לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-11-2008, 04:23
  metooshelah metooshelah אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.06.03
מידע פורום משחקים וקונסולות - אשכול עד כאן

מטרתו של אשכול זה להוות משוב, בינכם - הגולשים, לביני - כמנהל בפורום.
ראשית, אסביר איך אני רואה את הפורום.
אני רואה את הפורום כפורום מקצועי - חברתי. מה כוונתי? שהדיונים הנערכים כאן מתבצעים ברמה, אנשים באים ונהנים לחוות את דעתם על נושאים מגוונים הקשורים למשחקים וגם אם פתאום עולה איזה off- topic גם הוא מתקבל בברכה (כל עוד הוא קשור לנושא הפורום). אם תשימו לב, אין כמעט אשכולות ספאם וזבל (פרסומים שונים, הודעות לא חוקיות) ואני מנסה לשמור על קו זה בצורה מקסימלית, מכיוון שהפורום הזה ויותר חשוב - הכותבים בו, הם גולשים איכותיים (לדעתי) שמעוניינים בתוכן אמיתי לגבי משחקים ולא רק שטויות.
בפן החברתי, ניתן לראות את אשכול פורום משחקים - לא רק דיבורים! שבו אני מנסה בעזרתכם ליצור כאן קהילה מגובשת של גיימרים, שלא רק מדברת על משחקים אלא גם משחקת בינה לבין עצמה. כרגע, הנושא הזה נמצא בתחילתו - כלומר, בינתיים ניתן לשחק עם גולש עפ"י משחקים שיש לו במחשב. בהמשך, נראה אם נוכל להרים את הרף וליצור קלאנים משלנו במשחקים. אני מנסה לשמור על הפורום חברותי ונעים ככל האפשר לגולשים וניתן לראות אשכולות עם תגובות משעשעות למדי - שגם אם הן לא קשורות באופן ישיר לנושא, הן מהוות איזושהי "שבירת שגרה". באותה צורה, אני משתדל לאפשר לאשכולות להתפתח לבד, גם אם לפעמים נוצר בלגן (כמו באשכול ההמלצות, עם דיון על ג'נרלס). סה"כ במה שאפשר, אני משתדל שתהיה אווירה פתוחה וגמישה.
עד כאן החפירה שלי. עכשיו תורכם. האם אתם מרוצים מהפורום? האם יש נושאים שהייתם רוצים שיעלו ואינם עולים? האם יש לכם הצעות לשיפור הפורום? רעיונות כלשהם? דברים שהייתם רוצים לקחת על עצמכם?

ניתן לכתוב כל מה שעולה על דעתכם בנושא הפורום באשכול זה. תרגישו חופשי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:24

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר