לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-02-2009, 17:38
  leon_penko leon_penko אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.09.07
בעיה רצינית בכונן הקשיח במחשב נייד שעוד לא נתקלתי בה...

שלום יש לי מחשב נייד מסוג LENOVO T61P 6460DVU
מחשב מאוד חזק ביצועים ומשמש אותי לעובדות גרפיקה ווידאו שאני עושה.

לאחרונה קרתה לי בעיה והכונן הקשיח שיש לי במחשב הנייד התקלקל זה היה כונן מסוג
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

הלכתי לגבעת שאול לשירות של IBM שם החליפו לי את הכונן. (אחד באחד מה שאומר שקיבלתי כונן זהה)
עברו שבועיים מאז והמערכת הפעלה המותקנת התחילה לעשות לי בעיות (תקיעות, שגיאות למינהן וכד')
בעיקר תקיעות. (חשוב לציים שהתוכנות המצורפות עם המחשב הנייד כל התוכנות של lenovo אני מאוד אוהב ואין לי בעיה איתם והבעיות התחילו בכך שפתאום התוכנות האלה נעלמו לי מהstartup או שנתקעו לי בהתהליכי ההפעלה).
אז מה שעשיתי מה שכל אדם שפוי עושה במקרה והמערכת הפעלה שלו במחשב הנייד לו עובדות..פונה ל RESCUE & RECOVERY של THINKPAD
גיביתי את הקבצים החשובים שלי על כונן נייד ועשיתי את הRESCUE שישחזר ברירת מחדל ממנו יצא המחשב מהמפעל (יש לי שם אופציה כזו למי שמכיר את הRESCUE של LENOVO).
ומאז אני סובל .
1.בהתחלה זה לא הצליח להתקין בכלל רק לאחר איפוס
2.אחרי זה ניסיתי לעקוף את זה והלכניס תקליטור של WINDOWS XP שיש לי (שם הוא בכלל לא זיהה את הכונן קשיח).
3.ניסיתי תקליטור BOOT שקיים ברשותי גם לא זיהה את הכונן קשיח (אפילו בFDISK - כאילו לא מחובר)
מה שמצחיק שבTHINKPAD RESCUE זה כן מזהה ואף הצליח בסופו של דבר להתקין את החלונות XP אבל עם מלא בעיות כגון. הכרטיס מסך QUADRO לא זוהה יחס עם שער הרכיבים אז הורדתי את הדריבר בנפרד והמערכת נתקעת כל כמה דקות...
4.זה נתקע על USER ENROLLMENT זה התוכנה שמאפשר לי לתכנת את הכניסה למערכת ע"י תביעת אצבע. וגם הEXPLORER נתקע לפעמים. לפעמים העכבר גם נתקע...ממש מוזר.
זה לא הסוף.
5.כאשר ניסיתי לזהות את הכונן הקשיח דרך הBIOS זה זיהה אבל כאשר ניסיתי לעשות לו DIAGNOSTIC HARD DRIVE או משהו בסגנון הוא פשות לא עבר את ה0%.
גם CHKDISK ניסיתי לעשות זה מגיע לPHASE 5 ונתקע (משהוא יודע אולי מה בדיוק המערכת מבצעת בPHASE 5).
6.ניסיתי לעשות גם CHKDISK דרך התוכנה של LENOVO-PC DOCKTOR (אני אצרף תמונה) full hard drive test
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

זה אולם עובר את הבדיקה לוקח לו 3 שעות...(זה פאקינג כונן של 160 GB 7200RPN מחשב שהוא אמור להיות מטוס עבודה עם 4 GB זכרון ו9300 אני לא חושב ש3 שעות לבדיקה כזו זה מה שצריך לקחת)
אני מזהה שיש בעיה בכונן הקשיח אני רק לא יכול לציין מה היא...
אני ממש עבוד וממש מקווה ומתחנן לעזרתכם אני דיי צריך את המחשב להגיש עבודה מחר (ביום ראשון).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-02-2009, 20:02
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי leon_penko שמתחילה ב "בעיה רצינית בכונן הקשיח במחשב נייד שעוד לא נתקלתי בה..."

כתוב שזה יכול לקחת כמה שעות, בפירוש...

לגבי אי הזיהוי של דיסק ההתקנה של XP, יכול להיות שזה בגלל מצב ה SATA בביוס, אתה יכול לשחק ביניהם עד שתוכנת ההתקנה תתחיל לזהות את הכונן. קח בחשבון שה recovery שלהם יושמד...

בנימה אישית - אני חוויתי לאחרונה שליחה של נייד של לנובו (X61) למעבדה שלהם, לצורך החלפת הויסטה הנורא ב XP עם ה recovery partition שלהם (כי דיסק שמשחזר למצב הזה - הם משום מה - לא נותנים) - ואחרי שבוע שהם לא עשו איתו כלום, פתאום הם אמרו שיש לו... תקלה בלוח האם. מחשב שהיה תקין עד שהוא נשלח אליהם.

עד כאן לשירות שלו זוכרים לקוחות IBM/לנובו - לתשומת לב כל מי שחושב לקנות :\

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:40

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר