בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "כנראה שהליכוד צירף איש תקשורת חדש.. "מה הביאה קדימה?התנתקות ומלחמה ":)"
משום מה הייתי בטוח שהליכוד אמר זאת.
אחר כך קראתי והסבר שלי הוא שאהוד עלומרט , אהוד ברק ציפי וגם אנשי קדימה - עבודה מחפשים קרירה חדשה בתור סטנד אפ קומידי.(סיבוב הופעות של שלושלת הבדרנים - הרצאות יהיה קשה להשיג.)
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "[font=Verdana]משום מה הייתי..."
הבעייה שהליצנות שלהם עולה לנו ביוקר אחר כך.
אני מתפלא שאהוד (ברח) ברק מעיז לפתוח את הפה שלו,הוא הראשון שצריך להתחבא מתחת לכשלונות שלו שמורגשות עד היום במדינה,התעצמות חיזבאללה,זלזול אירגוני הטרור בחוסנה של ישראל (נלך לסגור להם את השער),מכירת נכסים של מדינת ישראל ללא תמורה שאכן תבטיח באמת שלום אמיתי,אז עדיף לו לשתוק.
וזה שהוא הוריד את הפולולה לא אומר שקיבל יותר שכל,נראה לי להיפך.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "הבעייה שהליצנות שלהם עולה לנו..."
ומהקומבינטורים של עבודה קדימה אני לא מצפה לכלום.
מקווה שיכלו להחזיק את המצב הקיים עד אחרי הבחירות.
אני לא רוצה שאנשים הללו ירו על פקודה לתקוף בעזה או בלבלנון או מקום אחר.
רובם היו במלחמה הקודמת , לא תודה.
גם ברק הוא גנרל של נסיגות.
לכן אני מקווה שהטיפול בבעיות ישאר בידי הימין.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "ומהקומבינטורים של עבודה קדימה..."
טיפול בבעיות כן על פי גודלם וחומרת הסכנה בהם למדינת ישראל,ללכת לחפש מלחמה זה לא ולא ואישית הנני מתנגד לכך בתוקף.
בסכנה קיומית,במצב של אין ברירה אנחנו צריכים להגן על עצמנו,אבל את זה גם היום איננו עושים זאת כאשר הפילנטרופים בממשלה הזאת שמחלישים אותנו מיום ליום,חברתית/כלכלית/בטחונית,מתי שמעתם פה שיצא משהו או דרך כלשהי ממש ממש מהאוצר לטובת האזרחים?