08-11-2008, 15:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.10.08
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי y_shutup
צניחה זה חלום..אבל אני מפחדת שהמצנח לא יפתח ואני אמות וזה מלחיץ לאללה.
וזה לא צניחה אחת, זה מלא צניחות, מה שמעלה את הסיכון.
מדריכת צניחה זה לא חיל האוויר, זה צנחנים (מן הסתם)..אבל תכלס החיל כבר פחות רלוונטי בשלב הזה.
ותכלס זה מזה נכון לא חשבתי על זה, שבהדרכה יש לי סמכות על החיילים ובמודיעין אני יותר חלק מצוות..יש בזה משהו.
אבל בהדרכה אני יכולה גם להתחבר לחיילים, כי אני לא מפקדת שלהם, אני סה"כ מדריכה אותם, אני איתם, לטובתם, לעזרתם..
|
בואי נגיד ככה:
בכל חיל, כשניגשים לעבודה מבצעית - מחליפים מדים (בדרך כלל למדי ב'). אלו מדים ירוקים, בלויים או עשויים בצורה נוחה יותר.
עכשיו, הכל תלוי אם יש לך עיניים ירוקות בהירות / שיער בלונדיני או ג'ינג'י. כי אז, מדים ירוקים יכולים להחמיא לך יותר. כמו לי. P=
בהדרכה...
זה לא כמו בתנועת נוער או בשנת שירות.
כשאת מדריכה בצבא, את לעיתים מאוד קרובות על תקן מפקדת של החניכים. ולפי תקנות צה"ל, עליך לשמור על ריחוק (דיסטנס) ומעמד שונה. אז סורי, אי אפשר לצפות לקשרים כיפיים במהלך ההדרכה. זה עדיין לא עושה את ההדרכה לפעולה פחות כיפית, זה פשוט קשר אנושי שונה. אגב, מפקדים תמיד צריכים לפעול לטובת החניכים.
מהפחד של המוות...
אני מאמין שנעשית עבודה משמעתית רבה סביב נושא הצניחה. אני לא יודע על טיב התאונות מוות בעולם הצניחה של הצבא, אבל אני מאמין שהוא קטן. ונגרם בדרך-כלל על ידי טעויות אנוש של אנשים טיפשים. את נראית לי חכמה, ואם אכן תלמדי ותשקיעי - תוכלי למנוע טעויות קטנות כאלו. זה כמו שהטייס תלוי בכל-כך הרבה דברים, שטעות אנוש אחת קטנה תגרום למותו, ועדיין נעשית עבודת קודש בנושא. אפילו שזה נאמר בצל האירועים האחרונים של שני מטוסי הצוקית.
נערך לאחרונה ע"י Dapu בתאריך 08-11-2008 בשעה 15:44.
|