24-11-2008, 19:17
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.12.01
|
|
|
FF3 נתקע בעלייה ותוקע את המחשב (XP)
חיפשתי ולא מצאתי הודעות דומות, אם יש, אשמח ללינק
תופעה שקרתה לי היום פעם שנייה, מייד אפרט את שתי הפעמים, לדעתי יש לי הצטרפות מקרים ואין לי מושג מה גורם למה.
לפני מספר חודשים התחילו לי צרות ב HDD. מדובר במחשב VAIO ובדיסק 200GB של טושיבה (SATA).
תוך כדי הרעשים והצרות בגישה לקבצים נתקע לי ה FF3 בפעם הראשונה. שום התקנה מחדש, הפשטה מתוספים, כלום לא עזר. FF3 היה עולה ומייד מתחיל להתקע ולתקוע את המערכת עד מצב של כיבוי בעזרת כפתור הכיבוי.
כאשר החלפתי דיסק, והעתקתי את המחיצה במלואה לדיסק החדש (בעזרת ACRONIS) התקנתי FF3 מחדש והכל עבד פיקס עד היום.
היום שוב החלה תופעה שה FF3 3.0.4 עולה ומייד נתקע. יש חלון הזדמנויות קצר ביותר להפעיל TASK MANAGER ולחסל את היישום. כאשר החלון הזדמנויות נסגר, גם חלונות נתקעים וחייבים לכבות מהכפתור.
אינני מאמין שמדובר בבעית חומרה נוספת, בדיקות של הדיסק מעלות שהכל טוב (במקרה הראשון אי אפשר היה לסיים אפילו בדיקה של הדיסק דרך WINDOWS גם כאשר המחיצה הנבדקת לא היתה המחיצה הפעילה עם מערכת ההפעלה.
אחרי חיפוש באתר של מוזילה לא מצאתי בעייה דומה, אלא רק בלינוקס, וניסיתי לעקוב אחרי ההמלצות, ושום דבר. חיפשתי את התופעה דרך GOOGLE וכל הזמן נשלחתי לאותם FAQ שמתייחסים לבעיות דומות בלינוקס, ושוב, ההסברים לא מועילים לי.
כרגע הסרתי את FIREFOX, אבל אם מישהו מכיר, יודע, קרה לו...אשמח לעזרה.
|