
19-01-2009, 20:09
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 13.04.04
הודעות: 1,329
|
|
את האמת אם לא היית אומר קשה לראות שהתמונות הן מסין מלבד בראשונה,
שהיא גם הטובה בסט,
אהבתי את ההומריסטיות שבה,
רואים את האדם סוחב כמות גדולה של התירס והכלב האדיש מאחוריו ושני החמורים שלא סוחבים שום דבר אלא סתם הולכים מאחוריו (מזכיר איזה בדיחה ששמעתי פעם על מישהו שהיה צריך לסחוב את החמור שלו במקום לרכב עליו)
בצד הטכני ניתן היה לשפר אותה ע"י פתיחת צמצם כדי להשיג מעט בידוד הרקע ע"י עומק שדה רדוד יותר.
ואולי גם איזה תקריב יותר סוג של פורטרט שרואים יותר פנים היה בא טוב יותר לאחר התמונה הזו ומשלים את הסט בצורה טובה יותר.
ובהמשך למשפט האחרון תשתדל להעלות סטים שיש קשר כלשהו בין התמונות על מנת שיהיה יותר קל/כיף ונעים לצפייה ולהגבה, כי כרגע אני לא רואה ממש קשר בין 3 התמונות שהעלת.
השנייה - יכלה להיות טובה יותר לדעתי אם היית ממסגר רק את התירס ובונה פםריים רק איתו ועם התירס שברקע כי כרגע הוא די הולך לאיבוד, אתה יודע מעין תמונת סטוק כזו שהיית שם במטבח או שאיקאה היו מוכרים.
ששלישית - די משעממת וחסרת עניין כלשהו ובכלל לא קשורה לסין באסוציאציה שהיא מעלה, מבחינתי יכולה להיות מצולמת בכל מקום.
בברכה,
ננק
|