לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-01-2009, 23:03
  משתמש זכר עו"ד אחד עו"ד אחד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.12.08
לא התכוונתי להצביע ליברמן בגלל הכישורים שלו לנהל מלחמה
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי 5ariel5 שמתחילה ב "ל-עו"ד אחד לגבי תגובתך הראשונה."

התכוונתי שאצביע ליברמן כי נראה שהמדיניות הנוכחית לא אלימה / נוקשית מספיק ולא קיצונית מספיק. אז ליברמן.
ובנוגע לשליט:
1. אני לא חושב שנועם ואביבה שליט מעבירים את הימים והלילות בעיון במודעות ב"פרש". אין כאן עניין של "לאכול להם את הלב".
2. האסירים ששוחררו הם אנשי פת"ח ולא חמאס. לא שאני חושב ששחרור אסירים זה פתרון, אבל אם כבר שוחררו כל כך הרבה, עדיך היה לשחרר את אלו שבהם החמאס מעוניין.
3. הפתרון לגבי סוגיית שליט, אם תשאל אותי, הוא כל פתרון שאינו מו"מ! צריך להכות בהם, לחזור למדיניות חיסולים, לנתק חשמל ומים, לסגור מעברים, לקחת בשבי בכירים עד שהם ישברו. והם ישברו.
4. שליט חי וזה לא עניין של הערכה. החמאס מודה בכך. אם הוא לא היה חי הם לא היו יוצאים בהצהרה כזו שכובלת אותם לאמת. מרגע שאמרו שהוא חי, האחריות על חייו היא בידיהם. למרות שהם לא כל כך מצפצפים על דעת הקהל, הם לא ששים לאבד לגיטמציה בעולם. אם יהרגו את שליט זה מה שיקרה.
5. עם כל העצב והכאב שבסוגייה הרגישה ועם כל האמפתיה למשפחה ולחייל החטוף, את תוצאות חילופי השבויים עם חיזבאללה לא צריך להזכיר. החובה המוסרית של העם והמדינה לדאוג לכל חייל שיצא בשמה להגנת המולדת היא חובה נפלאה אבל גם במסגרתה יש גבולות. שחרור אסירי חמאס פירושו השבתם של מאות (או אלפי) מחבלים למעגל הטרור, וסיכון חייהם של אזרחים וחיילים אחרים.
כאן (לדעתי) בדיוק עובר קו הגבול בין מה שעל המדינה להקריב למען שחרור והשבתו של החטוף לבין מה שאסור בשום פנים ואופן לעשות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:07

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר