
03-11-2008, 08:40
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.04
הודעות: 9,419
|
|
|
אפי איתם ניסה להצטרף לליכוד וקיבל בעיטה ב...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3616715,00.html
חבר הכנסת אפי איתם הודיע הערב (יום א') כי הוא והמפלגה שבראשה הוא עומד, מפלגת אח"י, לא יצטרפו למפלגת הימין שיוזמות המפלגות המרכיבות את סיעת האיחוד הלאומי. איתם אמר כי לא מוצא חן בעיניו שהמפלגה החדשה תהיה מפלגה בעלת אופי דתי וגם המלצתו שחברי הכנסת של המפלגה ייבחרו בפריימריז נדחתה.
הוא הודיע כי בכוונתו להצטרף לליכוד.
בליכוד לא מגלים סימני התלהבות מהצטרפותו של איתם. כדי לצרף את איתם, וכן "כוכבים" חדשים נוספים, יידרש מרכז הליכוד לאשר עבורם "קיצור פז"ם", משום שאינם חברים די זמן בתנועה.
יו"ר התנועה, בנימין נתניהו, טרם קיבל החלטה בנושא אולם גורמים בליכוד אומרים שהנטייה היא לא לצרף את איתם.
--------------------------------------------------------
כל זה מוכיח עוד יותר שאין הפרש גדול בין הליכוד וקדימה. זה בסך הכול אותם אנשים שהולכים לאן שהרחו נושבת. כשקדימה הייתה פופולרית הם היו בקדימה, עכשיו הם עולים טרמפ לליכוד. את אפי איתם הם מסרבים לצרף בכדי של לקלקל להם את החגיגה. הרי כבר אין מה להחזיר יותר. את עזה כבר החזירו. זה מראה שבסך הכול הליכוד מנסה לשחק אותה ולמצוא חן בעיני השמאל הקיצוני ששולט בתקשורת.
אין אימון בימין החילוני. היום הוא ביבי מחר הוא טיבי!
_____________________________________
יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)
נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 03-11-2008 בשעה 08:46.
|