לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-01-2009, 00:42
  danielkrim danielkrim אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.12.08
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי omer42 שמתחילה ב "אותי זימנו ל11 בצו ראשון..."

מומלץ 'להתנהג יפה' ולעשות מה שאומרים לך.
מנסיון שלי כשאתה מגיע דווקא בבוקר (בין אם תואם לך ובין אם לא) אתה נתקע שם במילא בהמתנות, כי החיילות הפוסטמות שמגיעות לשם בשבע בבוקר אחרי שהחבר שלהן קרע להן ת'צורה בלילה והן ישנו שעתיים, מגיעות עצבניות ולוקחות את הבוקר באיזי ושכל העולם יתפוצץ...
לא אוהב להיות חכם שבדיעבד, אבל יכלת להזיז את היום והשעה למשהו גמיש יותר ומוקדם יותר. תאמץ את זה לזימוניך הבאים.
לגבי הראיון - אל תתעסק במה שהראיון בא לבדוק. תתעסק בעצמך, ביושרה הפנימית שלך, בהתנהגות המנטלית הרגילה שלך, ובאמת המובהקת העצמית שלך. בלי לנסות לעשות מניפולציות מחשבתיות - כי זה פשוט לא עובד!

לסיכום, כמו שהפולנים אומרים, תגיע מתי שאמרו לך, כדי ש'לפחות יגידו שאני בסדר'....

בהצלחה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-01-2009, 15:20
  CoPilot CoPilot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אילן 206 שמתחילה ב "שאלה בקשר לראיון אישי"

בדר"כ אני ממש נמנע מלכנות אנשים בשמות בלי שאני מכיר אותם והיה לי נסיון איתם.

אבל החיילות שבדלפק לשכת גיוס תלה"ש הן באמת משהו מיוחד (ולא במובן הטוב של המילה).
נאמר ככה, אחרי שתשיג את תשומת ליבן (אם תצליח) תנסה לשכנע אותן לא לעשות ההפך ממה שאתה מבקש או רוצה-משימה הרבה יותר קשה.

דוגמא- הייתי צריך ללכת ללשכת גיוס לסיכום פרופיל. בגלל שתוצאות של בדיקות הדם שעושים בלשכה מגיעות באיחור של כמה ימים, וזה היה חלק מהסיכום פרופיל שלי, אמרו לי ללכת הביתה ולהגיע אחרי שיגיעו התוצאות של בדיקות הדם.
כמו בצו ראשון קיבלתי כרטיס שבלי לעבור בכל התחנות ובלי שהמחשב "יחתום" לי שהייתי בתחנה הזאת, לא יכולים לתת לי לצאת. המחשבים בלשכ"ג הם מחשבי-על מקום המדינה אז כמובן שהם לא עבדו, הרופאה (קצינה) אמרה לי להסביר לחיילות הנחמדות למטה שהמחשב נפל כדי שיתנו לי לצאת אף על פי שלא עברתי את התחנה האחרונה (ועדה רפואית).
כמובן שלא נתנו לי לצאת, אז עליתי שוב לאותה רופאה לומר לה שלא נותנים לי לצאת. בלי תשובה מספקת חזרתי ופשוט צעקתי שם (זה היה יותר להסביר בשפה ברורה ולאט) שי-ת-נ-ו ל-י ל-צ-א-ת!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:49

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר