לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-10-2008, 11:51
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
השף רונן דברת-בלוך טוען: עבדתי ביאכטה של גאידמק - והוא חייב לי 200 אלף שקל

ציטוט:
מה משותף לאורי שני, לוי קושניר, צבי ויליגר ואוהד בית"ר ירושלים שנרמס ביציע? - כולם תבעו כסף מארקדי גאידמק. לרשימה המכובדת הזאת מצטרף אדם נוסף, והפעם מדובר בשף רונן דברת-בלוך, כפי שדיווח הבוקר (ה') העיתון "ידיעות אחרונות".

לפי הדיווח, השף, שעבד במשך 28 ימים על היאכטה של גאידמק, טוען שאיש העסקים לא שילם לו את משכורתו - 200 אלף שקל. דברת בלוך, לדבריו, הוזעק "מהיום להיום" לאחר שהשף הקבוע ביאכטה עזב. אחרי 28 ימים, כשכבר חלפו במוחו הרהורי עזיבה, הגיע לקחת את הכסף וגילה לתדהמתו שהיאכטה הפליגה משם.

השף מעיד כי גאידמק מנהל אורח חיים ראוותני, לפחות על היאכטה. דברת-בלוך סיפר כי בישל ארוחת יום הולדת לבן זוגה של בתו, קטיה גאידמק, אשר רק עלות האלכוהול בה הסתכמה ב-22,800 שקל.

המפיק של גאידמק, דדי ניצני, פירסם את תגובתו ב"ידיעות": "הוא גם לא יקבל כסף, עד שידרוש תשלום ריאלי. הוא ניפח את החשבונות פי שמונה. הוא בסך הכל בישל על הסירה כמה ימים. כבר היה לי יותר זול להביא את השף הבינלאומי אלן דוכס מצרפת, וזה לא היה עולה לי ככה".

http://www.globes.co.il/news/articl...0386778&fid=829

האם גם ארקדי יפליג מפה לתמיד?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:30

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר