לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-11-2008, 23:41
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
איוב קרה: "אני מאמין למשה פייגלין, כמו שכולנו מאמינים למשה רבנו"

יריבו הבולט של יו"ר הליכוד ערך כנס תמיכה נטול חברי כנסת מכהנים, אחרי האיום שהשמיע נתניהו. לאלה שכן באו, אמר משה פייגלין: "אם נפסיק עם המשחקים הקטנים האלה, נוכל להגיע ל-48 מנדטים"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3629203,00.html
ליו"ר הליכוד יש סיבה טובה להיות בלחץ: מאות בני אדם הגיעו הערב (יום ד') לכנס תמיכה במשה פייגלין, המתמודד בפריימריז של הליכוד, וקיבלו אותו בחום רב. חברי הכנסת המכהנים של הליכוד אמנם נעדרו מן האירוע, לא ברור אם בשל האיום שהשמיע בנימין נתניהו, אולם כך או כך - הצליח פייגלין לגייס תמיכה רבה.

מלבד מועמדים במחוזות השונים, שלא חששו לבוא ולהפגין את תמיכתם, הופיעו בכנס חברי כנסת לשעבר, כמו גילה גמליאל, דוד מנע, איוב קרא ודניאל בן לולו. בליכוד מעריכים כי פייגלין שווה בין כ-6,000 ל-7,000 קולות ותמיכתו במועמדים אלה ואחרים עשויה לשנות משמעותית את סיכוייהם להיבחר במקום ריאלי ברשימת הליכוד לכנסת.

בנאום שנשא לפני המשתתפים הרבים, אמר פייגלין: "מה שיש כאן הערב, זו עבודת השם. המטרה שלנו היא מדינה יהודית על ערכי הנצח שלו. הושטתי יד ללחוץ את ידו של נתניהו אחרי שניצח בפריימריז - וכמו שאתם יודעים - היד הזו נותרה מושטת באוויר. אני פונה אליך נתניהו: ידי עודנה מושטת. הליכוד נמצא בתנופה ואותה צריך להמשיך. לא צריך להסתפק ב-37 מנדטים, אלא לחזור ל-48 מנדטים".

לדבריו, "כדי להגשים את המטרה הזו צריכים להיות מאוחדים. הליכוד צריך לפתוח את זרועותיו אל כל המחנה הלאומי - מדן מרידור ועד אפי איתם - לכולם יש מקום בתנועה הרחבה.

אם נעשה את זה ונפסיק עם המשחקים הקטנים והאיומים הלא מכובדים האלה, נוכל להגיע ל-48 מנדטים".

ח"כ לשעבר איוב קרא אמר: "אני מאמין למשה פייגלין, כמו שכולנו מאמינים למשה רבנו. בעזרת השם הוא יהיה ראש ממשלת ישראל. אם יש גזענות זה גזענות שמגלים אנשים כלפי משה - ואני איני מפחד מאיש".
---------------------------------
נתניהו חושב שהשמאל שולט במדינה (הוא צודק, נכון לעכשו) ולכן עליו לפעול במסגרת הכללים של השמאל. אבל פייגלין בא לשנות את הכללים ולתת לימין שליטה במדינה, ובגלל זה כולם מפחדים ממנו, ובגלל זה חייבים שהוא יהיה בכנסת.
(מאחת התגובות לכתבה בYNET)

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 27-11-2008 בשעה 00:08.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:38

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר