לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-10-2008, 11:21
  מנגינת החליל מנגינת החליל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.08.07
אלימות של פלשתינים ושמאלנים בנעלין

מחבלי השמאל לא בוחלים בפגיעה במפגינים אזרחים!

להלן הכתבה על אירועי יום שישי האחרון, מתוך אתר תנועת "אם תרצו"
http://www.imti.org.il/show_art.php?id=183

3 פעילי 'אם תרצו' נפגעו מיידויי אבנים בנעלין

עשרות רעולי פנים פלשתינים ולצידם פעילים ישראלים וזרים תקפו באבנים את הפגנת התמיכה של 'אם תרצו' בחיילי צה"ל ובשוטרי מג"ב. 3 פעילי 'אם תרצו' נפצעו באורח קל מאוד וטופלו במקום

| 2008-10-03 17:00:26

לכתבה על האירועים בגלי-צה"ל

לכתבה על הפעילות באתר אומדיה

לכתבה על האירועים באתר של ערוץ 7

לכתבה על האירועים באתר האינטרנט של תושבי מודיעין

כמו כן סוקרו הפגנת התמיכה והאלימות של הפלשתינים והאנרכיסטים בחדשות השעה 17:00 בערוץ 2 ובחדשות של 20:00 ביומן של ערוץ 1 ביום שישי.

לפרטים:
ארז - 054-6650137
עמית - 050-6230444

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-10-2008, 13:42
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "יש לך חצר מאחורי הבית של 30..."

ציטוט:
אין אדם בלי אדמה, אבל למה את כל האדמה

את כל האדמה??? בסך הכל את מה ששיך לעם שלי, למדינה שלי, חלקת האלוהים הקטנה שלנו - בעוד שלערבי יש שטחים המשתרעים מהאוקיינוס האטלנטי ועד להודו... אפשר לחשוב ששטחי יש"ע הופכים את ישראל לפחות לאימפריה הבריטית, שהשתרעה על פני רבע מהעולם...

אני עניתי לך על כל שאלותיך - אבל מפני שהבנת הנקרא אינה בין הכשרונות שלך, אענה שוב:
מי שבעיניו החיים קדושים, מעל לכל דבר אחר, ובכל מחיר, לעולם יפסיד ולעולם ישלם מחיר גבוה יותר ממי שבעיניו החיים שלו ושל בני עמו קדושים (והחיים של אויביו ממש לא).
ובקשר לאדמה - היא חשובה גם כן. בלעדיה אין לנו קיום (אלא אם כן אתה מציע לנו לעבור למושבות תת-ימיות...). על חלקת האלוהים הקטנה שלנו אני מוכן להילחם, ואינני מוכן לוותר.
אם אתה מוכן לוותר, מה אתה עושה כאן? הרי זו לא האדמה שלך (כי אתה מוכן לוותר עליה בכזו קלות), ואתה כובש אותה וגוזל אותה מבעליה (שבניגוד לך, מוכנים להילחם על מה שנראה להם שזו אדמתם).
אם זו האדמה שלך, מדוע לוותר עליה? מדוע למסור אותה מרצוננו לאוייב? האם היית מוותר מרצונך על חדר בדירתך כדי לרצות שכן מעצבן?

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 06-10-2008, 09:31
צלמית המשתמש של הפטריוט

זה לא אני ששולח אותך מכאן
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "[font=Verdana]האוטומטיות של..."

זה אתה, שלא אכפת לך מאדמה - כך שלא אכפת לך על איזו אדמה תקים את ביתך (ובלבד שלא יהיה ולו ערבי אחד שיטען שזו האדמה שלו, שאז תקום ותלך למקום אחר). אתה הוא היהודי הנודד, חסר הארץ, החלש, המוכה, המושפל. הבית שלך איננו כאן - ובכנות, אינני יודע היכן הוא.

ושוב, בקשר לחיים ולאדמה - מכיוון שלא ייתכנו חיים ללא אדמה, הרי היא חשובה לא פחות. החיים חשובים לי, מר "מצפון", החיים שלי ושל בני עמי, ואני לא מוכן למסור אותם לידי האוייב מרצוני החופשי. חיי חשובים לי, וחיי בני עמי, אבל שלא כמוך, חיי האוייב חשובים בעיני פחות מקליפת השום. מי שמדבר על מוסר ומצפון לא יכול לתמוך במתן פרס כ"כ גדול לחבורת רוצחים - שהצהירה לא אחת שגם אם יינתן לה הפרס לא תפסיק לרצוח בנו. החיים חשובים לך? כנראה שפחות מעקרונות כת השלומיזם שלכם.

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 06-10-2008, 15:19
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "זה לא אני ששולח אותך מכאן"

לא נודד, לא חלש, לא מוכה ולא מושפל.
לא רק שהבית שלי פה, אלא גם את הבית שלך יש סיכוי שמשפחתי הקימה.
סבא שלי הגיע בשחייה מקרים אחרי טרומפלדור, חבר לחבורתו, הצטרף לגדוד העברי, הקים קיבוצים בצפון, היה שותף בהקמת חברת החשמל, וערים במרכז וזה רק על קצה המזלג.
אני מחובר לאדמה הזו (לחלקה כמובן) באופן שלא אתה ולא דברי הבלע שלך יצליחו להרחיק.
אני שומר על המסורת והמורשת, ואלחם ונלחמתי למען המדינה, אני לא יכול להגיד שהקרבתי את חיי עדיין, אבל הייתי ממש לא רחוק.

כעוד רבים כמוך, אתה מנסה לבטל את הדובר מאחר ודבריו גדולים עליך.

איך יכול להיות, שנכד של חלוץ (לא דן חלוץ) מוכן לוותר על אדמת ארץ ישראל ?
מכיוון שלא מסתדר לך אתה מדבר אלי כאילו אני בשוויץ, ושולח אותי לכל הרוחות כמעט כל הודעה שנייה.

אני משתדל לעבוד עם העיניים שבראשי ולא עם חזון ארץ ישראל השלמה, לא עם שתי גדות לירדן, אלא עם התישבות עובדת בארץ ישראל על פי גבולות החלוקה ולאחר מכן על פי גבולות 1967.
אני הייתי בנח"ל, ניסיתי להגשים גם בעצמי את החזון.
עשיתי כל מה שניתן על מנת להקים פה יישוב יהודי בארץ ישראל תוך אחווה עם השכנים, תוך מלחמה עם השכנים, אבל המטרה היא לחיות ולא להלחם כל היום.
מאיפה אתה מביא את כל דימויי השטנה הלא מבוססים שלך על אלה שרוצים לחלק את האדמה ולהגר מפה לארצות אירופה הקרות ???

מה אתה עשית בשביל מדינה ???
ישן 06-10-2008, 16:01
צלמית המשתמש של הפטריוט

היית, עשית, בנית, הקמת - ממש א.ד. גורדון...
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "לא נודד, לא חלש, לא מוכה ולא..."

ועכשיו אתה מוכן למסור הכל לידי האוייב, מרצונך החופשי, להרוס את כל מה שנבנה כאן (יש לי חדשות בשבילך, לא רק אתה ובני משפחתך עשיתם משהו למען המדינה...) תמורת חתיכת נייר...

מה מחבר אותך לתל אביב, לחיפה, לנצרת, לאשדוד אם לא חברון ובית לחם וירושלים (המזרחית!) ושכם? אם אתה מוותר עליהן, וויתרת גם על תל אביב וחיפה, כי בכך ניתקת את הזיקה שלך לארץ. ללא שכם וחברון ובית לחם אתה כובש זר בארץ לא-לך, ואתה גוזל אותה מבעליה. לשם מה הגיעו לכאן אבותיך? כדי למסור את הארץ לאוייב? לא נראה לי...

המטרה היא לחיות כאן, בלי להלחם כל יום - ולא, לא נראית סבירה כל המלחמה המתמדת הזו, כל הדימום הבלתי פוסק הזה, שיש בכוחנו לעצור אותו. ומה אתה מציע? בעצם, להנציח את הסכסוך ע"י הקמת מדינת טרור 5 דקות מכפר סבא, ואגב כך לנתק כל קשר וכל זיקה לחלקת אדמה זו.
אילו נשכיל רק פעם אחת לנצח ולהכריע את האוייב, נוכל להגיע לשלום (שלום אמיתי, הכוונה, ולא "שלום" שמשמעו כניעה), נוכל להגיע למנוחה ולנחלה, ולהפסיק את הדימום המיותר הזה.

ואתה כ"כ מבוגר וכ"כ זקן (כי כנראה אתה, לבדך, בנית את המדינה, נלחמת במלחמותיה, ייבשת את החולה, הקמת - ופינית - את ימית ושאר הישגים...) עד שאתה לא זוכר שפעם, לא כל-כך מזמן, דברים היו שונים. פעם, לפני שהחלטנו להיות "מוסריים" ו"נאורים" ו"הומאניים" חיינו כאן בשקט ובשלווה, בלי אוטובוסים מתפוצצים ובלי מאבטחים בכל פינה. פעם, כשהיינו "כובשים", היה פה שקט והיה פה טוב. לשני הצדדים, אגב. אבל אנשי "המוסר" וה"הומאניות" החליטו שככה אי אפשר להמשיך, והמצב רע - והנה, המצב נהיה הרבה יותר גרוע מאז שהחלטנו שה"פלסטינים" רוצים שלום (הם בכלל לא ידעו שהם כאלה - "פלסטינים" ורוצים שלום...). איזה יופי, נכון?

וזה בדיוק מה שאתה, היהודי הנודד. יהודי קטן וחלוש, חסר אדמה משלו (כי את האדמה שלו הוא מוסר לאוייב רק מפני שהאוייב הכריז שזו האדמה שלו, מדורי דורות - הוכחות? עדויות? עזוב אותך מזוטות שכאלו...), מפחד מהצל של עצמו ומסרב להגן על עצמו (כי זה לא "מוסרי" ולא "נאור"...).
אז אשאל שוב - מה מחבר אותך לחלקת האדמה הזו? לא הרבה, כך נראה...

ויליאם ראלף אינג'

ישן 06-10-2008, 16:35
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "היית, עשית, בנית, הקמת - ממש א.ד. גורדון..."

פחד אלוהים אנשים כמוך שקושרים את גורלם בבית לחם, ולאו דווקא הגלילית.
אתה קושר את גורלך למערת המכפלה ? לך תשכב בה ותחכה שהגורל יבקר אותך.
לא ענית לשאלתי מה אתה עשית בשביל מדינה.
אני בקצרה פרשתי לך את זכותי במדינה, הזכות שאתה מערר כל כך בקלות.
שאלתי מה קושר אותי למדינה ? קיבלת תשובה, ואפילו די מפורטת.
פעם לפני שהאוטובוסים התפוצצו הם הסיעו את הפועלים הערביים (שים לב, לא טעות, לא עבריים, ערבים) לבנות בתים.
היה לך טוב בעולם כאשר ערבים בונים לך אותו ?
מה מחבר אותי לחלקת האדמה הזו ?
בטוח לא אתה.
מורשת משפחתית ודם שנשפך בהגנה עליה זה כן

לא אוסף של אותיות שהופכות למשפטים והופכות לתעמולה שמתאימה ל 100 שעברה.
ישן 06-10-2008, 16:46
צלמית המשתמש של הפטריוט

לך כנראה יש סיבה להצטדק, לי לא
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "פחד אלוהים אנשים כמוך שקושרים..."

אני את שלי עשיתי - ואני עושה - למען המדינה, ואני, בניגוד אליך, לא צריך לפרוס פה את כל רשימת הישגיי מראשית הציונות ועד היום כדי להצדיק את דיעותי. לך כנראה יש מה להצדיק ומה להסביר, לי לא.

אם כך, מה קושר אותך לבית לחם הגלילית? מה קושר אותך לתל אביב? העובדה שמשפחתך היגרה לכאן לא אומרת כלום. באותה המידה היא היתה יכולה להגר לארה"ב או לבריטניה, ולעשות שם את מה שעשתה כאן (לבנות ולהקים ולחנך אפשר גם בארץ אחרת...). אז מה קושר אותך לתל אביב? היש משהו כזה בכלל? בשעת פקודה, מה מונע ממך לוותר על הארץ הזאת ולעזוב לארץ אחרת? מה יגרום לך להגיד, "עד כאן, על זה אני נלחם!" - הרי על חצי מהארץ הזו כבר וויתרת, מראש, מרצונך...

וכן, היה לח טוב כשערביי יש"ע עבדו אצלנו (במקום לרצוח אותנו) - והיה גם להם טוב, הם התפרנסו (אמנם לא משכורות היי-טק...) ולא היו כל מיני מחסומים וגדרות שעיכבו אותם והפריעו להם. המצב היה טוב לכולם, עד שהחלטתם שהוא לא טוב - והפכתם אותו להרבה יותר גרוע...

ציטוט:
אוסף של אותיות שהופכות למשפטים והופכות לתעמולה שמתאימה ל 100 שעברה
- אז זה התנ"ך בעיניך? אז אשאל שוב - מה, אם בכלל, מחבר אותך לארץ הזו? (אם לא הבנת, מה מחבר אותך לארץ הזו, שלא יכול לחבר אותך לכל מקום אחר בעולם)

ויליאם ראלף אינג'

ישן 05-10-2008, 13:35
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "כל מי שמרים ידו על אנשי כוחות הביטחון..."

הצביעות שלך הוכחה בכל הדרה:
ציטוט:
במקור נכתב על ידי הפטריוט
שאותו שמענו עד זרא בפרשת שטרנהל? האם האלימות הזו, של פעילי שמאל, אינה "פגיעה בדמוקרטיה"?
שוב, כנראה שיש טרור ואלימות המקובלים עליכם...

מסתבר שיש טרור ואלימות שמקובלים עלייך, בניגוד אלייך טרור הוא דבר שאני מתנגד אליו בלי שום תנאים או סייגים.
ועכשיו ברוח הפורום: הימין הוכיח את צביעותו!

למה אתה לא טוען שחיילי צה"ל לא צריכים לקחת חלק בויכוח נדל"ני? (זה מה שתושבי בילעין טוענים, הטענה שלהם היא לא נגד הגדר אלא נגד מיקומה שנועד לקחת חלק מאדמתם לצורך בנייה נדל"נית בקריית ספר)

בגלל שהצביעות שלך הולך להתפרץ שוב, אז כדי שזה יהיה ברור - אני לא תומך בתושבי בילעין, ברגע שהם בוחרים להפעיל אלימות דעתם לא חשובה מבחינתי.

ישן 05-10-2008, 13:48
צלמית המשתמש של הפטריוט

תגובה לך ול"מצפון"
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "הצביעות שלך הוכחה בכל..."

איך החיים בשווייץ? טובים, לא? הייתי שם פעם, מקום נחמד (אם כי קצת שקט).

בניגוד לכם, אני חי בארץ, ואני לא משקיף נייטרלי העומד מהצד ומצקצק בלשונו בכל פעם שמישהו עובר על חוקי המשחק כפי שאתם רואים אותם משווייץ הרחוקה.
אני, כאמור, חי בארץ, ואני מעורב בסכסוך הזה עד צוואר, ואני לא יכול להיות נייטרלי. אני נוטל צד וקובע עמדה ערכית - ומה שמקדם את עמדתי ומסייע לה הוא נכון ומוצדק ומוסרי, ומה שלא - לא.
אני לא מוכן לשחק את משחק העיוורון שלכם, שבו אין צודקים ואין אשמים (בעצם יש צודקים - הפלסטינים - ויש אשמים - הישראלים, כמובן). עיוורון מוסרי וצביעות זה השטח שלכם, לא שלי, ולא אפגע במונופול שלכם על שני תחומים אלה.
ובעצם, אם בוחנים את עמדותיכם בקפידה, נגלה שמבעד למסך הנייטרליות שאתם משדרים, שניכם בחרתם צד (וזה לא הצד הישראלי). אז מי פה צבוע?

ויליאם ראלף אינג'

ישן 05-10-2008, 14:29

בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "תגובה לך ול"מצפון""

זה שאתה צבוע לא הופך אותך ללא נייטרלי, זה פשוט אומר שאתה צבוע.

אל תכניס לי מילים לפה, אני דבר ראשון בעד המדינה שלי, האזרחים שלה, מוסדותיה וכוחות הביטחון שלה.
ברגע שמישהו מרים יד על חייל, אין מבחינתי הבדל למה הדעה הפוליטית שגרמה לו להרים יד!
חייהם של אזרחים ישראלים חשובים לי הרבה יותר מחייהם של אזרחים של כל מדינה אחרת, ברור שקשה לך לתפוס את זה, אבל זה רק בגלל שמבחינתך אין הבדל בין כל מה שנמצא בין השמאל הקיצוני לימין המתון.
אני לא טוען שאני נייטרלי, אני שונא קיצוניים, ממש שונא קיצוניים, איכפת לי הרבה יותר מהאנשים הרגלים והפשוטים שרוצים לחיות במדינה נורמאלית.

אתה תמשיך להיות צבוע, תתמוך בפגיעה בחיילים (ברגע שזה נוח לך) ותזדעזע מפגיעה בחיילים כשזה בא לך בטוב.

נערך לאחרונה ע"י High_Hopes בתאריך 05-10-2008 בשעה 14:33.
ישן 05-10-2008, 16:44
צלמית המשתמש של הפטריוט

אם זה מה שעושה לך טוב...
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "זה שאתה צבוע לא הופך אותך ללא..."

תמשיך לקרוא לי "צבוע". כשזה מגיע ממישהו כמוך, זה כמעט מחמאה...

אתה שונא קיצונים, ורוצה מדינה נורמאלית - ולמען מדינה נורמאלית אתה מוכן לוותר על העתיד... שלא לדבר על זה שאתה מוכן, בשם הנייטרליות ובשם המתינות, לפגוע פגיעה אנושה בציבור שחושב אחרת ממך רק משום שהוא חושב אחרת ממך.
אתה לא נייטרלי. אתה יכול לטעון עד מחר שאתה נייטרלי, אבל גם לשקר הזה כבר אף אחד לא מאמין. אתה ו"מצפון" נטלתם צד, וכל נסיונותיכם להסתיר את העובדה הפשוטה הזו רק הופכת אתכם לצבועים, לא אותי. ואתם לא בחרתם בצד שלנו. חבל.

ויליאם ראלף אינג'

ישן 06-10-2008, 09:34
צלמית המשתמש של הפטריוט

אני, בניגוד אליך...
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "אתה שם לב שאני כותב משהו אחד..."

לא משקיף נייטרלי, הצופה על האירועים משוויץ הרחוקה. משם אפשר לגנות כל פגיעה בשוטר או חייל.
אבל, בניגוד לחבריך בבילעין ובניעלין, המתיישבים, שאותם אתה נהנה כ"כ להאשים, לא תוקפים שוטרים וחיילים, לא מחפשים אותם כדי לתקוף אותם. הם בסה"כ מגינים על עצמם ועל בתיהם ורכושם מפני אלימות פוליטית של השלטון - האם אתה היית נוהג אחרת? וההתנגדות שלהם לאלימות הפוליטית של השלטון בטלה בשישים אל מול האלימות והבריונות של חבריך השמאלנים בניעלין, בבילעין ובמקומות אחרים.
מגוחך למתוח קו שווה בין שני המקרים (הדבר דומה לכל ההצהרות של אבו מאזן, ועראפת לפניו, שהוא מגנה כל פגיעה בחפים מפשע...)

ויליאם ראלף אינג'

ישן 06-10-2008, 11:22

בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "אני, בניגוד אליך..."

אתה חוזר על אותו משפט אטום מתוכן, אבל זה לא ישנה את האמת
זה שאני לא תומך באלימות כנגד כוחות הביטחון של המדינה שלי לא הופך אותי ל"משקיף נייטרלי", ההפך הוא הנכון, אני מאוד בטוח בדעותי כנגד אנשים שמנסים לפגוע באזרחי המדינה ובכוחות הביטחון.

אתה לעומת זאת, יוצא כנגד אנשים שזורקים אבנים ופוגעים בשוטרים, אבל לא מוכן לגנות את התופעה הנלוזה הזאת כשזה נוגע לאנשים אחרים - ועל כן אתה צבוע.

השקרים שלך כל כך קלים להפרחה שזה כבר נהיה עצוב, מאוד "ריגש" אותי לשמוע על אלו "מגינים על עצמם ועל בתיהם ורכושם" רק חבל שהמציאות היא "טיפה" שונה, המתפרעים בכל האירועים האלו לא גרו אפילו יום אחד במקום שממנו הם פונו, הם הגיעו לשם באלפים כדי להתפרע - והשקרים שלך הם מגוחכים, כל פעם לפני פינוי הפורומים מתמלאים בהודעות שקוראות להגיע מיד למאחז מסויים, אז אל תבלבל את השכל שמדובר באנשים שמגינים על הבית של עצמם.

לפי הטענה שלך, אתה אמור דווקא לתמוך בתושבי בלעין (מסיבה כל שהיא אתה כל הזמן טוען שאני תומך בהם למרות שכבר כתבתי עשרות פעמים שאני מתנגד לפעילות האלימה שלהם, כנראה שזה לא מסתדר לך עם הויכוח אז אתה בוחר להתעלם מזה ולהאשים אותי באותם האשמות על דברים שהמצאת בראשך) - לטענתם הם מגינים על השטח ששייך לכפר שלהם, הם טוענים שגדר ההפרדה היא נדל"נית ולא ביטחונית כי היא מספחת שטחים שלהם לא לצרכי ביטחון אלא כדי להגדיל את בית"ר עילית.

הטענה שלי היא שזה לא משנה אם הם צודקים או לא, זה לא מעניין אותי, כל עוד הם בוחרים באלימות אין שום סיבה להתייחס לטענות שלהם.
לעומת זאת, בתור אחד שהוא לא משקיף כמוני (טענה שלך, לא שלי) אתה אמור לתמוך בהם, הם עושים בידיוק מה שאתה היית עושה.

ישן 06-10-2008, 11:34
צלמית המשתמש של הפטריוט

אז זהו, שלא
בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "אתה חוזר על אותו משפט אטום..."

אני לא צבוע כמוך, ולא עיוור כמוך.
בריוני השמאל מסייעים לטרור הפלסטינאי, ותוקפים חיילים העסוקים במשימות הגנה (בדיוק כמו באותה תקרית מתוקשרת, שבה חבורת בריונים תקפה חיילים שאיישו מחסום - ואת מי הענישו? כמובן, את מפקד המחסום...). לתושבי בילעין אין שום טיעון נדל"ני, כי הם מחזיקים באדמה לא-להם, והחברים הבריונים שלך מסייעים להם.
את האלימות שלהם אני מגנה - ואני מבין, בניגוד לך, שאין שום קשר בינה לבין "אלימות" המתיישבים (שאפילו בשיאה לא מגיעה לאחוז ממה שיודעים לעולל חבריך הבריונים). אין שום קו מחבר בין אלימות השמאל לבין התנגדות מתיישבי איו"ש לכך שיגרשו אותם מבתיהם. זכותם - ואף חובתם - להתנגד לצעדים אלימים של השלטון, וזכותם - ואף חובתם - להתנגד למי שבא לגרש אותם מבתיהם. שוב, האם אתה היית נוהג אחרת? האם אתה היית מתפנה מרצון, או מנסה להגן על הבית שלך?
אגב, כמה מבריוני בילעין אכן גרים בבילעין? כמה באים מתל אביב? בחייך...

לך לא משנה אם הם צודקים או לא - כמו שאמרתי, משקיף נייטרלי, ועוד כזה שסובל מעיוורון מוסרי קשה...

שוב, עושה לך טוב לקרוא לי "צבוע", תהיה בריא - כמה פעמים שלא תחזור על השקר, הוא לא יהפוך לאמת...

ויליאם ראלף אינג'

ישן 06-10-2008, 13:17

בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "כמה מבריוני בילעין גרים בבילעין?"

מתוך הזורקי אבנים - כולם תושבי בילעין, זה בדוק.
מתוך המתפרעים האחרים (אלו שלא הרימו אבן אבל הם שותפים לאלימות בזה שהם מעודדים אותה) - המונים, תושבי הכפר הם כמה עשרות וכל היתר הם אנשים שלא גרים שם.

אבל השאלה שלך לא נכונה, כי אני מלכתחילה טוען שזריקת אבנים היא פסולה לחלוטין, אתה הוא זה שמצדיק אותה. כרגיל גם כשכתבתי שורה אחת בלבד הצלחת להתעלם ממנה ולא להתייחס לשאלה, אלא בחרת לתקוף אותי, שוב בטענה כאילו אני תומך באלו שרשמתי כבר עשרות פעמים שאני מתנגד להם (אבל מה איכפת לך, אין לך שום טענה אחרת אז אתה בוחר להאחז בטענה שיקרית)

אף אחד לא בא להגן על אף אחד בעמונה, ההודעות היו באינטרנט כמה ימים לפני והן היו ברורות לחלוטין - הפעם המתפרעים מתכוונים להשתמש באלימות. אחרי זה אתם משחקים את המשחק הדו-פרצופי שלכם וטוענים שאתם קורבנות.

ישן 06-10-2008, 13:24
צלמית המשתמש של הפטריוט

כמו שכבר ציינתי - עיוורון מוסרי
בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "מתוך הזורקי אבנים - כולם..."

ושוב ההשוואה בין מי שיוצא מגדרו כדי לחפש ולהגיע אל השוטרים והחיילים כדי לתקוף אותם (בריוני השמאל) ובין מי שמגן על עצמו (מתיישבי איו"ש).
כן, למשקיף מהצד, שלא מבין דבר וחצי דבר בסכסוך - ואינו מעורב בו, כמובן - שני המקרים נראים אותו הדבר. גם פה וגם פה כביכול מותקפים שוטרים וחיילים. למשקיף הנייטרלי זה בהחלט נראה חמור, ואותו משקיף בהחלט צפוי לגנות את שני המקרים.
אבל למי שמבין דבר או שניים - וכמובן, למי שלא חי בשוויץ הרחוקה והנעימה אלא בישראל המיוזעת - יש הבדל תהומי בין שני המקרים.

ציטוט:
אף אחד לא בא להגן על אף אחד בעמונה

כלומר, גם לא היה הפוגרום מתרחש, גם אז היו מגיעים לשם אלפים, כדבריך, ו"תוקפים" שוטרים וחיילים? סתם כך, הגיעו לשם אלפים ותקפו שוטרים וחיילים?
נראה שלא מדובר רק בעיוורון, אלא גם בבורות או בטפשות...

ויליאם ראלף אינג'

ישן 05-10-2008, 21:50
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
אכן, רק בימין יש דעת יחיד...
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "בניגוד אליך (בעצם אני פה..."

כלומר, ככה הכי קל לתאר את כל יריביך הפוליטיים. אחר כך אפשר לטעון גם שהם "קיצוניים" ו"מוסתים" ו"נוהגים כעדר" . לשם מה לשאול את דעתם? הרי העניין מיותר בתכלית. השמאל (סליחה, אתה , שהרי בענייני שמאל אסור להכליל) הופך כל עמדה לעמדה הרשמית של "הימין" ובכך הופך את חייו לקלים מאוד.

בניגוד לכך , כאשר פלסטינאי (למשל, דובר רשמי של הרש"פ) מתיר את דמם של יהודים, הרי שהוא לא מייצג אפילו את עצמו ולא מעט מכותבי השמאל מסלפים ומעוותים את דבריו כדי להתאים אותם לקו השלט..

למען הסר ספק, אני מתנגד לכל פגיעה בחיילי צה"ל, בין אם הממשלה הארורה הזאת שלחה אותם לעשות פעולה שהם אמורים לעשות מתוקף תפקידם, ובין אם גרמה להם לחרוג מכך.

אבל אל תתמודד עם העמדות שלי, תמשיך להשמיץ...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:15

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר