לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה לתשומת לבכם: אתר פרש, בעליו ומנהליו, לא יישאו בכל אחריות בין במפורש ובין מכללא ולא יהיו אחראים, בשום צורה לכל נזק ישיר או עקיף, מכל סוג שהוא, שייגרם למשתמש ו\או לצד שלישי כלשהו בשל שימוש בלוחות הקניה/המכירה/החלפה באתר! חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > לוחות > לוח מכירה ומסירה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-02-2009, 07:18
  god69 god69 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.12.03
למכירה XBOX360 גרסאת אספנים HALO3 65NM

למכירה XBOX360 גרסא מיוחדת HALO3 בצבעים של המשחק.גרסא מיוחדת לאספנים כבר אין להשיג היום.מכשיר אמריקאי NTSC
PREMIUM עם 20 גיגה 65NM וכל האבריזרים שלו עם האריזה במצב חדש(לי עלה אז כ2700 ש"ח) כולל אזניה עם מיק' למשחקי רשת,כבל למחשב,
2 שלטים אלחוטיים מקוריים עם 2 ערכות צ'ארג' אנד פליי(אני קניתי שלט נוסף(כ280 ש"ח) ואת 2 הערכות עם בטריות נטענות וכבל
למכשיר שאפשר להטעין תוך כדי משחק-עלות כל ערכה כ200 ש"ח)
כולל גם שנאי מתח לארץ-עלות כ300 ש"ח,והספק כוח כמובן,כבל מהמכשיר לTV של COMPONENT,
פריצה(1.4) לכונן היותר טוב-שכחתי את השם,עלתה לי אז 500 ש"ח.יש לציין שמעולם לא שיחקתי בLIVE אז אין חסימה.
נמצא אצלי כחצי שנה,לא היה בשימוש נרחב,שמור בקנאות,אין אף שריטה על שום מוצר,ניתן לקבל תמונות של הכל.
24 משחקים על דיסקים של VERBATIM,בנוסף חבילה של כ18 דיסקים ריקים של VERBATIM, עלות רגילה של הצרובים היא
כ30-50 ש"ח למשחק(נגיד 24X30=720),ועלות הדיסקים הריקים היא כ220 ש"ח לחבילה(8.5 גיגה דיסקים יקרים). יש FIFA2009,PRO,GTA 4,FAR CRY 2
FALLOUT 3,GEARS OF WAR 1,2 ,CALL OF DUTY 4,HALO3,SAINT ROW 2,NFS....
פשוט ערכה מושלמת אין צורך להוסיף שום דבר,חבל לי מאוד למכור אותו אבל אני מתחיל עבודה חדשה ובקרוב לימודים ולא יהיה
לי זמן לשחק בו בכלל,מי שיקדים יזכה במציאה ואל תנסו להוריד אותי ל1000 ש"ח או להציע לי החלפות על פי אס פי וכאלה אני לא
מתחיל ללמוד מחר ולא לחוץ למכור אותו אז רק מי שרציני להתקשר בבקשה,אני מאזור עפולה נייד גם למרכז.
את כל המחירים שציינתי ניתן לבדוק בזאפ אפילו.בחישוב זריז 2700+280+200+200+300+500+720+220=5120
אני מוכר בקצת פחות מחצי המחיר שעלתה לי הערכה,ניתן לדבר על המחיר והכל בפלאפון 0542234788 או אי סי קיו 260038223,ניתן לצרף תמונות מקוריות של הכל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י god69 בתאריך 15-02-2009 בשעה 07:24.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:50

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר