לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-10-2008, 21:24
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
למה הם עושים את זה?...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ybd123 שמתחילה ב "למה? למה הם עושים את זה?"

בחיי שמזמן לא שמעתי שאלה כל כך תמימה !

אני אנסה להסביר לך למה זה ככה...

התרבות או ליתר דיוק המנטליות הערבית נתקעה אי שם לפני כמה מאות שנים ומאז לא התפתחה !
הם נהנים ככל שיותר ויותר רע להם...
חיי כבש עבורם יקרים יותר מחיי אדם ובשביל הכבוד הם יהיו מוכנים להרוג אותך ללא היסוס !

בגדול - הם הפכו להיות הילדים המפגרים של העולם המודרני שאסור לפגוע ברגשותיהם ואסור להעליב אותם פן הם ישתגעו !
שים לב לעובדה העצובה שבכל מקום בעולם בו יש מקבץ של מוסלמים שם יש גם בעיות....
ולא... לא רק במזרח התיכון אלא גם באירופה, באמריקה ואפילו.... באוסטרליה (שם ידעו יפה מאוד איך להשתיק ולטפל בהם כמו שצריך) ....

סוג של עובדה.

נערך לאחרונה ע"י לבני בתאריך 02-10-2008 בשעה 21:27.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-10-2008, 12:35
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אדם נולד יהודי, ולא אתה תקח..."

ציטוט:
אני יכול להניח שאתה מדקלם סיסמאות וניזון מההסתה המתגברת לאחרונה. משני הכיוונים, לצערי.

אתה לא יכול להתעלם מהאמת, התרבות הערבית (ואולי גם הדת המוסלמית, אני לא מספיק בקיא באיסלם כדי לקבוע עמדה נחרצת) היא תרבות שדוגלת בכוחנות ובאלימות. אתה מכיר הרבה תרבויות בשנות האלפיים שדוגלות בנקמת דם? תרבויות שבהן רצח על רקע כבוד המשפחה הוא דבר שבשגרה? תרבויות שבהן מלים נשים וכורתים איבר מגופן רק כדי שלא יהנו מסקס? ואולי שמעת על עוד תרבות בה מקובל לכרות יד של גנב?
יכול מאד ליהיות שיש הסברים הגיוניים לתופעה הזו, אבל זו עדיין תופעה שאי אפשר להתעלם ממנה.

ישן 03-10-2008, 13:03
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "[QUOTE]אני יכול להניח שאתה..."

כנראה שלא קראת, או לא הבנת את דברי.

הציטוט שלי מתייחס לדבריו של נוסטור.
הוא קבע בהתיחס לכתבה שמוצגת פה שיש אנשים שקוראים לעצמם יהודים שלא מבינים את דרכי האיסלם/טרור.
דברי הם כנגד הנסיון לפלג ולסכסך, בדרכים די אוויליות אני חייב לציין, ולפקפק ביהדותם של קבוצה לא
מבוטלת בעם.

לגבי אכזריותו של האסלם, לא כאן זה המקום לדבר על זה.
למזלנו, בגלל שישראל היא איננה מדינת הלכה יהודית, אנחנו לא חוזים באכזריותה של הדת היהודית, כפי שמתבטאת בכתובים, וכפי שאנו שומעים מדי פעם מפי רבנים מובילים.
להזכירך, מוות כנגד עבירה כלשהי הוא מוטיב חוזר בתורת הדת היהודית. דת יכולה להיות אכזרית לפעמים.
ישן 03-10-2008, 16:39
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "כנראה שלא קראת, או לא הבנת את..."

עשיתי בכוונה את ההפרדה בין התרבות הערבית/מוסלמית, לדת המוסלמית. עד כמה שאני יודע, בשום מקום באיסלם אין ציווי להרוג בת משפחה שאתה חושד בה שפגעה בכבוד המשפחה. כמו שאין ציווי למילת נשים, שוב, עד כמה שאני יודע (ואם אני טועה אני אשמח שמישהו יתקן אותי). לדעתי מה שיש במקרה הזה הוא השפעה של תרבות נטו, לא סתם אחד המשפטים שמייצג את תרבות האיסלם הוא "דין מוחמד בסיף" (שד"א, גם המקור שלו הוא בחדית' ולא בקוראן). אתה זוכר את ההתפרעויות בגלל הקריקטורה של מוחמד שפורסמה בדנמרק? אתה חושב שהתפרעויות בסדר גודל כזה היו קורות בגלל קריקטורה על אברהם אבינו נניח? ומה עם סלמן רושדי ופסוקי השטן? אתה חושב שהוותיקן היה גוזר עליו עונש מוות אם הוא היה כותב את הספר על הנצרות או על ישו?
לגבי מה שכתבת על היהדות, אז לצערי אני גם לא בקיא מספיק בחוקי היהדות כדי לענות לך אבל מה שאני כן יודע זה עונש מוות אף פעם לא ניתן בקלות ביהדות. לא סתם אמרו כי סנהדרין שהרגה אדם בשיבעים שנה ניקראת קטלנית. הכוונה שלי פה היא לא להוכיח שהיהדות או הנצרות הן דתות טובות או מוסריות יותר מהאיסלם, אלא רק להראות לך את העובדות לגבי החברה הערבית/איסלמית שמשום מה אתה בוחר להתעלם מהן.

נערך לאחרונה ע"י rubber_duck בתאריך 03-10-2008 בשעה 16:42.
ישן 03-10-2008, 16:23
צלמית המשתמש של נוסטור
  משתמש זכר נוסטור נוסטור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.06.08
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אדם נולד יהודי, ולא אתה תקח..."

משתף פעולה עם האוייב,הוא לא יהודי בעיני הוא מוסלמי כמוהם.

אלה רק יהודים בתואר לא בנשמה,כי יהודי בנשמה היה עושה הכל לשמור על מדינתו ולא יוצא לאנגליה לפרסם מאמרים אנטי ישראליים בעיתונות שם או באקדמיה שם,יהודי לא היה מוותר על חלק קטן מהמדינה לא בגלל הצורך בהתיישבות אלא בגלל עומק אסטרטגי,יהודי לא היה עומד בכפר ערבי וזורק עם משתפ"ים פלישתים אבנים על חיילי צה"ל,יהודי לא היה מתעלם מעני עירו על מנת לצאת לצעוק תפתחו את המעברים לעזה,וכמו שאמרתי יהודי יכול להיות רק בתואר ובתיאור בפנים הוא מוסלמי.

ישן 04-10-2008, 20:03
  לב כל-רואה לב כל-רואה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.02.08
בתגובה להודעה מספר 45 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "האם זה אתה לב רואה או שחלמתי חלום"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל היפה
אתה המעריץ את הכוח והשימוש בו בל לבבך ובכל מאודך. אתה המטיף השכם וערב, לשמוש בלתי מוגבל בכוח - בעוד כוח ובעוד כוח.

אתה מדבר על מעריצי הכוח ?

אולי גם בין המוסלמים קיימים כאלו ומי אתה שתבקר אותם.

על פי התרבות היהודית,
מותר להשתמש בכוח מתי שזה צודק להשתמש בו.

אם השימוש בכוח נועד למשל, לנצח אוייב , אז כן, צריך להשתמש בו.
למה? כי זה צודק ומוסרי לנצח אוייבים.

אצל המוסלמים, הכוח, הוא דרך החיים שלהם.

אני, כיהודי, לא מעריץ את הכוח.
אני מעריץ את הצדק.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://he.manhigut.org/templates/mlevi/cutimages/top_logo.jpg]

"צדק צדק תרדוף"

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:55

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר