אפרתי

נערך לאחרונה ע"י אפרתי בתאריך 24-09-2008 בשעה 19:22. סיבה: טעות בהקלדה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:51

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר