לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-12-2008, 00:17
  RAyS RAyS אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.05.08
האם לדחות את מועד הגיוס? (דעתכם\ן)

שלום, המקרה שלי הוא כזה - אני אמור להתגייס במרץ וכבר כמה חודשים שאני בדיבורים עם קד"צ
כדי שאוכל להתמיין לקורס פאראמדיקים ויצא שבגלל שאני צעיר לא יכלתי להתמיין למועד שהיה מיועד
למחזור נובמבר ובגלל שאני עדיין נמצא איתם ב'מחזור' אני לא יכול להתמיין למחזור גיוס של יולי 09'
(שיערך בינואר וימשך לכל היותר חודש שזה אומר שמבחינת זמנים אין באמת בעיה)...

אז אחרי אינסוף פקסים וטלפונים הבנתי שהצבא לא בדיוק גמיש בנושאים כאלה ואם אני רוצה זימון אני
אאלץ קודם לדחות גיוס ואז להתמיין.

בקיצור, מצד אחד, אם אני לא דוחה גיוס, אני מפספס את ההזדמנות שלי להיות פראמדיק וזה תפקיד
ומקצוע שאני מאוד מעוניין בו גם בלי קשר לצבא וכש"גיליתי" אותו הוא נראה לי כמעט מושלם, אבל
אני, סביר להניח, אשובץ למודיעין שדה שגם זאת אפשרות שנראת לי בכלל לא רעה ואתגייס במועד
שהוא עוד איכשהוא מאוחר אבל סביר, הרבה יותר סביר מיולי...

מצד שני, אם אני דוחה גיוס, ואני מתקבל לתפקיד אז הכל יהיה נהדר - אבל - אם אני לא אתקבל אז
יצא שאני מחכה בבית עוד 3 - 4 חודשים, לא שזה כל כך נורא, אבל זה עדיין מאוד מאוחר.

יש עוד לא מעט יתרונות וחסרונות לכל אחת מהבחירות שלי... אם אני דוחה אז אולי עבודה חדשה,
אולי 3 - 4 חודשים זה לא הרבה יחסית ל3 שנים שאבלה בצבא וכדאי "לרדוף אחרי החלום", אולי
הסיכוי שלי כל כך זעום להתקבל שזה יהיה בזבוז גמור של זמן, אולי האפשרות של "מה אם הייתי
דוחה" תשגע אותי במידה ואני לא אדחה, אולי עד שיגיע יולי אני כבר ארד מהרעיון ואולי בכלל במרץ
ארד מהרעיון ואז כל הדחיה בכלל תהרוג אותי...

כמו שאפשר לראות, אני קצת מתלבט ואשמח לדעתכם בנושא

יום טוב
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:32

הדף נוצר ב 0.02 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר