לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-01-2009, 19:39
  משתמש זכר abulafia abulafia אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.08.08
בעיה רפואית והתנדבות לצה"ל

שלום לכולם :
הסיפור שלי הוא קצת ארוך - איתכם הסליחה .

אז ככה, כשהייתי בכיתה יא שברתי את עצם הסירה ביד ימין במהלך משחק כדורגל , לאחר חודש וחצי של גבס וחודשיים של פיזוטרפיה נאמר לי שהכל בסדר ושהשבר התאחה . במהלך השנה וחצי שעברו עד לגיוס היו לי כאבים מציקים אבל נסבלים ביותר , כאשר התאמנתי חזק לקראת הצבא הכאבים התחזקו , הלכתי לאורטופד שעשה צילום ואמר שאין שום דבר ושימשיך לכאוב לי ואין מה לעשות .

התגייסתי לפלס"ר 401 באוגוסט 08 והתחלתי טירונות בנח"ל , לאחר משהו כמו חודשים וחצי שלוש , התלוננתי על כאבים חזקים ביד ונשלחתי לבדיקת אורטופד ומשם לצילום CT התוצאות היו שלושה שברים בעצם הסירה עם בעיות קשות.

יצאתי מהטירונות ועברתי למפקדה של הפלס"ר למשך שלושה שבועות ואז עברתי ניתוח .
עכשיו אני יושב בבית עדיין תחת ר"מ 2 אבל בעוד חודש רוצים שאני יחזיר ציוד כי קיבלתי פרופיל 24 לשלושה חודשים . , שאלתי היא כזאת , מה צריך לעשות על מנת שיתנו לי להתנדב לצה"ל למשך חודשיים והאם נרא לכם שיש סיכוי שינדבו אותי למרות שאני יצטרך ככל הנראה 3 טיפולים בשבוע ?
שאלה נוספת היא האם מישהו חווה בעיה כזאת וחזר לשירות קרבי?, כי זאת הייתה השאיפה הכי גדולה שלי , להיות קצין לוחם - ועכשיו אני ממש מבואס מזה שלא נראה לי שיתנו לי לחזור לטירונות ואימון מתקדם עם בורג ביד .

תודה לעונים וסליחה על החפירה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:19

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר