23-01-2009, 09:59
|
|
|
חבר מתאריך: 22.01.09
|
|
מישהי שאני רוצה, לא יודע לגביה..
שלום יש מישהי שאני רוצה, אנחנו עובדים ביחד, מדברים כל יום, רק בעבודה, אבל תמיד יש צחוקים, לא רק שנינו לבד אלא עם עם אנשים..
עכשיו המקרה הוא שאני רוצה אותה, ולפני שבועיים חשבתי שגם היא רוצה אותי, אבל לא עשיתי כלום, למה ? כי אני אפס, אני בן 19 ובחיים לא הייתי לי חברה, אין לי ניסיון בכלל, ואין לי אומץ לעשות כלום, כלוםםםםםםםם, ומה שעוד מפריע לי שאני רואה אותה עם גברים אחרים, וזה משגע אותי..
אני יודע שהתגובות פה יהיו שאני חייב להזמין אותה לצאת ודברים כאלו, אבל פשוט אין מצב שאני יעשה את זה, זה יקרה רק אולי אולי אולי כשאני שתוי (וגם בזה אני לא בטוח, כי אף פעם לא הגעתי למצב שאני מסטול), אז חשבתי לגרום לה לדעת שאני מעוניין בה לא בדרך ישירה..
לדוגמא, יש איזה מישהו מהעבודה שכל היום נדבק אליה, הוא טוען שיש לו חברה, אבל ביררתי ואין לו, וגם היא אוהבת שהוא בא אליה לעבודה, אבל הם תמיד יורדים אחד על השני, ועכשיו ראיתי שהיא כתבה עליו משהו באיזה אתא, כמו שכותבים באווי משהו בICQ, רק באתר ההוא, אז חשבתי לשלוח לה הודעה לשאול אותה אם היא דלוקה עליו אם היא דלוקה עליו או משהו כזה, אתם יודעים, גם כדי לראות את התגובה שלה, וגם ככה אולי היא תקלוט שאני רוצה אותה, ואז ככה לפני ההתנהגות שלה שבוע הבא אני יראה אם היא בקטע שלי או לא, כי אם כן, ורק אם כן אני חושב שאולי אני ינסה להזמין אותה לאיזשהוא מקום, ואני יודע שזה טיפשי וככה לא יצליח לי, אבל אני שואל את דעתכם לגבי האם לאול אותה בקשר לבחור ההוא ? כלומר האם זה ישרת את האינטרסים שלי, וזה יצור מה זה רוצה שיקרה, שאו שהיא תתרחק או שהיא תתקרב, וככה אני ידע מה הרגשתה לדביי
|