לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-01-2009, 23:47
  אסי מפטוטה אסי מפטוטה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.10.07
הנה האמת
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי PlayGround שמתחילה ב "שאלה בקשר לסטינגר"

אם תבקש סטינגר תקבל סטינגר.

אם יראו שאתה חלש פיזית בצורה משמעותית,ואני מדגיש משמעותית אתה תועף לטק"א הבלאי האלה.
אחרי הטירונות עולים למסלול של 4 חודשים בסוללה ואחרי ה4 חודשים בסוללה עושים שינוי ייעוד לבסיס בשטחים למשך 4 חודשים. או ההפך. בשטחים עושים אבטשים מעצרים ומארבים ובסוללה מבצעים את היעוד של הסטינגר,הגנה על שמי ישראל.

יש מצב שמרץ 08 יישנו בחדרים ממה שהבנו מהמפקד מסלול שלנו. תתפלל. כי אנחנו קופאים באוהלים עכשיו.

עריכה: אתה לא משלים לשום 06 אחרי 4 חודשים אתה מוסמך רובאי 03 לא יודע מי האכיל אותך בקש הזה

נערך לאחרונה ע"י אסי מפטוטה בתאריך 09-01-2009 בשעה 23:51.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-01-2009, 13:12
  פלטיאל פלטיאל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.01.07
כמה הבהרות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי PlayGround שמתחילה ב "שאלה בקשר לסטינגר"

כמי שסיים את השירות שלו כמפקד לפני חודש אני חושב שאני גורם מספיק מהימן.

1. סטינגר זה לא בשמים, וכמו שכבר אמרו, הרוב רוצים טק"א לכן מי שמבקש סטינגר בכלל קופצים עליו. לא חסרים שם אנשים עם אסטמה ואלרגיה, ממש לא, והמפקדים שם ילחמו על כל חייל. לזרוק חיילים מתקשים לטכני בחיפה? ממש לא הכיוון.
2. רק המשפט "להסתכל על מכ"ם" הוא לא הגיוני בעליל. מי שלא יודע מה הולך בטק"א (אני מזכיר, בטק"א נדרש סיווג ביטחוני לעומת טקטי) שלא יבלבל את המוח סתם.
3. אני לא יודע אם בכלל קיים רובאי 06 (אני יודע על 05 או 07) אבל מה שבטוח, מנ"מ תשתחרר רובאי 03 גם אחרי קורס מפקדים. כל ה06 07 08 שתטפס בהם במהלך השירות בנ"מ הם רמות מקצועיות.
נכון, בקורס מפקדים יהיה לך תוכן של רובאי גבוה יותר כמו תרגיל צוות וניווטים, ויגידו לך ש"בתכלס" אתה השלמת לרובאי 05\שקר כלשהו אבל נ"מ זה רובאי 03 נקודה.
4. האוכל מעולה, והחל מלפני שנתיים זה נכון גם ברמת בריאותית (הרבה הרבה פחות שמן), ויש בריכה, כל עוד תגיע בסדיר שלך לשרת בביסנ"מ יצא לך להנות ממנה (אם סטינגר הוא סופית הכיוון שלך, אז אתה תוכל להגיע בסדיר שלך לשרת בביסנ"מ רק בתפקידי הדרכה).

ובנוגע לשמועות - תמיד היו שמועות שעוברים לחדרים, תמיד היו שמועות שסוגרים את סטינגר. תמיד יהיו שמועות שעוברים לחדרים, תמיד יהיו שמועות שסוגרים את סטינגר. עצתי? תתעלם, בינתיים הכל ממשיך כרגיל.......

ישן 11-01-2009, 19:50
  PlayGround PlayGround אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.05.06
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי פלטיאל שמתחילה ב "כמה הבהרות"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלטיאל
כמי שסיים את השירות שלו כמפקד לפני חודש אני חושב שאני גורם מספיק מהימן.

1. סטינגר זה לא בשמים, וכמו שכבר אמרו, הרוב רוצים טק"א לכן מי שמבקש סטינגר בכלל קופצים עליו. לא חסרים שם אנשים עם אסטמה ואלרגיה, ממש לא, והמפקדים שם ילחמו על כל חייל. לזרוק חיילים מתקשים לטכני בחיפה? ממש לא הכיוון.
2. רק המשפט "להסתכל על מכ"ם" הוא לא הגיוני בעליל. מי שלא יודע מה הולך בטק"א (אני מזכיר, בטק"א נדרש סיווג ביטחוני לעומת טקטי) שלא יבלבל את המוח סתם.
3. אני לא יודע אם בכלל קיים רובאי 06 (אני יודע על 05 או 07) אבל מה שבטוח, מנ"מ תשתחרר רובאי 03 גם אחרי קורס מפקדים. כל ה06 07 08 שתטפס בהם במהלך השירות בנ"מ הם רמות מקצועיות.
נכון, בקורס מפקדים יהיה לך תוכן של רובאי גבוה יותר כמו תרגיל צוות וניווטים, ויגידו לך ש"בתכלס" אתה השלמת לרובאי 05\שקר כלשהו אבל נ"מ זה רובאי 03 נקודה.
4. האוכל מעולה, והחל מלפני שנתיים זה נכון גם ברמת בריאותית (הרבה הרבה פחות שמן), ויש בריכה, כל עוד תגיע בסדיר שלך לשרת בביסנ"מ יצא לך להנות ממנה (אם סטינגר הוא סופית הכיוון שלך, אז אתה תוכל להגיע בסדיר שלך לשרת בביסנ"מ רק בתפקידי הדרכה).

ובנוגע לשמועות - תמיד היו שמועות שעוברים לחדרים, תמיד היו שמועות שסוגרים את סטינגר. תמיד יהיו שמועות שעוברים לחדרים, תמיד יהיו שמועות שסוגרים את סטינגר. עצתי? תתעלם, בינתיים הכל ממשיך כרגיל.......

תודה על התגובה

רציתי רק לשאול מה אתה עושה בסטינגר אחרי הגדוד של ה8 חודשים שאתה כבר בתוך הסדיר .
מה יש לעשות חוץ מהדרכה? ..
ישן 13-01-2009, 11:05
  פלטיאל פלטיאל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.01.07
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי CoPilot שמתחילה ב "קראתי פה שיש כאלה שממלאים..."

מה שתמיד קורה זה ככה - נגיד בתיאוריה שיש 100 מתגייסים, ויש מקום לחמישים בטק"א וחמישים בסטינגר. אז מה שקורה איזה 60 בוחרים טק"א ו40 בוחרים סטינגר. אז אלה שבוחרים סטינגר מן הסתם יקחו אותם כי הם ביקשו ויש מקום, ומי יהיו ה10 מתוך ה60 שגם ילכו לסטינגר..?
כל מיני קריטריונים, בגדול מי שיש לו קב"א יותר גבוה, אנגלית יותר טובה ובעיות גב למשל, יש לו יותר סיכויים להגיע לטק"א..
תמיד גם יהיו יוצאי דופן, למשל כאלה שביקשו טקטי אבל הגיעו לטק"א, כי לצורך העניין יש להם הורה מקושר מאוד שמאחורי הגב שלהם דאג שהם יהיו בטק"א, למשל.

מה שכן, אם אתה מתכוון ללכת לטק"א כי סטינגר נראה לך קשה מדי\מפחיד מדי\לא יודע מה וטק"א נראה לך כמו עבודה קלה, אז אני ממליץ לך לקחת את הנושא קצת יותר ברצינות ולא לתת לדברים כאלה להשפיע על הבחירה שלך.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:52

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר