לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-12-2008, 18:21
  omer k omer k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.10.07
התלבטות רצינית לגבי דחיית יום סיירות וגיוס - בבקשה תייעצו

אהלן חבר'ה

אני תלמיד כיתה י"ב, מורעל צבא כבד, וחולם על שייטת בפרט.
שנתיים התאמנתי בקבוצת כושר קרבי, והיום עברתי ניתוח ברגליים (בעיה מסוימת שגורמת לכאבים בזמן מאמץ), שמשביתה אותי מפעילות גופנית לחודשיים הקרובים.

נקבע לי מועד של יום סיירות ב-12.1.
היום התקשרתי למדור סיירות, ונאמר לי כי המועד הבא יהיה באוק', ואם אני אדחה את יום הסיירות (ובכך גם את הגיוס שלי), מועד הגיוס שלי יהיה מרץ 2010.
אני גדול יחסית למחזור שלי וכבר עכשיו אני בן 18 וחודשיים. מה שאומר שאם אני הולך על זה, אני אתגייס רק בגיל 19 וחצי כמעט (!!) וזה ממש לא נעים להתגייס בגיל מאוחר ולהשתחרר מאוחר.

אני ממש לא יודע מה לעשות ומה להחליט,
מצד אחד תיהיה לי אפשרות להתקבל ליחידה שאני רוצה, אבל סטטיסטית הסיכויים קטנים,
אבל זו אופציה להתקבל בכל אופן,
אבל מצד שני אני ממש נרתע מהעובדה שיכול ליהיות שאני בכלל לא אקבל כלום ביום סיירות או שלא אעבור את גיבוש שייטת, ואז כל מה שהשקעתי, וכל הדחייה המטורפת הזאת ילכו לעזאזל.

בנוסף לכל, הודיעו לי שאם אני דוחה, אז אני צריך להביא אישור רפואי ולחתום על כך שאני דוחה את השירות שלי למרץ 2010 עד ליום חמישי, שזה יוצר עוד יותר לחץ. האם באמת זה כזה קריטי שאני אתן להם תשובה מיידית כזאת? הרי בכל אופן ליום הסיירות הקרוב לא אוכל להגיע, ועד המועד הבא יש עוד המון זמן, אז מה הלחץ??

אשמח לשמוע דעות וייעוץ ממכם חבר'ה.
זה ממש ממש חשוב לי.

תודה רבה לכל מי שהשקיע מזמנו ושמע את הבעיה שלי ועזר.

עומר
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-12-2008, 19:22
  שי1111 שי1111 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.12.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי omer k שמתחילה ב "התלבטות רצינית לגבי דחיית יום סיירות וגיוס - בבקשה תייעצו"

כל עוד אתה דוחה גיוס למטרה כלשהי זה בסדר גמור!!!!!!!!!
אם תתגייס בגיל 19.5 לא קרה כלום יש הרבה שמתגייסים בגיל 20-21 [עשו שנת שירות,מכינה קדם צבאית...].
אני מזהה את הבעיה שלך כי היא כמו הבעיה שלי אתה בתכלס לא אכפת לך להתגייס בגיל 19.5 אתה פשוט מורעל ומת להתגייס לכל חיל קרבי כמובן שלכולם יש יעד מועדף אך בשורה התחתונה אתה ממש מורעל על להיות לוחם - לכן אניט מציע לך לעשות חשבון נפש ולחשוב אם אתה ממש רוצה להיות בשייטת או שאתה יכול גם לוותר על השייטת ולהתגייס לאגוז,דובדבן,מגלן,פלסרים דרך גיבוש היחטיות שהם יחידות מעולוץ אני מנחש שאתה ממש מורעל אז לא אכפת לך להתגייס ליחידות הנ"ל...........

בהצלחההה.............
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:48

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר