30-12-2008, 18:19
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.06.04
|
|
|
הקלות ת"ש, מסמכים שאני צריך לשלוח ותאריך גיוס קרב ובא שאני מפחד שידחו בגלל ק"הס, עזרה
שלום רב, אני מתגייס ב1.2 עם פרופיל 64
הגשתי בקשה להקלות ת"ש בגלל בעיות כלכליות והיא נדחתה,
לא דיווחתי על כל שלאמא שלי כביכול יש בעיות נפשיות שבגללן אני עוזר בבית וצריך להשאר בבית.
אמא שלי היום הייתה אצל פסיכיאטר שרשם לה במסמכים שקיבלנו מלשכת והת"ש ואני אמור לפקסס היום, שהיא סובלת מבעיות נפשיות, ושאני חייב לשרת קרוב בבית אחרת המשפחה כולה עלולה להתפרק (אימי חד הורית ולא מקבלת מזונות ואני עובד ועוזר בבית - הייתי בשוק שלא אישרו לי ת"ש בבקשה הראשונה אחרי שצירפתי כל מה שביקשו) הוא רשם שאני פשוט בתחלית החיוב חייב להיות קרוב בבית אחרת כל המשפחה תתפרק, ותתמוטט, אמא שלי במצבה לא מסוגלת לצאת לעבוד והיא חייה מפנסיה נמוכה מאוד, כנראה שזה לא מספיק לצבא כדי להקל על מלש"ב.
בכל אופן רציתי לדעת אם בגלל שאני שולח את הטפסים הללו, ואני יודע שהם יעברו אצל קב"ן לקבלת חיזוקים \ הערות לפני שהם יועברו למפקד מחוזי שיתן את האישור \ פסילה שלו, יכול להיות שאותו קב"ן במקום ירצה לקבוע לי קה"ס ולזמן אותי אליו(מאחר והוא קיבל מסמכים שמשנים את המצב הקיים ומידע חדש שלא ידעו עלי בצבא וזוהי אולי דרך אחת שלהם להתמודד עם הדברים)? דבר שיכול לדחות לי את הגיוס, מאחר וכל הפרוצדורה כמובן תקח זמן, עד שאקבל זימון ועד שזה בכלל יגיע לקב"ן (גיוס בעוד חודש - ואני ממש לא רוצה שזה יקרה)
מה אני אמור לעשות כדי להמנע מדבר כזה(דחייה וקבלת קה"ס שיכולה למנוע ממני לצאת לקורסים)
תודה רבה
|