22-11-2008, 23:32
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
חשבתי שההנצחה של תות מעידה על האגו שלו. בכל מקרה, בחזרה לימינו אנו..
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "השוואה נכונה - אין לנו שום עדות לאגו מנופח מדי של תות ענח' אמון (שמת בגיל 18...)"
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי ori
ח'ופו, לעומת זאת, בנה הר מלאכותי בכדי להזכיר לנו מיהו - למרות שאפילו הוא (בניגוד לסילבן) יהיה
מוכן להודות שהיו גם כמה רבבות עבדים שעזרו בבנייה...
א. סילבן רצה להחליף את ביבי - ופעל כדי לחבל לו במערכת הבחירות, בדיוק כפי שעשה חשודי בבחירות
1999. זה לא התנהגות של פוליטיקאי רגיל - אלא של פוליטיקאי שאין לו גבולות.
ב. הוא אכן מצא עצמו בליכוד וניסה להפיל את ביבי, שבהחלט אינו הבעלים של הליכוד. הוא עשה זאת
באופן שנועד להבהיר שהליכוד בראשות ביבי, אינו לגיטימי (השווה בחירות שחשש מליטול בהן חלק,
לבחירות בסוריה - מתוך ידיעה שהדבר ינוצל כדי לנגח את הליכוד).
ג. אני מניח שלסילבן אכפת מג'ודי - שחשבון הבנק שלה חשוב מאוד לקריירה המשגשגת של סילבן, לפחות
כמו כשרונותיו המובהקים, עליהם אנו שומעים מדי ראיון עימו...
ד. בין תקופת מפלגת העבודה לתקופת זליכה, הייתה תקופה לא קצרה שבמשרד ישב סילבן. הגרעון לא
ממש הצטמק בתקופתו...
ה. אני תומך בהכנסת אנשים איכותיים לליכוד ("כוכבים") כעקרון. אני לא תומך בכל דמות שהוכנסה
לליכוד. למשל, אני ממש לא נלהב מכניסת חפץ, רגב ומרידור לליכוד. אני מ-א-ו-ד מבסוט מכניסת
בגין ויעלון לליכוד. רוב הח"כים של הליכוד הם אנשים איכותיים (לדעתי 8 מתוך ה12 הם נכסים
אמיתיים למפלגה), אבל כשהמפלגה הולכת לקבל פי ארבע ממספר זה, עדיף לצרף למפלגה כוחות
שלא בהכרח "עלו מהשטח", במידה ויש חשש ונקבל עוד רוחמות ואפללואים...
|
א. אני מבקש בפורום הזה בלי השם המפורש. ההשוואה של כל יצור חי לאולמרט (למעט מינים מסוימים של נחשים) מעלה בי צמרמורת, אנא חזור בך.
ב. הוא אכן נסחף בהשוואה הזו, הוא ממש לא כליל השלמות(גם נתניהו לא)
ג אולי מספיק עם סיפורי ג'ודי.. אכפת לו, לא אכפת לו, זה לא רלוונטי. עוד לא נולד הבעל שיעצור לה את זרם המרגליות.
ד. היה מיתון עולמי. הוא עשה מה שיכל באותן נסיבות
ה. מרידור גרוע בהרבה משלום. הנה איש שזגזג באמת . שלא הייתה לו בעייה להצטרף לרשימת החשודים של קדימה ושהגיע לליכוד אך ורק בעקבות הסקרים המחמיאים. אם יהיה שר משפטים ישמש כפיון של בג"ץ - מרצ בליכוד - גועל נפש
ו. איפה שמים את הגבול. כמה כוכבים נוספים עוד אפשר להוסיף ? בינתיים הצטרפו אולי 12