לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-10-2008, 09:28
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "עיתון 'הארץ' אינו שומר על כללי הפורום - ואין מוחה!"

תחסום את עצמך על יהירות יתר.

עיתון הארץ רשם כותרת מדויקת להפליא בו תאר ארבע עובדות בלתי ניתנות לערעור

1. הבחור עו"ד
2. העו"ד ערבי
3. העו"ד הערבי הופשט
4. העו"ד הערבי שהופשט גם נכבל בידיו באזיקים

4 עובודת בלתי ניתנות לערעור - הכותרת מדויקת להפליא

לעומת זאת:
ציטוט:
משטרת ישראל עצרה אזרח שניסה לשבש לטענתה את בידוקו הבטחוני

לטענתה הופך את הכותרת לבעייתית, גם ניסה לשבש זה בעייתי, הכל נתון לפרשנות ולהבעת דעה.

ציטוט:
עו"ד ערבי הושפל לטענתו'

אולי לזה היית מצפה מעיתון הארץ, אבל קיבלת כותרת נקייה מכוונות והאשמות.

גם כשמנסים להיות ציניים צריך להשאר גם טיפה ר-ציניים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-10-2008, 09:37
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "תחסום את עצמך על יהירות..."

ברם אולם, אתה מתעקש לצאת אדיוט, כי לא טרחת אפילו ללחוץ על הלינק ולקרוא את הכתבה:

ציטוט:
מרשות שדות התעופה נמסר כי דוחי נשלח שלשום לחיפוש "לאור התרעה נקודתית שהתגלתה במהלך הבידוק. חוסר שיתוף פעולה מצד הנוסע הוא שהביא לעיכובו. הבודקים הזמינו ניידת כדי שתסייע להם לשכנע את הנוסע להיבדק ולהזים את החשד". ברשות לא ידעו לומר אם גם לפני חודשיים היתה התרעה שגרמה לדרישה שדוחי יתפשט.

ממשטרת מחוז תל אביב נמסר כי "במשטרה התקבלה קריאה מאנשי הביטחון בשדה דב, על אדם המסרב להיבדק ומשתולל. שוטרי סיור הסבירו לחשוד כי מאחר שהוא מסרב להיבדק, הוא ייאלץ להיעצר. מכיוון שהחשוד סירב, עצרו אותו השוטרים, ערכו עליו חיפוש ועם סיום החיפוש הוא שוחרר".

נו טוב, למה לבלבל את מצפון עם עובדות? הרי ענייני ביטחון הם שוליים עבורו, סתם הזדמנות למצוא קליינטים שונאי המדינה.

ועוד בענייני ביטחון:

הפשטות זה עניין שבשיגרה בנמלי תעופה בארה"ב גם של עורכי דין יהודים ישראלים, אבל שוב, מצפון/מוסר חסין מפני התבלבלות מעובדות, הוא יורה את דעותיו האוטומטיות בלי לקרוא, בלי לבדוק, בלי להבין.אדיוט.

ישן 08-10-2008, 09:57
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
ולכן הכותרת על מעצרו של גונן שגב הייתה צריכה להיות:

"רופא ילדים נאזק ונשאל שאלות חודרניות"

ובאם יקרה נס והמשטרה תשים ידיה על אחד מברוני הפשע המתגוררים באחוזות יכתב - "מושבניק הושכב על הרצפה כאשר עשרות שוטרים חמושים מנופפים בקרבתו בנשק"

הכל נכון ורק מה שמובלט ומה שמוטמן שונה בין הודעה להודעה. הרי גם כותרותיו של אלביס יכולות עפ,י אותו פלפול להיות נכונות [1] לאיש קוראים שהיד [2] הוא מונה לשר וכו'.

אתה זה שזעם יותר מכולם על הולכת הרגל שהתחכמה עם השוטרת שלכדה אותה עוברת באור אדום.

הכלל אומר שבשדה התעופה עליו ועלי לענות לשאלות, לפתוח מזוודות וגם להתפשט אם צריך. בשדה דב ובקשיחות יתרה מזו גם בשדות תעופה אחרים בעולם.
ישן 08-10-2008, 14:38
  end__game end__game אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.05

מצפון למי בשורה התחתונה אכפת מאותו (ערבי) אדם?

לפי התגובות פה לאף אחד לא באמת אכפת ואולי אפילוו קצת מרוצים.
ואני אגיד לך משהו , אני רואה את המאבק שלנו עם הערבים די בפשטות וזה הם או אנחנו.
כבן אדם אומר לי שהוא רוצה אותי מת.
אז מה עלי לעשות לקבל את איומיו ברצינות או בזלזול או לנסות לרכוש את ליבו?
אז אני לא יאמין להם?
אתה מבין הערבים למדו אותנו והם בחרו בטקטיקה של התשה אין סופית.
והעם בהחלט מותש ולא כול כך ממאמצי הערבים. אלה חוסר אימון במערכות במדינה.
בגל אותם שקרים שמאכילים אותנו.
רק עם נוותר יהיה גן עדן פה.(מזרח תיכון חדש) ואתה יודע מה פעם גם אני האמנתי בזה.
גם במהלך שנות ה90 שהם התחילו עם פיגועי האוטובוס.
אבל באוקטובר של שנת 2000 אבדתי את האימון בהתהליך ובאנשים שהובילו אותו.
ולדעתי מה שהוביל אותנו להתהליך שאולי במקבלי החלטות באותם שנים והדור שנלחמם במלחמה נשרט ממנה ומאז קשה לו לקבל החלטות נורמליות ומאמין בפטנזיות שבלתי ניתנות להשגה.
ועוד משהו למחשבה בן אדם לא מקבל בחיבה שהוא הולך להפסיד או לוותר על מה שהושג בעמל רב ודם.

נערך לאחרונה ע"י end__game בתאריך 08-10-2008 בשעה 14:41.
ישן 08-10-2008, 15:02
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "מצפון למי בשורה התחתונה אכפת..."

אני יכול להסכים לקונספט של הדברים שלך.
לאף אחד לא באמת אכפת מאף אחד.
המנהיגים משני הצדדים לא תמיד מייצגים את הבוחרים או התומכים שלהם.
מה שכן אני יכול להוסיף, שבגלל המציאות (או העבר) הקשה שאנחנו חווים מדי יום ביומו, גם אם ישראל תנצח את כולם, תגרש את כולם, ותהיה ישראל יהודית לעם היהודי, המצב לא יהיה יותר טוב.
האנשים רעים, חלקם או רובם רעים בבסיס, ואת מלחמות הערבים ביהודים נחליף במלחמות העניים בעשירים, האשכנזים בספרדים, הצפון נגד הדרום, המזרח נגד המערב, כולם נגד תל אביב, וכולם נגד כולם.
באמת שהתקווה נראית לא יותר משכונה עם שוק יפה, קבוצת כדורגל והרבה שיפודיות.
התקווה הולכת ונמסה ואיתה גם אמון האנשים אחד בשני ובמערכות השלטון.
מילים קשות, אבל לא נראה שטוב יהיה פה בקרוב, ללא התערבות חיצונית שלא קשורה לסכסוך ושלא באה מהצד הישראלי יהודי, או ערבי מוסלמי.
לאף אחד לא באמת אכפת מאף אחד יותר, אם בכלל אי פעם.
ישן 08-10-2008, 15:22
  end__game end__game אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.05
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אני יכול להסכים לקונספט של..."

אתה יודע האדם חושב במושגים האם אנינ דפק מזה או לא.(או מה יוצא ללי מזה)

ובשביל שיתוף עם אחד והשני צריך אימון ווקצת רווח לתת. ולכן צריך לבחון במדינה עד היכן אפשר להשיג קונזנוס כי בזה תלוי עם נשרוד או לא. ועם הערבים את לעולם לא תשיג.
השנאה חזקה מחשיבה הגיונית.כך בני האדם בדרך כלל.
ואתה צודק אין לנו אולי את הכוח להכריע בכוח באופן מוחלט.
אבל עם נפסיד במקרה אני לא מצפה מהם לרחמים או אפילו לשרוד.
שמביטים במפה גדולה. הגדל שלנו מתאים לעיר מדינה לא בהרבה שונה מהונג קונג.
ויש לי שאלה מה נניח שהכול טוב ויש מאין הסכם איתם מה יקרה אם בעוד כמה שנים הם יתחזקו ועוד אותו סיבוב. ובמקרה כזה אולי עדף שערבים שחיים פה יהיו בני ערובה. ואני מעדיף להרוס פה הכול במקרה של הפסד. להפוך את הארץ לבלתי ניתנת לישוב אדם.
ואיך אתה מעביר אולסיות שלמות למקומות מסודרים. הנסיגה משם הוכיחה שלא יודעם לעשות זאת פה.
למען האמת היה יכול להיות נסיגה מוצלחת עם הינו גורמים להם לדמם במחיר כבד שהם יכנעו לא אנחנו.
מה זה יעשה לנדל"ן.
אני יודע שחלק מהרעיונות הם קיצונים אבל בשורה התחתונה בני אדם רוב הזן לא הגיונים במעשים.
ומונעים על ידי פחד ואופטמיות.(תלוי בנסיבות.)
ואולי אני דפוק.

ישן 08-10-2008, 10:39
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
הכתוב בתגובה הבאה מתבסס על ידע ממקור ראשון:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב "שדה דב: עו"ד ערבי הופשט ונכבל באזיקים"

במקרים כאלה, לאו דווקא המקרה הזה, הכול מתחיל כתוצאה מחוסר שיתוף פעולה של אותו עורך דין.
לצערי, בעבודתי אני נתקל באנשים כאלה מדי יום ביומו- אזרחים ועורכי דין שחושבים שהכול מגיע להם, שהוראות אנשי הביטחון הן בגדר המלצה במקרה הטוב, או סתם משהו שאפשר לצפצף עליו.
לא פעם נתקלתי באזרחים ועורכי דין שהתנהגו בגסות כלפי אנשי ביטחון במסגרות שונות, למרות שהם (המאבטחים) בסך הכול עושים את העבודה שלהם וחלקם אף נחשבים כעובדי ציבור (משמר בתי המשפט).
כנראה שאותו עורך דין ציפצף במגנומטר, הוא נלקח לבדיקה בחדר צדדי על מנת שלא לפגוע בפרטיותו (מה הוא רצה, שיעשו עליו חיפוש ידני מול כולם?), שם הוא החל להתפרע- סירב להישמע להוראות המאבטחים, סירב להיבדק ואף איים עליהם.

במצב כזה, מחובתם של אנשי הביטחון להודיע לו שהוא מעוכב ואינו יכול להמשיך הלאה, זאת עד לבירור מעמיק. במקרים מסוימים, אם הנסיבות מצדיקות את זה, הם גם יכולים לעצור אותו.

בסופו של דבר, כמעט תמיד מה שמתפרסם זה כמה אנשי הביטחון ברוטאליים וקשוחים, בעוד שהאמת בדרך כלל הפוכה- האדם שנבדק הוא זה שיוצר פרובוקציות, מגדף ומאיים.
אבל העיקר לרוץ ולכתוב בעיתון כמה המאבטחים רעים, בעוד שלהם אסור להתראיין ולהגיב, והתגובה של הנהלת רש"ת/משטרת ישראל תמיד תהיה קצרה ולקונית.

אני כבר מזמן הפסקתי להאמין לעיתונים בכל הנוגע לכתבות כאלה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:30

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר