לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-11-2008, 20:29
צלמית המשתמש של MiG29
  משתמש זכר MiG29 MiG29 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.08.06
וואי איזה צעיר עקשן!!! כבר אמרתי לך לביקורופא אין גישה לCPR הצבאי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי STING3ER שמתחילה ב "ביקור רופא"

ז"א כל מפגש רופא בין אם קיבלת לאם לא קיבלת ג' בביקורופא נרשם אך ורק במחשב של ביקורופא ולא מגיע לצבא
אם אני לא טועה הצבא גם לא יכול לבקש מידע זה כי זה סוד רפואי
הדרך היחידה שבה הצבא מגלה על המפגשים האלה זה אך ורק כשאתה מודיע לצבא עליהם ומביא את טופס הגמר טיפול שקיבלת מהרופא.

די להיות צעיר פחדן. אין חייל אחד בצהל שלא היה אף פעם במרפאה וקשה לי להאמין שיש חייל 1 אפילו שאף פעם לא הוציא גימלים. זה לא משו להתבייש בו. הבריאות שלך חשובה לצבא יותר מכל דבר. יודע מה? תיהיה בטוח שגם גבי אשכנזי הוציא לא מעט גימלים.
I'm a selfish prick. A hot, rich, pampered intellectual with a big dick and a marathon tongue. I'm young enough to do it often and old enough to do it right. I don't have time for petty drama or emotional hysteries. I do what I want, when I want.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-11-2008, 20:41
  משתמש זכר STING3ER STING3ER אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.12.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי MiG29 שמתחילה ב "וואי איזה צעיר עקשן!!! כבר אמרתי לך לביקורופא אין גישה לCPR הצבאי"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MiG29
ז"א כל מפגש רופא בין אם קיבלת לאם לא קיבלת ג' בביקורופא נרשם אך ורק במחשב של ביקורופא ולא מגיע לצבא
הדרך היחידה שבה הצבא מגלה על המפגשים האלה זה אך ורק כשאתה מודיע לצבא עליהם ומביא את טופס הגמר טיפול שקיבלת מהרופא.

די להיות צעיר פחדן. אין חייל אחד בצהל שלא היה אף פעם במרפאה וקשה לי להאמין שיש חייל 1 אפילו שאף פעם לא הוציא גימלים. זה לא משו להתבייש בו. הבריאות שלך חשובה לצבא יותר מכל דבר. יודע מה? תיהיה בטוח שגם גבי אשכנזי הוציא לא מעט גימלים.

ואתה קורא לי צעיר?....
בן כמה אתה?

קודם כל רק שתדע לך שאני ואתה זה לא אותו הדבר
אני נמצא בתפקיד שאני רוצה להתקדם בו ולא לצאת חפשן

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://gyous.djsgoa.co.il/forum/sign/gal.php?start_date=19/5/2008&end_date=19/5/2011.jpg]

ישן 15-11-2008, 21:55
  משתמש זכר Jesus Christ Jesus Christ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי MiG29 שמתחילה ב "וואי איזה צעיר עקשן!!! כבר אמרתי לך לביקורופא אין גישה לCPR הצבאי"

MiG29, אני לא מבין אנשים שכמוך. לא רק שאתה מתנשא על בן אדם אחר, אתה גם טועה.
לרפואה הצבאית באמצעות ה- CPR יש גישה מלאה למפגשים הרפואיים של ביקורופא.
כך, שאם חייל יפנה לביקורופא תוך זמן קצר (לפי מה שאני ראיתי, בממוצע יממה), המפגש יתעדכן ב- CPR. וזה כולל את כל תוכנו.

ולפותח האשכול - פשוט תפנה למרפאת היחידה להמשך מעקב. והלוואי שכל החיילים בצבא היו כמוך - רק מנסים להימנע מביקור במרפאת היחידה

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MiG29

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:46

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר