28-11-2008, 13:15
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
|
אם הייתי צריך להשיג, כי זה אחי... הייתי משיג
(אבל אל תגזים ביכולות שלי... בכל מקרה. מקסימום שאני יודע לעשות זה "אני אשכנזי חמוד ולא מזיק, בבקשה תודיעו לי את ההחזר של הכסף שגביתם ממני בגלל טעות שלכם ,מוכן - למרות שאין לי את הקוד הסודי של ביטוח לאומי ואין לי 15 יום לחכות שישלחו לי בדואר, ואתם הרי לא מדברים בכלל עם מי שאין לו קוד סודי של ביטוח לאומי" (מקרה אמיתי וטרי).
אבל אם הייתי צריך להשיג כי "שלום כאן ערוץ 10, אנחנו רוצים לתפוס אותך לפני שערוץ 2 ישיגו אותך כדי שנראה תותחים" - כאן אני מבטיח לך שלא הייתי עושה הכל, מנסיון. בטוח שלא הייתי מטריד אנשים שלא קשורים לעניין (ישנם עוד כמה עם השם שלי בארץ ואין לי ספק שגם הם שמעו מחלעיתונאים).
לא באתי כאן בשביל לספר על 5 דקות תהילה: סתם אנקדוטה על איך עובדים טורפי הנבלות הללו (שאגב: היה מאוד מעניין אתמול לראות אותם בטלוויזיה חסרי אונים לחלוטין מאחר ו:
א. לא מדברים הינדית ובטח לא מבינים את הג'יבריש שיוצא להודים כשהם מדברים אנגלית.
ב. אין להם מדליפים במשטרה ההודית
ג. חדר המצב של משרד החוץ ידע על מה הולך בערך כמו שאחד מישיבת סלבודקה בבני ברק יותר מה הלך ב"דום" בשישי בערב האחרון
ד. כל הרוני דניאלים והארד נירים נראים מגוכחים כשהם מסבירים על מדינה שכל ישראלי שני מכיר טוב מהם.
ה. כשאתה אומר "הם לא נראים לי הודים, אבל אני חוזר ומדגיש זו רק הערכה שלי": אתה נשמע מטומטם...