לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-10-2008, 15:34
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
דהר במכונית להגיע לככר רבין ובדרך דרס למוות את מיטל בת ה27

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3610564,00.html
סיפורה של התאונה המחרידה שאירעה ביום שישי לפנות בוקר בתל-אביב בה נדרסה למוות מיטל אהרונסון ז"ל, מקבל בצהריים (יום א') תפנית נוספת בבית המשפט השלום בתל-אביב. נציג המשטרה, רס"מ יניב שרון, סיפר כי חבריו של ויק לביא, בעליה של המכונית, ביקשו את המפתחות "כדי להפעיל את המזגן". הוא נתן להם את המפתח, החל לברוח ברגל, ואילו חבריו נמלטו במכונית וחצו צומת באור אדום.

בית המשפט האריך בחמישה ימים את מעצרו של שי סימון בן 27 מרמת-גן, החשוד בהריגה, הפקרה לאחר פגיעה ונהיגה בשכרות. בבית המשפט התברר כי סימון וחשוד נוסף, שעדיין לא נתפס, הגיעו תוך שמונה דקות בלבד מנמל תל-אביב לכיכר רבין בעיר.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 19-10-2008 בשעה 15:43.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-10-2008, 18:03
  oa123 oa123 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.06.07
תגיד, אתה ממש מטומטם?
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב "אין דבר כזה כיכר רבין, יש..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי elvis1977
אין דבר כזה כיכר רבין, יש כיכר מלכי ישראל.

גם אין דבר כזה קורבנות שלום, יש קורבנות הטרור.

גם אין דבר כזה תהליך שלום, יש תהליך העצמת הטרור.

די כבר לנסות לזרות חול בעיני הציבור.

התגובה שלך כל כך מיותרת וכל כך טיפשית, מה הקשר שלה לתוכן הסקופ? אתה אוהב לרקוד על דם של נרצחת שנרצחה על ידי פושע שנהג בג'יפ ולנצל אותה לאמצעים פולייטים? אתה פשוט בן אדם הזוי.

בכל אופן, אני זוכר שטיילתי בברצלונה היו שוטרים שנראו כל כך מדוגמים, עם נעליי צנחנים מצוחצחות וגבוהות ומאיימים בכל פינה עם פאבים ותיירים.. אני עד היום לא מבין למה בתל אביב אין שוטרים נורמלים בכל מקום הומה אדם ואם כן יש, שלא ישבו במזגן באוטו וחצי ינמנמו..
ישן 19-10-2008, 18:42
  moozes moozes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.09.08
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי oa123 שמתחילה ב "תגיד, אתה ממש מטומטם?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי oa123
בכל אופן, אני זוכר שטיילתי בברצלונה היו שוטרים שנראו כל כך מדוגמים, עם נעליי צנחנים מצוחצחות וגבוהות ומאיימים בכל פינה עם פאבים ותיירים.. אני עד היום לא מבין למה בתל אביב אין שוטרים נורמלים בכל מקום הומה אדם ואם כן יש, שלא ישבו במזגן באוטו וחצי ינמנמו..

העניין הוא כזה:
אצלנו לא מתעסקים במניעה, אלא בענישה,
יש שוטרים, והם לא סתם יושבים במזגנים, אלא מתחבאים ע"מ לתפוס עברייני תנועה לאחר שביצעו את העבירה.

דוגמא להרגל חשיבה ישראלי,
מכר שלי נסע לטיול בארה"ב, כשחזר סיפר עד כמה נדהם מטיפשות האמריקאים,
והוא מספר, נסענו צפונה עלינו לכביש מהיר, בכניסה לכביש היה שלט/תמרור שמודיע לנהגים
שבכביש זה יש מכמונות מהירות.

אמרתי לו, נו אז מי טיפש, הם מנסים למנוע מנהגים תאונות לא מתחבאים, נותנים לך לעבור תעבירה ואז תופסים אותך.

מדינה דפוקה, הכל כסף.
ישן 19-10-2008, 18:54
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
אתה מלכלך סתם
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי moozes שמתחילה ב "[QUOTE=oa123] בכל אופן, אני..."

השוטרים בארץ ברובם עושים כמיטב יכולתם ואני יכול להעיד על כך ממקור ראשון משום שעבדתי איתם. הבעיה היא שההכשרה שלהם, המספר שלהם והאמצעים שלהם רחוקים מלהספיק. בניו יורק יש לך שוטרים בכל פינת רחוב. בכל מקום בעולם, גם בארה"ב, המשטרה יכולה למנוע עבירות תנועה רק עלי ידי נוכחות ועל ידי ענישה (שמייצרת הרתעה). בארה"ב ראיתי שוטרים מסתתרים מאחורי שיח כדי לעצור ולקנוס רוכבי אופניים שחוצים כביש בנסיעה ולא בהליכה ובכלל,מבחינת הגישה הבסיסית ראיתי מעט מאוד הבדלים בין המשטרות. מה שונה? כאמור, יש ה-ר-ב-ה יותר שוטרים בארה"ב והענישה חמורה יותר. בארה"ב הסיכוי שהשוטר יוותר לך נמוך בהרבה יחסית לישראל, אתה תשלם מאות דולרים על עבירות תנועה יחסית פעוטות ומה שחמור יותר עבור הנהג הוא שמחשב משרד התחבורה יקבל מייד דיווח על עבירת התנועה והביטוח שלך יתייקר באופן משמעותי. וזה בכלל עניין בעייתי בישראל, קולת העונשים.
ישן 19-10-2008, 20:03
  moozes moozes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.09.08
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "איך תמנע תאונות אחרת מאיך שזה מבוצע היום?"

מניעה ?, או קי אז ככה רק לשם הדגמה:
צומת עם תמרור עצור, במקום להחביא השוטר אחרי הצומת, יש למקם אותו גלוי לנהגים,
רוב הנהגים יצייתו לתמרור, אם השוטר לא יראה יש סיכוי ליותר עבירות, מה לעשות

דרך אגב, לתת זכות קדימה למי שהיה ראשון בצומת זה רק הכי טבעי שיכול להיות,
וזאת דוגמה נוספת לאיך אפשר למנוע

עוד דוגמה: כביש מהיר (חיפה) למקם תמרורים ברורים על המצאות מכמונות מהירות,
העלאת מהירות הנסיעה למשהו נורמלי, וענישה חמורה למי שבכל זאת יתפס, במקרה זה שיש תמרור בנוגע למכמונות יש להחביא ולהעניש בפול עוצמה.

שינוי מהותי בחשיבה,
יותר מניעה פחות תמרור היכן שלא ממש צריך,
חינוך, וכמובן ענישה חמורה לעבריינים.
ישן 19-10-2008, 20:13
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
הכל נכון, אבל...
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי moozes שמתחילה ב "מניעה ?, או קי אז ככה רק לשם..."

אין יעיל יותר משלים שוטר בכל צומת. הבעיה שאין מספיק (או אפילו קרוב למספיק) כח אדם לשם כך. פיתרון אפשרי הוא להגדיל מאוד את מערך המתנדבים של משטרת התנועה (היות והמתנדבים במדים מלאים, אף אחד לא באמת יודע שמדובר במתנדב והסמכויות שלהם זהות לאלו של שוטר מהשורה), אולי גם באמצעות מערך שירות לאומי (המגזר הערבי סובל במיוחד מתאונות דרכים בגלל ששם תרבות הנהיגה עוד פחותה מהממוצע הירוד בלאו הכי בישראל).
ההגיון של שוטרים שמתחבאים הוא שהנהג אמור לחשוש תמיד כי איננו יודע מאיפה יצוץ שוטר. לפעמים זה עובד, אבל בעיקר על הנהגים הנורמטיווים.
את הבעיה העיקרית-החינוך ותרבות הנהיגה אני לא יודע איך אפשר לפתור. הרצאות לא יעזרו. לכן, צריך לדעתי להתמקד במניעה על ידי הגברת הנוכחות המשטרתית בכבישים ועל ידי החרפה קיצונית של הענישה. לא ייתכן מצב שבו שוללים לעבריין תנועה סידרתי את הרישיון והוא ממשיך לנהוג ולסכן את הסביבה. אני רוצה לראות עונשי מאסר ממושכים גם אם לא מדובר בתאונה שהסתימה במוות או בתאונה בכלל והחרמת רכבים-זה אולי העונש הכואב ביותר ובמיוחד אצל מי שהרכב הוא הפרנסה.
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:57

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר