לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-11-2008, 08:17
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
האם בדקת את השקפתם הפוליטית ואת השתייכותם המפלגתית של כלל משרתי הציבור
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "המערכת המשפטית בכלל לא בשמאל הקיצוני.(טליה ששון מצטרפת למרצ)"

זה עדין איננו פשע במדינת ישראל להיות חבר מפלגה. יחד עם זאת כל משרת ציבור, כשמו כן הוא, חייב לשרת את הציבור במסירות ובמיהמנות ולשים את השקפותיו הפוליטיות בצד.

את דו"ח ששון בקש ה"שמאלן" המובהק אריאל שרון, למטרת "כסוי תחת" והוצאת מסמך, שלא ואין כל כוונה לקיימו, לגורמי השלטון האמריקאים, על מנת להראות להם ולעולם, שמדינת ישראל מתכוונת לעשות משהו בכוון תקון העוול.

ששון כתבה את כל האמת ואני מניח שגם חבר ליכוד מן השורה, שהיה עושה עבודתו נאמנה, היה מוציא דו"ח דומה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-11-2008, 06:02
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
טליה ששון הוכיחה שהיא שמאל קיצוני ה-ר-ב-ה לפני דו"ח המאחזים המגוחך שלה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "המערכת המשפטית בכלל לא בשמאל הקיצוני.(טליה ששון מצטרפת למרצ)"

היא הוכיחה זאת כאשר הסכימה להתמנות לראש המחלקה "לחקירות מיוחדות" שהוקמה אחרי רצח
רבין, למטרה הספציפית של סתימת פיות והטלת אימה על הימין בישראל. אין לי מושג אם המחלקה הזו
אכן מנעה ביצוע מעשי פשע פוליטיים מימין, אבל היא בהחלט תרמה רבות לריסוק מה שנשאר מהשיח
הציבורי הפתוח בישראל. כל ימני שרצה להגיד דבר ביקורת על רבין ז"ל בשנה-שנתיים שלאחר הרצח,
היה צריך לחשוב 77 פעמים האם לא ישלם על כך ביוקר...

כיום, הדיון הציבורי בנוגע למהלכיו של רבין ז"ל הוא הרבה יתר חופשי. זה לא כ"כ בגלל שהפרקליטות
הפכה נאורה יותר, כמו שהמציאות הימנית-מאוד גרמה לפקיחת עיניים המונית - וכיום יש הסכמה די
רחבה (מחוץ למעגלים של התקשורת והפרקליטות כמובן...) שאוסלו היה איוולת שהובילה לאסון.

הצטרפותה של טליה ששון למרצ היא צעד שיש לברך עליו. כל מהלך של קריעת מסכת הצביעות מעל
פניהם של בכירי מערכת המשפט, הוא טוב לדמוקרטיה ולדיון הציבורי. אני אישית גם בעד לאפשר
לשופטי העליון להזדהות פוליטית באופן גלוי. עדיף שבייניש תספר לנו ישירות שהיא תומכת נלהבת
סמרצ, מאשר שנצטרך לנחש זאת בעקבות קריאת עשרות פס"דים שלה. בארה"ב השופטין העליונים
מזוהים פוליטית באופן גלוי, והליך המינוי שלהם שקוף לחלוטין (הוא יכול להגיע גם לחדר המיטות
שלהם, כפי שקרה לקלרנס תומאס...). אני אשמח אם זה יקרה אצלנו - שכן אולי כך יהיה לבייניש ושות'
פחות נעים לפסוק בעקביות לטובת השמאל. כיום הם יכולים לטעון ששפטו ללא קשר לדעתם האישית,
שהרי הם לא מעולם לא אמרו אותה בפומבי, ואיש לא יודע מהי נטיית לבם הפוליטית...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:56

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר