לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-02-2009, 08:57
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
לא נכון. חצי מהמנדטים של ש"ס אינם מגיעים מחרדים.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "יהדות התורה לא יכול להיות 5 וש"ס לא יכול להיות 10."

ולכן, יכולים להיות הבדלים בין בחירות לבחירות. גם ירידה וגם עלייה. למעשה ש"ס מתנהגת בעניין זה כמפלגה נורמלית לחלוטין .

לגבי אגודה, ברוב מערכות הבחירות - אכן נהנתה מעלייה איטית שתאמה את הריבוי הטבעי. אלא שחלק ממצביעיה יצביעו הפעם לש"ס וחלק לאיחוד הלאומי שנתמכת על ידי וולפא מחב"ד (אם לא יהיו זיופים בבני ברק)

כך שהכל פתוח. אני עדיין חושש לזיופים במגזר החרדי ברחבי בני ברק שיעלו את שתי המפלגות הנ"ל
בדיוק כפי שבל"ד תעבור את אחוז החסימה בגלל שחוץ ממרזל אף אחד לא יבדוק שלא מזייפים קולות באום אל פאחם
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-02-2009, 09:13
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
בבני ברק יושבים בכלפיות מי שרוצה, וקשה לזייף
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "לא נכון. חצי מהמנדטים של ש"ס אינם מגיעים מחרדים."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי looklook
כך שהכל פתוח. אני עדיין חושש לזיופים במגזר החרדי ברחבי בני ברק שיעלו את שתי המפלגות הנ"ל
בדיוק כפי שבל"ד תעבור את אחוז החסימה בגלל שחוץ ממרזל אף אחד לא יבדוק שלא מזייפים קולות באום אל פאחם

הזיופים שם מינוריים פחות או יותר קצת כמו בכל רחבי המדינה.

אבל באום אל פאחם, כולם מפחדים לשבת שם בכלפי. ואם יש כבר מישהו שלא מפחד, כולם מתנפלים עליו. ושם זיופים בסיטונאות.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

ישן 04-02-2009, 13:20
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

כליה=קלפי? אני שמח שאני יכול להיות משקיף בבני ברק, ויש משקיפים גם באום אל פאחם...
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "אם אתה רוצה אתה יכול לבוא להיות משקיף בכליה בבני ברק"

משקיפים לא יכולים לזכור את כל מאות האנשים שעוברים מולם לכמה שניות ולדעת מי כבר הצביע, ומי
הגיע עם ת.ז. של מישהו מת, ולכן החרדים והערבים, שתי קבוצות אוכלוסיה שמאופיינות בכך שאנשים
לובשים בהן בגדים דומים ושומרים על מאפיינים חיצוניים שמקשים על זיהוי (אצל הערבים יש נשים עם
רעלות וגברים מזוקנים, ואצל החרדים יש גברים מזוקנים), יכולים לנצל חולשה אנושית זו, ולהגיע לקלפי
עם שלל תעודות זהות...
דווקא לצורך הזה המאגר הביומטרי המושמץ, יכול להועיל - ואין ספק שהצעת חוק שתקבע זיהוי לצורך
הצבעה באמצע טביעת אצבע, יכול להיות סטארט אפ מעניין - בכך שזהות המתנגדים מפלגות החרדים
והערבים) תבהיר לך מי מעדיפים את שיטת הזיהוי הנוכחית והלא יעילה...
ישן 04-02-2009, 12:55
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
חולק עליך: קואליציה בראשות לבני (בתוצאות אמת קרובות לסקרים אלה) נחשבת לא אפשרית
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "למרות שאני מסתכן בכך ששוב יזכירו שחזיתי שאובמה יפסיד...;)"

משום שבנייתה תהיה מופת של תעלולים ציניים בתחום ההסכמים הקואליציוניים ובעיקר אג'נדה שכל כולה למנוע ממשלה בראשות נתניהו בכל מחיר.

נכון שבעולם פוליטי נורמאלי מפלגה שמכבדת את עצמה לא הייתה נותנת יד למהלך כזה - ובעיקר מסיבות מאוד מעשיות ואפילו אנוכיות (כמו אלה שמנעו מנתניהו להתמודד בבחירות 2001 מתוך חשש ש"יבזבז" את הפסילה הנוספת שניתנה לו על קואליציה צולעת וקצרת ימים): אבל אתה מתעלם מן העובדה שכל מהותה של קדימה היא תעלול ציני שהאג'נדה היחידה המניעה אותו הנה השרדות של זמן ארוך ככל האפשר ליד ברז השלטון.

ההנחה שלך מתבססת על תפישה כאילו לכל בני האדם יש איזו אמת מוסר בסיסית: כמו ההנחה כי גם פושע אכזרי ושפל לא "ימכור את אמא שלו". הבעיה היא שדווקא הצמדות של הרוב המוחלט לאמות מידה מוסריות כאלה, יוצרת במשך הזמן בתהליך אבולוציוני יסוד שרוכב על הגל הזה, ומשכלל גישה צינית תועלתנית שרוב רובם של האנשים לא מסוגלים לדמיין - אפילו אחרי שנחשפו לחלוטין לגישתו.

קדימה היא מקרה קלאסי כזה.

ישן 04-02-2009, 14:01
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אז אתה טוען שלבני תקים ממשלה בלי מרצ, בלי ערבים, עם חרדים ועם ליברמן...
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "אין שום בעייה שזה יקרה."

אני יכול לקבוע באופן ודאי שממשלה כזו תתקשה מ-א-ו-ד לקדם את האג'נדה שהשמאל תומך בה (ואני עדין
בהגדרה של תתקשה מאוד), ושתוך פחות משנתיים יהיו בחירות נוספות, ושהאופוזיציה מימין (אלה שלא
הצטרפו לממשלה) ירוויחו מהן מאוד.

הסיכוי שתוקם הממשלה הזו הוא פחות מאפס. ליברמן כרגע מגייס יוצאי שינוי עם כל מיני סיסמאות אנטי
דתיות, ודרישה לחופש הצבעה בנושאי דת. אט"ד, ממצבת עצמה על אותה משבצת - ותתקשה מאוד
להושיב את ליברמן ואת החרדים ביחס, לצידה.

אני שב ומהמר (אצלי גם המלחמה לא שינתה את ההימורים) שביבי הוא ראה"מ הבא, עם גוש גדול
למדי.
ישן 04-02-2009, 13:21
צלמית המשתמש של נוסטור
  משתמש זכר נוסטור נוסטור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.06.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "סקר מעריב - הליכוד ממשיך לרדת, הפער מצטמצם,הימין יורד ל-51."

היה וזה נכון אפשר להגיד שהעם הזה היה ונשאר טיפש שלא יבכה אחר כך ממה שיקרה כאן.

מצד שני המגמתיות בסקרי השמאל נועדו כרגיל לשטוף את המוח לאזרחי ישראל ובימים הללו זה מתחזק,רואים בתשקורת הטלוויזיונית מי זוכה יותר לאחוזי הופעה מול הליכוד,ורואים בתשקורת הכתובה למי נתונה האהדה המטומטמת שתביא עלינו אסון שלא נדע.

וויתור על הליכוד במנדטים יביא את קץ המדינה יותר מהר ממה שציפו,שהעם האידיוט הזה לא יבוא באמת לבכות אחר כך.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:58

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר