לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-01-2009, 02:30
צלמית המשתמש של coolpix
  coolpix coolpix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.05
מה עוד יכול להיות עם לא ילדודס....

(סורי... עם נימאס לכם כבר ליראות צילומי ילדים) פשוט זה התחום בו אני נימצא כיום.. מכול הסיבות שבעולם... כסף,הנאה אישית ועוד קצת הנאה אישית.... אז ארזתי את התיק ונסעתי צפונה עד ל"מצפה מתת" מקום מדהים וירוק במיוחד...
שם ניפגשתי עם משפחה בעלת שני ילדים חמודים "רון" ו "יסמין" שאותם הגעתי לצלם.....
פשוט חוויה.... המצלמה יצא, הרפלקטור לא איחר לבוא (בעזרת חבר שהגיע לעזור) והילדים קיבלו פקודה לשכוח ממני ולהנות להם איפה שהם רוצים ואיך שהם רוצים. הצילומים החלו...
אחד הסיישנים הטובים שצילמתי... לאחר סינון קפדני נישארתי עם 280 תמונות לאחר"סינון" נוסף... הגעתי ל240 ואחר כך פשוט לא יכולתי להחליט..... אז החלטתי להישאר איתם..... אתם מקבלים 3 מה10 הראשונות שזכו לעיבוד מוקדם..... תהנו.... ותמשיכו לצלם דברים שגורמים לכם לחייך....

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
EXIF Information

EXIF Information

EXIF Information
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-01-2009, 14:48
צלמית המשתמש של coolpix

בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "הצילומים טובים, אבל אני לא..."

היי מתן..
עיבוד ירוק? תפתח כול תמונה בפוטושופ תעזר בכלי הINFO ותראה לי איפה בידיוק שולט הגוון הירוק בתמונות? כי עם כבר אז יש טיפה יותר אדום ברובם מאשר ירוק...
צבעי הטבע הטבעיים?בדרך כלל צבעי הטבע כפי שרואה אותם המצלמה כבר אינם נכונים.. רובם דיי אנמיים חייב לציין במיוחד ובמיוחד כאלו שלא עוברים עיבוד LEVELS מסויים (ואני דיי בטוח שאתה וכול אחד אחר מעביר LEVELS על כול תמונה ותמונה במיוחד בשילוב טבע...) אז "טבעיות" אין בהרבה תמונות אפשר להגיד שאין בכלל.....
אני אישית משתמש בסוג זה של עריכה על ילדים כי לדעתי האישית זה יושב טוב. הצבע הצהבהב על הפנים דיי תורם לאוירה ולסוג צילום. ובמיוחד זה דיי הסיגנון שלי (כולל העריכה) ועם אני נורא אוהב משהו מדוע לשנות? (במידה והלקוח יתלונן אז יתבצע שינוי .. כול עוד לא קיבלתי הערות לגביי הגוון או מרקם הפריים אני ממשיך באותו סגנון של עבודה... וצילמתי בעבר לאנשים בעלי ידע צילומי נירחב וגם הם לא העירו למרות שביקשתי מהם להיות כמה שיותר אובייקטיבים)

בכול אופן תודה על ההערה לקחתי לצומת ליבי.
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank

ישן 19-01-2009, 14:55
צלמית המשתמש של coolpix

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי yaari שמתחילה ב "האם רק לי מפריע שהתמונות..."

היי יארי... התמונות בהחלט בהירות... מה ששוב מאפיין את הגישה שלי לצילומים הללו...
קצת מושגים טכניים: ברגע שפריים או חלק מהפריים "שרוף" הנתון שלו עומד על 255=לבן בלי פרטים/צבע אטום בלי פרטים בסולם הINFO אני אישית בדרך כלל נמנע מכך. רק עם הפריים מיועד להיות עם פרטים שרופים כגון השני שניחשף כך במקור עם עובר חשיפה. בפריים הראשון מלבד כתם פיצפון על החולצה של הילד אין שום אזור "שרוף" בכולם יש פרטים. במידה ואתה רואה על המסך שלך שאין פרטים אז המסך לא מכוייל. הכנס לפוטושופ ותבדוק. זאת הדרך היחידה לראות שיש פרטים.

הפריים השני במקור צולם בישביל לעבור המרה לשחור/לבן... אך החלטתי באותה ההזדמנות להשאיר גם את הצבעוני שלדעתי יושב גם טוב. אך בשחור לבן האימפקט הרבה יותר "קלאסי"....

שוב ת'נקס על ההארות.

ישן 19-01-2009, 19:53
  yaari yaari אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.09.04
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי coolpix שמתחילה ב "היי יארי... התמונות בהחלט..."

אני לא מעוניין להתווכח איתך על ההגדרות (במיוחד אם אתה מרוצה מהתוצאה) אבל אם לא מבחינים בפרטים (אלא אם כן הם בצל, כמו החתול שמתחת לספסל בתמונה האמצעית. לטעמי עדיף לראות את המרקם של לוחות העץ בספסל ושהחתול יהיה חשוך) אז כנראה שמדובר בתמונות בהירות מידי (אני נמנע הפעם מלהשתמש במושג "שרוף" אבל התוצאה שהתקבלה זהה).
בתמונה הראשונה הפנים של הילדים התקבלו "שטוחים" בגלל עודף בהירות זו (מהסיבה שלא ניתן להבחין בשינויי תאורה ופרטים על עור הפנים שלהם).
רוב המחמאות אתה מקבל על השלישית ולהערכתי הדבר נובע בעיקר משום שבה הבהירות אינה כה מוגזמת. שהרי מבחינת התפיסה שלושתן מוצלחות מאוד.
לעניין הצבע, גם בעיני לא הכל טבעי (זכותך) במיוחד בראשונה (נטיה לצהוב עם מעט ירוק).
הייתי שמח אם היית מעלה את התמונה הראשונה ללא עיבוד כדי שנוכל להשוות.

נערך לאחרונה ע"י yaari בתאריך 19-01-2009 בשעה 19:58.
ישן 20-01-2009, 23:14
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי yaari שמתחילה ב "אני לא מעוניין להתווכח איתך..."

הבהירות, שיערי מדבר עליה, נובעת למעשה ממעבר דינאמי חלש מאוד באיזור הפנים.
אמנם, כמו שאמרת, התמונה לא שרופה (255 לכל ערך RGB), אבל הטווח הדינאמי באיזורים המאוד בהירים הללו, שואף לאפס. מה שאומר שיש לך למעשה, מעט מאוד גוונים של אותו הצבע ששולט שם.
ככל שהתמונה חשופה בצורה מתונה יותר, כך הטווח הדינאמי עולה, ואז מקבלים הרבה יותר פרטים.
במקרים האלה כדאי לצלם אפילו ב UNDER ולתת הבהרה בפוטושופ (אם הרגישות מינימלית אז זו ממש לא עבודה קשה לפלט ממצלמה רצינית כמו ה 5D) מאשר לאבד את הפרטים הללו ב over expose.
כך לפחות תוכל לשלוט על רמת הפרטים שאתה מוכן לאבד.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:49

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר