לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-01-2009, 12:36
  משתמש זכר דיאמטר דיאמטר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.10.08
אושר בממשלה: גיבוי משפטי לחיילי צה"ל

הממשלה אישרה הבוקר את הצעתו של שר הביטחון אהוד ברק להעניק לחיילי ולמפקדי צה"ל הגנה משפטית במקרה שייתבעו בחו"ל בגין עבירות שביצעו לכאורה במסגרת התפקיד שמילאו במהלך מבצע "עופרת יצוקה".
ראש הממשלה אהוד אולמרט אמר בישיבת הממשלה הבוקר, כי "מדינת ישראל תיתן גיבוי מוחלט לכל מי שפעל בשמה". גם ברק התייחס לפני ישיבת הממשלה לנושא ואמר, כי "הממשלה תקבל החלטה שמבטיחה שלאחר ששלחנו את חיילי צה"ל למבצע עופרת יצוקה החיילים יקבלו גיבוי לכל האשמות מבחוץ והלקאות עצמיות מבפנים". ראש הממשלה אהוד אולמרט אמר בישיבת הממשלה הבוקר, כי מדינת ישראל תיתן גיבוי מוחלט לכל מי שפעל בשמה
החלטת הממשלה מהיום למעשה קוראת ליישום החלטה קודמת שקיבלה הממשלה בנושא, עוד בספטמבר 2005. מקורבי שרת החוץ ציפי לבני הדגישו כי אז, בעת כהונתה כשרת המשפטים, הייתה זו היא שיזמה ההחלטה האמורה, לפיה יוענק גיבוי כלכלי ומשפטי מלא לקצינים ולחיילים גם לאחר שיחרורם.

http://news.walla.co.il/?w=//1423829

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-01-2009, 17:16
  avihil avihil אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.10.08
אני מנסה להבין את הדבר לעומק.. וחושב.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "עולם כמינהגו נוהג.."

אנחנו מקפידים לטפטף בשיטתיות לכל העולם על נושא השואה.. כמה סבלנו ואיך מחקו שני שליש מעמינו ואיך אף אחד לא בא לעזרתינו. כל מנהיג או כל משלחת רשמית המגיעים לביקור בארץ עוברים ביד ושם.
כנראה שזו חרב פיפיות בעבורינו, וכשם שזה משמש אותנו בהסברה, כך נרקמת רמת ציפיות (שקרוב לודאי מוגזמת וחסרת היגיון ופרופורציה) שאנו נגלה רגישות בעת מלחמה ונמנע מ"פשעים נגד האנושות"..

וזו התוצאה בעצם. כך זה מתבטא..
"אבל אני חושב שאם האיסלאם ימשיך להתחזק בחברה שלנו החברה שלנו תשתנה לגמרי. אפשר כבר לראות את זה במדינות שבהן האחוז של המוסלמים באוכלוסייה גדל. בבריסל, למשל, אנשים מקבלים מכות משום שהם שותים מים ברחוב בתקופת הרמדאן. אני לא מאמין בקשקושים של הפוליטיקלי קורקט - לא כל התרבויות שוות. אני חושב שהתרבות שלנו טובה יותר".

חירט וילדרס

נערך לאחרונה ע"י avihil בתאריך 25-01-2009 בשעה 17:19.
ישן 25-01-2009, 20:52
צלמית המשתמש של המממ
  המממ המממ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.10.01
Follow me...
תרשו לי לפקפק...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דיאמטר שמתחילה ב "אושר בממשלה: גיבוי משפטי לחיילי צה"ל"

אולי אנסח זאת אחרת...

אני בהחלט מאמין שהממשלה הזו תעשה כל שביכולתה כדי לחלץ קצינים וחיילים ישראליים שיכלאו בעוון פשעי מלחמה בחו"ל.
(תוך כמה שנים...)

מספר דוגמאות:
עזאם עזאם (שלא עשה כלום למען המדינה לפי הצהרתו והצהרת המדינה, אבל שוחרר בהתערבותה כעבור 8 שנים מתוך ה15 שנגזרו עליו)

ג'ונתן פולארד (שהוכר כסוכן ישראלי אבל מרצה עדיין 22 מתוך 30 השנה שנגזרו עליו בארה"ב)

גלעד שליט (שהמדינה טענה שתעשה הכל כדי לשחררו, אבל הפסיקה את מבצע עופרת יצוקה בלעדיו)
תראו, אפילו החייזר נהיה ירוק מזה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:43

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר