לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-02-2009, 11:16
  PlayGround PlayGround אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.05.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי פלטיאל שמתחילה ב "בוא אני אגיד לך..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלטיאל
בוא אני אגיד לך ככה,
איזה...30 אחוז מהמתגייסים לנ"מ מביעים עניין להמשיך תקריירה שלהם בחץ אחרי שנה מהגיוס.
בפועל, אחרי שנה מהגיוס אולי אחוז אחד עדיין רוצים.
כל השאר רוצים לצאת לקורס מפקדים.

הסוללות לאו דווקא מוציאות לחץ את מי שמתאים לחץ, הן יותר אממ, מוציאות לחץ את מי שלא התאים לסוללות...........................

אין מצב שמי שלא מסתדר בסוללה מוציאים אותו לחץ לא נשמע הגיוני בכלל
יש דרישות גבוהות ואיך שהבנתי המיונים די קשים משמע שלא קל בכלל להגיע לשם.
מי שמגיע לחץ יכול לחתום קבע? סתם לדעת עד כזה זה רציני הענין.

ואני מבין שאפחד לא רוצה אחרי שכבר אתה שנה שם עם חברים ..
ורק האזרחים מקבלים את התפקידים המענינים שם במחשבים או גם חיילים שמשרתים שם ?

ואם מישו יכול לענות לי על השאלות ששאלתי בתחילה האשכול אני יודה לו :]
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-02-2009, 12:45
  פלטיאל פלטיאל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.01.07
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי PlayGround שמתחילה ב "[QUOTE=פלטיאל]בוא אני אגיד לך..."

הרבה דברים בשירות שלך לא יראו לך הגיוניים,
אבל אני מבטיח לך,
בסופו של דבר, אין טירונות חץ, אתה פשוט מתחיל באיזושהי מערכת נשק, ועולה לסוללה,
רק מהסוללה אתה יכול להמשיך הלאה לחץ,
ואלא אם אבא שלך הוא המג"ד, הסוללה מחליטה אם תצא או לא.
מה האינטרסים של הסוללה?
אם אתה מוכשר, היא מן הסתם תרצה שתשאר במערכת נשק שלה.
אם אתה מוכשר, אבל אצלה אתה לא יכול להביא הרבה תועלת, אז אולי הפתרון שלך יהיה בחץ.
זה פשוט מאוד - מי שמגיע למערכת נשק מיועד להתקדם בה. אף אחד לא מגיע למערכת נשק ספציפית בתור פוטנציאל לקורס חובשים או לחץ או ללא יודע מה, אלה תפקידים שיגיעו אליהם מי שהתקדמות במערכת נשק שלהם לא הייתה רלוונטית.
ממה שאני ראיתי, הרבה אנשים מטק"א יכלו להגיע בקלות לחץ, הדרישות שם הן ממש לא קב"א 56...
אין איזה גיבוש ומיון מטורף, זה לא טיס, לא גלגלצ, לא תלפיות.
חיילים מגיעים שם לתפקידים מעניינים, לא יודע מי אמר לך שרק אזרחים.
כן אפשר לחתום שם קבע, מן הסתם בתור קצין אבל לא רק.
בנוגע לשאלות הראשונות שלך -
לא אזרחי, שכח מזה
כמו שאמרתי, אתה חייב להגיע מהגדוד.
אפשר להגיע גם מסטינגר.
ולא צריך חמש יחידות מתמטיקה וחמש יחידות אנגלית, הכוונה היא פשוט ש...אם אתה טיפוס של 3 יחידות מתמטיקה ו3 יחידות אנגלית...אז...זה קצת מעיד שאולי זה לא בדיוק הכיוון בשבילך.
זה מה שאני יודע

ישן 11-02-2009, 14:06

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי פלטיאל שמתחילה ב "הרבה דברים בשירות שלך לא יראו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלטיאל
הרבה דברים בשירות שלך לא יראו לך הגיוניים,
אבל אני מבטיח לך,
בסופו של דבר, אין טירונות חץ, אתה פשוט מתחיל באיזושהי מערכת נשק, ועולה לסוללה,
רק מהסוללה אתה יכול להמשיך הלאה לחץ,
ואלא אם אבא שלך הוא המג"ד, הסוללה מחליטה אם תצא או לא.
מה האינטרסים של הסוללה?
אם אתה מוכשר, היא מן הסתם תרצה שתשאר במערכת נשק שלה.
אם אתה מוכשר, אבל אצלה אתה לא יכול להביא הרבה תועלת, אז אולי הפתרון שלך יהיה בחץ.
זה פשוט מאוד - מי שמגיע למערכת נשק מיועד להתקדם בה. אף אחד לא מגיע למערכת נשק ספציפית בתור פוטנציאל לקורס חובשים או לחץ או ללא יודע מה, אלה תפקידים שיגיעו אליהם מי שהתקדמות במערכת נשק שלהם לא הייתה רלוונטית.
ממה שאני ראיתי, הרבה אנשים מטק"א יכלו להגיע בקלות לחץ, הדרישות שם הן ממש לא קב"א 56...
אין איזה גיבוש ומיון מטורף, זה לא טיס, לא גלגלצ, לא תלפיות.
חיילים מגיעים שם לתפקידים מעניינים, לא יודע מי אמר לך שרק אזרחים.
כן אפשר לחתום שם קבע, מן הסתם בתור קצין אבל לא רק.
בנוגע לשאלות הראשונות שלך -
לא אזרחי, שכח מזה
כמו שאמרתי, אתה חייב להגיע מהגדוד.
אפשר להגיע גם מסטינגר.
ולא צריך חמש יחידות מתמטיקה וחמש יחידות אנגלית, הכוונה היא פשוט ש...אם אתה טיפוס של 3 יחידות מתמטיקה ו3 יחידות אנגלית...אז...זה קצת מעיד שאולי זה לא בדיוק הכיוון בשבילך.
זה מה שאני יודע

הענין הוא כזה. אמרתי אם אני אלך כבר לנ"מ לפחות נעשה אותו מענין ונלך בהתחלה להכי קרבי שם שזה הסטינגר ואחרי שנה נלך למשו במחשבים ומענין ונלך לחץ.
ואני 3 מתמטיקה 5 אנגלית מקווה שזה אוכל ..

אבל אם אני סטינגר אנלא יהיה בסוללות (או שכן?) בגדוד אני מתכוון . כאילו תופסים קו כחול וקו עם
חיר וזהו לא? וזה אחרי שנה אפשר להתמייןן או 8 חודשים??

יש לך מושג מההסיכוי לעבור? אם היה שם מישו שהתמיין לשם ויודע מה הקושי או כמה ניגשים וכמה באמת עוברים.. ומחלקים תפקידים לפי התוצאות ונתונים או שהחלוקה לתפקידים אקראית?

תודה מראש ופלטיאל תודה על העזרה אחי
ישן 11-02-2009, 14:30
  פלטיאל פלטיאל אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי PlayGround שמתחילה ב "[QUOTE=פלטיאל]הרבה דברים..."

"הענין הוא כזה. אמרתי אם אני אלך כבר לנ"מ לפחות נעשה אותו מענין ונלך בהתחלה להכי קרבי שם שזה הסטינגר ואחרי שנה נלך למשו במחשבים ומענין ונלך לחץ.

אבל אם אני סטינגר אנלא יהיה בסוללות (או שכן?) בגדוד אני מתכוון . כאילו תופסים קו כחול וקו עם

יש לך מושג מההסיכוי לעבור? אם היה שם מישו שהתמיין לשם ויודע מה הקושי או כמה ניגשים וכמה באמת עוברים.. ומחלקים תפקידים לפי התוצאות ונתונים או שהחלוקה לתפקידים אקראית?"

דבר ראשון כמו שכבר אמרתי, הרבה אנשים אמרו את זה לפניך, וגילו שאחרי שנה הם לא ממש מרגישים צורך לגוון ולעבור מערכת נשק, הם יותר מרגישים צורך לחזור למערכת נשק שלהם כמפקדים.
3 יחידות מתמטיקה ו5 אנגלית אלה בהחלט נתונים שלא צריכים לדאוג אותך בנ"מ.
לסטינגר יש סוללות ויש קוים כחולים. תלוי לאן שובצת בסטינגר.
המיון הוא בדרך כלל אחרי שנה שמורכבת מ4 חודש של הטירונות שלך ו8 חודש בסוללה. נדיר שסוללה תוציא בנאדם לחץ אחרי שהוא נתן בה רק 4 חודש, זה בזבוז משאבי אנוש.
מה הסיכוי לעבור? אני יכול להגיד לך על המחזור שלי -
היחיד מסטינגר שעבר לחץ עבר כי הוא נפצע ולא יכל להמשיך לתפקד בסטינגר (בטח שלא לצאת לקורס מפקדים), אבל כן יכל למלא תפקיד בחץ.
והיחיד מהוק כנ"ל, לא היה במצב בריאותי שאפשר לו לצאת לקורס מפקדים, על כן התירו לו להמשיך לחץ שם יכל לממש יותר את הפוטנציאל שלו.
החלוקה שם לתפקידים היא בהחלט לפי התוצאות והנתונים (אולי גם קצת רצון החייל) ובהחלט לא אקראית.

ישן 11-02-2009, 16:08

בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי פלטיאל שמתחילה ב ""הענין הוא כזה. אמרתי אם אני..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלטיאל
"הענין הוא כזה. אמרתי אם אני אלך כבר לנ"מ לפחות נעשה אותו מענין ונלך בהתחלה להכי קרבי שם שזה הסטינגר ואחרי שנה נלך למשו במחשבים ומענין ונלך לחץ.

יש לך מושג מההסיכוי לעבור? אם היה שם מישו שהתמיין לשם ויודע מה הקושי או כמה ניגשים וכמה באמת עוברים.. ומחלקים תפקידים לפי התוצאות ונתונים או שהחלוקה לתפקידים אקראית?"

דבר ראשון כמו שכבר אמרתי, הרבה אנשים אמרו את זה לפניך, וגילו שאחרי שנה הם לא ממש מרגישים צורך לגוון ולעבור מערכת נשק, הם יותר מרגישים צורך לחזור למערכת נשק שלהם כמפקדים.
3 יחידות מתמטיקה ו5 אנגלית אלה בהחלט נתונים שלא צריכים לדאוג אותך בנ"מ.
לסטינגר יש סוללות ויש קוים כחולים. תלוי לאן שובצת בסטינגר.
המיון הוא בדרך כלל אחרי שנה שמורכבת מ4 חודש של הטירונות שלך ו8 חודש בסוללה. נדיר שסוללה תוציא בנאדם לחץ אחרי שהוא נתן בה רק 4 חודש, זה בזבוז משאבי אנוש.
מה הסיכוי לעבור? אני יכול להגיד לך על המחזור שלי -
היחיד מסטינגר שעבר לחץ עבר כי הוא נפצע ולא יכל להמשיך לתפקד בסטינגר (בטח שלא לצאת לקורס מפקדים), אבל כן יכל למלא תפקיד בחץ.
והיחיד מהוק כנ"ל, לא היה במצב בריאותי שאפשר לו לצאת לקורס מפקדים, על כן התירו לו להמשיך לחץ שם יכל לממש יותר את הפוטנציאל שלו.
החלוקה שם לתפקידים היא בהחלט לפי התוצאות והנתונים (אולי גם קצת רצון החייל) ובהחלט לא אקראית.

מזאת אומרת רק אם אני נכה אני יכול להגיע לשם< :\
?זה עד כדי כך קשה שהם לא מעבירים כמעט :|

ועוד משו ששחכתי לשאול . בנ"מ במערכות חץ סטינגר הוק ופטריוט הם רשומים בדפים שיוצאים מהצבא
כלומר אם אני הולך לסטינגר ואז לחץ רשום שהיתי שם או רק איזה רובאי עשיתי ..?

נערך לאחרונה ע"י PlayGround בתאריך 11-02-2009 בשעה 16:31.
ישן 11-02-2009, 19:00
  forzamilan forzamilan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.06
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי PlayGround שמתחילה ב "אנלא מצליח לערוך קראתי שרק..."

אתה רשאי לבקש להתמיין לחץ בכל שלב שהוא, כך בחשבון שאת המיונים תקבל רק לקראת תום השמונה חודשים ולא לפני. בנוסף, תצטרך את המלצת המפקדים לשלוח אותך למיונים. ככה שאם הם לא רואים לנכון מסיבה כלשהי, תוכל לבקש ראיון ולערער על החלטתם.

והבנת נכון, הדרך היחידה החוצה מהסוללות נובעת עקב חוסר התאמה. יחידת החץ היא אחת מתוך מספר וריאציות הפונות ללוחמים שבסוללה לא רואים בהם כראשי צוות (לוחם בכיר שסיים את 8 החודשים כלוחם רגיל ועבר קורס מתקדם בהמשך) ומעדיפים שיתרמו בצורה יעילה יותר במקום אחר, לקבל הזדמנות להתחיל מחדש ואולי להגיע למיצוי שירות טוב יותר. גם הצבא וגם החייל מרוויחים במקרה כזה.
ישן 11-02-2009, 17:26
  פלטיאל פלטיאל אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי PlayGround שמתחילה ב "למישו יש מידע על יחידת החץ בנ"מ ?"

תראה, אין פה חוקים ברורים, זה שילוב של מה שאמרת.
בוא נוציא רגע את השימוש במילה מצטיינים כי זה לא נכון, שלא תחשוב בטעות שכל 4 חודש מי שהיה הכי שפיץ בסוללה יופנה לחץ.
אני אסביר לך למה זה שילוב של שני הדברים:
מצד אחד, סוללה לא תשלח לחץ מישהו שהיא יכולה לקבל בחזרה תוך שנה כקצין.
מצד שני, היא גם לא תשלח לחץ מישהו שאפילו לא לא הבין איך עובדת המערכת נשק שלו.

כן יש כאלה שבלי לשאול אותם פשוט מודיעים להם שהם עוברים לחץ, ויש גם כאלה שבגלל שהנתונים שלהם לא מאפשרים להם להתקדם בתפקידם אך מתאימים לחץ נשלחים לחץ.
מה יותר נפוץ? הסוג השני.
זה לא תלוי בך לאיזה מבין 2 הקבוצות אתה תשתייך, יכול להיות שלא תשתייך בכלל.
עצה שלי, זה כל כך רחוק ממך, שפשוט תרד מזה קצת, וחצי שנה אחרי סיום הטירונות שלך תשקול את זה שוב..........

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:03

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר