לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-11-2008, 19:52
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
ליברמן: בכוונת מצרים לפרוש את צבאה בסיני

ציטוט:
"מצרים ממתינה לשעת כושר לפרוש את צבאה בסיני בניגוד להסכמי השלום" - כך הזהיר הערב (שבת) יו"ר ישראל ביתנו, ח"כ אביגדור ליברמן והמשיך את קמפיין הבחירות בו פתח מוקדם יותר השבוע. "הקונספציה מול מצרים תקרוס שוב", טען ליברמן והוסיף כי "יש מספיק סימנים ויש מספיק הערכות לכך שהמצרים ממתינים לשעת כושר". ימים ספורים אחרי שעורר סערה וכמעט גרם לתקרית דיפלומטית, חוזר יו"ר ישראל ביתנו על טענותיו נגד היחס של מדינת ישראל למצרים ולנשיאה. "העם מתוסכל מאובדן הכבוד הלאומי, הרפיסות וההשפלה מול מצרים, ואני אומר - לא צריך להתרפס", טען ליברמן במהלך ראיון בתוכנית הטלוויזיה פגוש את העיתונות בערוץ 2. "מדינת ישראל מתנהלת מול מצרים כמו אישה מוכה".

יו"ר ישראל ביתנו המשיך וטען, כי ישראל אינה דורשת את הכבוד המגיע לה משכנתה מדרום. "מצרים היא היחידה בעולם שיש בה מוזיאון לזכר הנאצי רומל", אמר ליברמן. "למצרים יש יותר מאלף קילומטר גבול עם סודאן, והם יכולים לעצור את כל ההברחות".

"חבר פרלמנט מצרי בכיר, השגריר בסיוני, אמר שהיה מרגל, חילק עלבונות לעם היהודי בישראל, וכולם שתקו", הוא הוסיף לטעון. "אף אחד לא התנצל ואף אחד לא ביקש שיתנצלו. הכבוד הלאומי הוא לא רכוש פרטי של השלטון בישראל".

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/...&loc=2&tmp=3689

הנה ידידם של חשודי ושימון:

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-11-2008, 21:06
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
כן אלביס אתה כרגיל מוצא את העיקר בדברים !....
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב "כן לבני, אתה צודק: הגשרים על..."

ובכלל, תראה איזה יופי ואיזה בזבוז , הנה הגעת לאותה התובנה וזאת בלי כישורים יחודיים כפי שנדרש מ"שר לעניינים אסטרטגיים" !
סחתיין !

בא לו הגביר (סליחה, השר), משחרר הצהרה מלומדת ומנומקת בסגנון של "הערבים שונאים אותנו" (שזו התובנה שאליה הצליח הנ"ל כנראה להגיע בשנות כהונתו בתפקיד החיוני) ולו רק כדי שתשמש כפלטפורמה להצהרות וגידופים שהקשר ביניהם למערכת הבחירות הקריבה ממש מקרי לחלוטין נכון?...

אז אלביס יקירי - אם לא הייתי מובן אז אחדד, אני לא מתייחס כרגע ליחסי ישראל מצרים וההתרפסות הישראלית סביב מובראכ !
אני מתייחס לעובדה שהבן אדם הלוחמני (כביכל) ידע לשבת בשקט בממשלה והנה פתאום מתחיל להשמיע ססמאות !
ישן 01-11-2008, 20:15
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
אל תדאג...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי דיאמטר שמתחילה ב "מה הקטע שלו עם מצרים?"

עוד שבוע הוא יטען שגם השיחות עם הסורים הן התרפסות ישראלית ובכלל... גם את אמריקה אנחנו לא צריכים, שילכו לעזאזל האמריקאים האלה...
הכל כמובן יהיה מגובה בידיעה בלעדית שרק אישיות כמו "שר לעניינים אסטרטגיים" יכול להביא , ידיעה בסגנון של "הסורים מחכים לשעת כשר לתקוף את ישראל ובבא העת הם אפילו ירכזו את צבאם ברמת הגולן"...כאילו דאאא?......

הוא ינבח והנוהים אחריו יגידו "אךךך , איזה גבר" !

מדהים אותי איך בן אדם שבמשך כל כך הרבה זמן לא צייץ ולא שמעו ממנו שום כלום (למרות שפעם... בעבר הרחוק הוא ידע לשחרר הצהרות לוחמניות ואפילו להרביץ לילד של השכן.. גבר אמרנו) מתעורר לו פתאום מיד אחרי שהוחלט שישראל הולכת לבחירות !
ישן 02-11-2008, 09:43
צלמית המשתמש של נוסטור
  משתמש זכר נוסטור נוסטור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.06.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב "ליברמן: בכוונת מצרים לפרוש את צבאה בסיני"

אין שלום אם מצרים אמרתי את זה כבר מיליון פעם פה כמו תקליט שבור,יש הסכם אי לוחמה,והאם המצרים יעשו צעדים כאלה יכול להיות כאשר מדינת ישראל מציגה חולשה ותבוסה מאז מלחמת לבנון השנייה הערבים התחילו להרים את האף יותר מידי.

מה שליברמן אומר זה אזהרה לעתיד לא למחר,ואני מסכים איתו בהחלט שההתרפסות שלנו,החולשה שלנו,הלקק שלנו מולם רק מקרב אותם (את המצרים) להחלטות קיצוניות.

זה החשודי הזה החליט להתאבד יחד עם כלל מדינת ישראל ועל חשבון מדינת ישראל.

שר הבטחון האומלל הזה במקום לעסוק בעיקר מתעסק לי במתיישבים הישראלים הראייה הצרה שלו כמו הבריחה שלו מלבנון בשנת 2000 לא מסוכנת פחות כיום.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:46

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר