לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-11-2008, 21:22
  omer k omer k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.10.07
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Red Beret שמתחילה ב "גבר.."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Red Beret
מה קשור מתוסכלים?..אתה יודע איפה אני משרת?..אתה יודע מה עשיתי בצבא?..

אם אני זוכר נכון בסיירת גבעתי.
הדברים שאתה אומר גורמים לעניין להשמע כאילו אתה מרגיש שאתה פחות משהו בגלל שאתה לא ביחידת עלית. אולי אתה לא מתכוון לכך, אבל ככה זה נשמע.
לא היית ביובל עילם, לא שמעת דעה של אנשים שהיו, אז איך אתה שולל ומשמיץ?

אגב, אמרת שאתה באמת מתעניין וחוקר את העניין, אז במחקר ועניין אמיתי, צריך לשמוע אנשים שהיו,. אנשים שלא היו סתם מבלבלים את המוח ולא יודעים מה הולך.
תשאל אנשים שהיו ביובל עילם ולא חברים שלך. נראה מה יגידו לך.

ולבחור השני - אתה ראית מישהו שאמר פה שרק מי שסוס ומיובל עילם מתקבל? אף אחד גם לא אמר שמי שביובל עילם נראה כמו סוס או מנופח או כל שטות אחרת.
מעולם לא אמרנו שמי שמתקבל הוא סוס או משו. תפסיקו לדחוף סתם דברים.
תשימו לב איך אתם מתווכחים אפילו על דברים שלא קיימים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-11-2008, 21:31
צלמית המשתמש של ducklock
  ducklock ducklock אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.01.07
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי omer k שמתחילה ב "[QUOTE=Red Beret]מה קשור..."

ההבדל הואי שהוא כבר היה בצבא או שירת חלק מהשירות שלו עד עכשיו בסיירת גבעתי...יותר "עלית" מכל הפיסטונים שעוד לא חוו יום אחד בצבא ועברו כולע גיבוש מסכן.כעובדה,ולא ממירמור-כל הקבוצות כוש"ק עוזרות לעבור את הגיבוש בלבד.אני חושב שאתה לא צריך בכלל לפתוח את הפה כמלש"ב פעור שיותר מזה שאתה בכלל לא יודע מה זה "שלדג" ומה זה אומר,עוד לא היית בתוך המערכת ובטח שלא בתוך מסלול קשה.

אה,וסיירת גבעתי נחשבת יחידת עלית.

נערך לאחרונה ע"י ducklock בתאריך 01-11-2008 בשעה 21:34.
ישן 01-11-2008, 21:58
  omer k omer k אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי ducklock שמתחילה ב "ההבדל הואי שהוא כבר היה בצבא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ducklock
ההבדל הואי שהוא כבר היה בצבא או שירת חלק מהשירות שלו עד עכשיו בסיירת גבעתי...יותר "עלית" מכל הפיסטונים שעוד לא חוו יום אחד בצבא ועברו כולע גיבוש מסכן.כעובדה,ולא ממירמור-כל הקבוצות כוש"ק עוזרות לעבור את הגיבוש בלבד.אני חושב שאתה לא צריך בכלל לפתוח את הפה כמלש"ב פעור שיותר מזה שאתה בכלל לא יודע מה זה "שלדג" ומה זה אומר,עוד לא היית בתוך המערכת ובטח שלא בתוך מסלול קשה.

אה,וסיירת גבעתי נחשבת יחידת עלית.

קודם כל תשמור על הפה שלך.
לא מעניין אותי אם אתה בצבא או יותר גדול ממני. כמו שאני שומר על על הפה ומדבר בכבוד אז תעשה את זה גם אתה. אני מדבר איתכם כמו בני אדם.
זה שהוא היה/נמצא בשירות בצבא ובמסלול ביחידה שלו עם כל הכבוד לא אומר שהוא יודע מה יש בקבוצות כושר קרבי. מה הקשר בכלל? הוא השמיץ בלי לדעת בכלל. הוא "התעניין וחקר" בכך ששאל מישו כמה התקבלו וכמה סיימו מסלול מיובל עילם. אם הוא באמת היה רוצה לקבל תשובה, הוא היה צריך לשאול בוגרים של יובל עילם, ולא לגבש דעה על סמך נתונים שהם אפילו לא נכונים.
אני בתור חניך שנה שניה בכושר קרבי יכול ללמד אותך ואותו מה יש ומה אין, מה מקבלים, ומה הנתונים.
אז במקום להתעסק בקקה מי בצבא ואיפה ומי לא, תתעסק בנתונים שבאמת משנים.
אם תשאל אנשים גם בצבא על מי מדברים שמציינים יחידות עלית, יגידו לך שייטת 13, מטכ"ל או שלדג.
לא תיהיה פה תשובה חד משמעית כי סיירות למיניהן הן גם מיוחדות, אבל אם למשל יהיה כתוב בעיתון שיחידת עלית כזאת או אחרת, ביצעה פעולה כזאת או אחרת, תיהיה בטוח שלא מדובר שם על הסיירות של הגדודים.

נערך לאחרונה ע"י omer k בתאריך 01-11-2008 בשעה 22:01.
ישן 01-11-2008, 22:17
צלמית המשתמש של ducklock
  ducklock ducklock אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.01.07
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי omer k שמתחילה ב "[QUOTE=ducklock]ההבדל הואי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי omer k
קודם כל תשמור על הפה שלך.
לא מעניין אותי אם אתה בצבא או יותר גדול ממני. כמו שאני שומר על על הפה ומדבר בכבוד אז תעשה את זה גם אתה. אני מדבר איתכם כמו בני אדם.לא מובן לי למה אתה עושה רעש?אין כאן שום קשר ל"לתת כבוד".אתה מלש"ב פעור!איך אני יודע?"מרגיש פחות" בגלל שהוא בגבעתי ולא בשלדג הסופר מיוחדים?
זה שהוא היה/נמצא בשירות בצבא ובמסלול ביחידה שלו עם כל הכבוד לא אומר שהוא יודע מה יש בקבוצות כושר קרבי. מה הקשר בכלל? הוא השמיץ בלי לדעת בכלל. הוא "התעניין וחקר" בכך ששאל מישו כמה התקבלו וכמה סיימו מסלול מיובל עילם. אם הוא באמת היה רוצה לקבל תשובה, הוא היה צריך לשאול בוגרים של יובל עילם, ולא לגבש דעה על סמך נתונים שהם אפילו לא נכונים.ראה למעלה שבאמת לא התייחסתי לאם הוא שאל כמה ולמה אלא רק להתבטאות הבעייתית הזאת שלך לגבי "פחות" שמראה התתנשאות.
אני בתור חניך שנה שניה בכושר קרבי יכול ללמד אותך ואותו מה יש ומה אין, מה מקבלים, ומה הנתונים.
אז במקום להתעסק בקקה מי בצבא ואיפה ומי לא, תתעסק בנתונים שבאמת משנים.זה לב העניין שאינך מבין.כמות המתקבלים לייחידה לא אומר הרבה על המסלול עצמו,שכן כל קבוצות הכוש"ק מכינות לגיבושים,לא למסלול.מכאן,העובדה שאתה יודע כמה מקבלים מה לא רלוונטית.אני בספק אם ביובל עילם מלמדים אותכם על מה קורה במסלול עצמו...סתם נותנים לכם זריקות מוטיבציה,לא יותר.גיבוש בן 5 ימים לא אומר כלום,ובטח שלא אומר שאם עברת אותו,אז סיירת גבעתי זה פתאום פחות.
אם תשאל אנשים גם בצבא על מי מדברים שמציינים יחידות עלית, יגידו לך שייטת 13, מטכ"ל או שלדג.
לא תיהיה פה תשובה חד משמעית כי סיירות למיניהן הן גם מיוחדות, אבל אם למשל יהיה כתוב בעיתון שיחידת עלית כזאת או אחרת, ביצעה פעולה כזאת או אחרת, תיהיה בטוח שלא מדובר שם על הסיירות של הגדודים.עוד נקודה חשובה-אתה מוריד מהחשיבות האמיתית של יחידות אחרות שתתפלא כמה הן עוזרות ולוקחות חלק ב"מבצעים מיוחדים".רק לדוגמא,ניקח את סיירת גבעתי-אתה באמת יודע כמה עבודה הם עשו בעזה בשנים האחרונות לעומת "יחידות עלית אמיתיות" לדברייך?(ע"ע גם כחול וחום שם בכלל לא השתתפה "סיירת של גדודים")

ישן 01-11-2008, 23:09
  omer k omer k אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי ducklock שמתחילה ב "[QUOTE=omer k]קודם כל תשמור..."

נתחיל מזה שה"לתת כבוד" שדיברתי עליו לא קשור בכלל לנושא שאנחנו מדברים. גם אם אתה או הוא גדולים ממני, או בתפקידים כאלה או אחרים בצבא, לא אומר שיש לכם זכות לדבר אלי בזלזול או התנשאות וזה מה שעשית.

נקודה שניה:
אתה מפספס את מה שאני אומר
קודם כל, מעולם לא זילזלתי באף יחידה לא בסיירת כזאת או אחרת, לא בגדודים ולא בשום מקום אחר בצבא.אני מעריך ומוקיר כל מי שעושה את השירות שלו במקום שהוא תורם בו ועושה את תפקידו על הצד הטוב ביותר. על סמך מה אתה אומר שאני מזלזל? או מתנשא או כל דבר אחר?
הדבר היחיד שאמרתי, וגם הסברתי את עצמי שוב בהודעה הקודמת, הוא שמהדברים שאמר הבחור מסיירת גבעתי, נראה כאילו הוא מרגיש "פחות" מהם. מעולם לא אמרתי שהם פחות.
הבחור מהסיירת זלזל, במיוחד בחבר'ה שעוברים גיבושים והם מיובל עילם, כנראה בהתבסס על נתונים לא נכונים. איך הוא יכול להביע דעה שלילית בלי לדעת כלום בנושא?? (וזה לא משנה בכלל מה הוא עושה בצבא וכמה זמן).

"סתם נותנים לכם זריקות מוטיבציה,לא יותר"
אני זה שנמצא במסגרת הזאת שנתיים, אז אל תגיד לי מה נותנים ומה לא.
אני לא יודע מה קורה במסגרות אחרות אבל אצלנו מלבד עניין הכושר המכין, אתה מחזק ומפתח תכונות שישמשו אותך גם בכל התקופה הצבאית ולא רק בגיבוש, ובחיים בכלל, ערכים, ידע ומה לא.
כמו שאמרתי, אני לא מבין איך אתם מביעים דעה בלי לדעת בכלל?
ד"א אני בכלל לא נכנסתי לעניין ההתקבלות ליחידות, אמרתי שאתה לא יודע מה מקבלים, ולא "כמה מקבלים" בהקשר של אחוזי קבלה ליחידות.
אז בכל אופן, כן תן לי לחדש לך, אצלנו אתה מקבל כלים שעוזרים לך גם במסלול עצמו.
מה קורה במסלול עצמו, לא ניתן לדעת בדיוק, וגם אם כן, לא אפשרי להתכונן לכך, אבל אתה מקבל המון כלים שעוזרים לך בהתמודדיות בין אם זה בגיבוש, במסלול והשירות עצמו ובחיים.

"עוד נקודה חשובה-אתה מוריד מהחשיבות האמיתית של יחידות אחרות שתתפלא כמה הן עוזרות ולוקחות חלק ב"מבצעים מיוחדים".רק לדוגמא,ניקח את סיירת גבעתי-אתה באמת יודע כמה עבודה הם עשו בעזה בשנים האחרונות לעומת "יחידות עלית אמיתיות" לדברייך?(ע"ע גם כחול וחום שם בכלל לא השתתפה "סיירת של גדודים")"

למה אתה מכניס לי מילים לפה?
אתה אומר לי אם אני מוריד בחשיבות או לא על סמך מה? על סמך עצמך?
אמרתי שאני מזלזל? לא. אמרתי שהעבודה שלהן לא חשובה או פחות חשובה? לא.
הדבר היחיד שאמרתי הוא שכשמדובר על יחידות עלית ידובר כנראה על שייטת 13, סיירת מטכ"ל או שלדג. אתה מוזמן לקרוא שוב את התגובה הקודמת ולהווכח.

"מלש"ב פעור" ?
משתמש במושגים של חייל צעיר ומתלהב. כל הכבוד! גבר!

אז מי פה הילד? אני או אתה?

תתבגר.
ישן 02-11-2008, 00:07
  gidi2 gidi2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.07.08
תפסיקו עם הוויכוחים המטופשים האלה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי uriel-k שמתחילה ב "גיבוש מטכ"ל שתפו בחוויות"

אני לא בקטע של להגיד "הוא צודק" ו"הוא טועה" אבל אני לא מבין כאילו אם בא ילד לכושר קרבי ומתאמן שם ואחרי זה הולך לגיבוש (לא משנה איזה) ועובר אותו אז כל הכבוד לו ולקבוצת כושר שלו. הרי רוב האנשים שהולכים לגיבוש מסויים לא מתקבלים ליחידה המגבשת אז תלמדו לפרגן לאנשים שעוברים את הגיבוש ולא להגיד להם "בסדר, עברת גיבוש אבל אתה לא תעבור מסלול כי בקבוצות כושר קרבי לא מכינים אותך למסלול" תאמינו לי שזה מספיק קשה לעבור גיבוש. כמו כן אני לא חושב שיובל עילם זה איזשהו פתרון קסם הרי זה נכון שזה עוזר והכל אבל תכלס מי שעובר זה הבנאדם עם הערכים מהבית. אני לא מאמין לקלישאות האלה שבקבוצות כושר קרבי נותנים לך תכונות מסויימות למסלול, אי אפשר לבוא להתאמן בכושר קרבי וזה מה שייתן לך את התכונות המתאימות לשייטת לדוגמא, בנאדם שהוא לא מנהיג ואין לו קשר למנהיגות יובל עילם או כל קבוצת כושר אחרת לא תהפוך אותו למנהיג, אבל בנאדם עם פוטנציאל מנהיגותי כלשהו אז העבודה במסגרת מסויימת תפתח אצלו את התכונה הזאת.
בכלל אני חושב שבאשכול הזה האנשים מתחלקים לשני קבוצות: בעד כושר קרבי ונגד כושר קרבי. תבינו זה לא שחור לבן, אם חלק חושבים שצריך להתאמן לבד וחלק חושבים שצריך להתאמן במסגרת כלשהי אז בואו אני ייתן לכם פתרון: שילוב אימונים גם לבד וגם במסגרת כושר קרבי.

שבוע נעים.
ישן 02-11-2008, 00:33
  omer k omer k אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי gidi2 שמתחילה ב "תפסיקו עם הוויכוחים המטופשים האלה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי gidi2
אני לא בקטע של להגיד "הוא צודק" ו"הוא טועה" אבל אני לא מבין כאילו אם בא ילד לכושר קרבי ומתאמן שם ואחרי זה הולך לגיבוש (לא משנה איזה) ועובר אותו אז כל הכבוד לו ולקבוצת כושר שלו. הרי רוב האנשים שהולכים לגיבוש מסויים לא מתקבלים ליחידה המגבשת אז תלמדו לפרגן לאנשים שעוברים את הגיבוש ולא להגיד להם "בסדר, עברת גיבוש אבל אתה לא תעבור מסלול כי בקבוצות כושר קרבי לא מכינים אותך למסלול" תאמינו לי שזה מספיק קשה לעבור גיבוש. כמו כן אני לא חושב שיובל עילם זה איזשהו פתרון קסם הרי זה נכון שזה עוזר והכל אבל תכלס מי שעובר זה הבנאדם עם הערכים מהבית. אני לא מאמין לקלישאות האלה שבקבוצות כושר קרבי נותנים לך תכונות מסויימות למסלול, אי אפשר לבוא להתאמן בכושר קרבי וזה מה שייתן לך את התכונות המתאימות לשייטת לדוגמא, בנאדם שהוא לא מנהיג ואין לו קשר למנהיגות יובל עילם או כל קבוצת כושר אחרת לא תהפוך אותו למנהיג, אבל בנאדם עם פוטנציאל מנהיגותי כלשהו אז העבודה במסגרת מסויימת תפתח אצלו את התכונה הזאת.
בכלל אני חושב שבאשכול הזה האנשים מתחלקים לשני קבוצות: בעד כושר קרבי ונגד כושר קרבי. תבינו זה לא שחור לבן, אם חלק חושבים שצריך להתאמן לבד וחלק חושבים שצריך להתאמן במסגרת כלשהי אז בואו אני ייתן לכם פתרון: שילוב אימונים גם לבד וגם במסגרת כושר קרבי.

שבוע נעים.

אשמח אם תקרא את כל התגובות שלי באשכול, וגם באשכול השני שדן בסוגיה הזו והוא נקרא "קבוצות כושר קרבי" אם אני לא טועה.

הנה ציינת את תחום המנהיגות למשל כשאמרת שיובל עילם לא יהפוך למנהיג.
אתה צודק במידה מסוימת, אבל מצד שני אצלנו עובדים גם על הדברים האלה, מנהיגות, עמידה מול קהל,
יצירתיות אסרטיביות, צבירת ביטחון עצמי, עבודת צוות, שאיפה למצויינות, אמינות, בטיחות, השקעה, התמדה ועוד. זו שיטת העבודה. להטמיע בנו את התכונות האלה. גם אנשים שבהתחלה אין להם את זה, יכולים לקבל את זה. כשאתה מתרגל לעבוד בצורה כזאת או אחרת, ואתה מתרגל באופן שוטף דברים דוגמת דיבור מול קהל, עבודת צוות, אמינות, בטיחות והשאר, אתה מתרגל לעבוד ככה, ויש סבירות גבוהה שתישאר כזה. גם ערכים נלמדים.
ממש קשה לי להסביר את זה.
אתם צריכים לשמוע בוגרים שמספרים שהם השתנו במהלך שהותם במסגרת.
אלו דברים שאם אתה לא שם אתה לא מבין.
אני לא אומר שכל מי שמגיע משתנה והופך לאדם מושלם, כי בסופו של דבר ברגעי האמת, האדם יתפקד בשעה האמיתית כמו שהוא מבפנים, ואת האופי השורשי הטבעי של הבנאדם לא קל לשנות,
אבל אם תשים את האצבע על האנשים בוגרי המסגרת אתה תראה מי הם ואני בטוח שתתרשם לטובה.

אני לא מתכוון להגיב יותר בנושא הזה, כי כמו שאמרת חלק מהאנשים פה הם אנטי, ולא משנה מה אני אגיד וכמה אני אסביר, גם אם אני צודק, הם ישללו בכל אופן ולא ינסו להבין, או יגידו שהם יודעים ואני טועה, כי אני עדיין לא חייל והם כן. אני לא הולך לבזבז זמן, כתיבה וחשיבה על האנשים האלה יותר,הם לא באים בראש פתוח לשמוע, הם רק פוסלים ושוללים ועוד בלי נסיון או דעה אמיתית.
שיבושם להם. הנה משהו קטן בשבילם (אתם התגייסתם!, אתם יודעים הכל! אתם צודקים!)
בסופו של דבר אנחנו רואים מי מגיע לאן, והעובדות מדברות בעד עצמן.

שתיהיה הרבה הצלחה לכולם בגיבוש, במסלול, בשירות ובחיים.

ושבוע מצוין.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:07

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר