לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-01-2009, 22:37
  ofir25 ofir25 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.02.08
בעיה רפואית והמשך שירות

האלן התגייסתי בנוב' השבוע סיימנו טירונות 03
משבוע 2 של הטירונות התחילו לי כאבים ב2 הרגליים ובקרסול והיה חשד לשברי מאמץ שהתגלה כנכון כנראה זה התחיל מהאימונים לפני הצבא עוד.
משבוע 2 עד היום שבוע 9 אני בפטורים מריצות קפיצות מסעות וכל מיני שטויות,חסרים לי מלא תכנים בהכשרה שלא יכלתי לבצע בגלל בעיות גב שיש לי.

השברי מאמץ שהתגלו בבדיקה לפני כמעט חודש היו מדרגה 2, ברגל ימין ב2 מקומות בשמאל במקום אחד ובקרסול שמאל.
למרות כל הציפיות שחוסר הריצות וההקלות בפעילות יעזרו לצערי אני לא מרגיש שום שיפור,להפך הכאבים ברגליים רק התחזקו אני אציין שלמרות שאין ריצות יש הרבה עומסים במשך היום בין אם זה הליכות הרבה עמידה על הרגליים וכאלה.
אני כבר דיי מיואש האמת מזה שחלק גדול מהיום אני יושב בצד ובינתיים כל הכושר של הסיבולת לב ריאה שלי על הפנים אני מרגיש את זה ויודע שעד סוף המסלול אני לא אצליח לשפראת זה ולעשות 2000 בזמן נורמלי ובטח שלא לעבור בוחן מסלול עם כל הכאבים שיש לי.
המפקד האישי שלי מנסה לעודד אותי שיהיה בסדר ואני אחלים אבל אני דיי בספק שזה הולך לקרות גם בגלל שכל הטירונות אני עם הקלות וחסרים לי מלא תכנים וגם בגלל ששברי מאמץ זה כנראה משהו שחוזר אצלי היה לי כבר בגיל 15 וזה חזר עכשיו.

אני לא רוצה למשוך זמן בהכשרה הזאת בידיעה שאני מסיים אותה ויתנו לי עובר למרות שלא עשיתי המון דברים אפילו לא בר אור אחד רציני מאז שהתגייסתי.

מה עושים במצבים כאלה שאין שיפור בשברי מאמץ?יש למישהו ניסיון עם זה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:33

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר