לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-02-2009, 19:26
  hmmm hmmm אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.07.07
ייעוץ בנוגע לתפקיד

היי.

הסיפור שלי קצת ארוך ואולי כבר ראיתם דיונים קודמים שלי בנושאים כאלה ואחרים. עכשיו הגעתי לדילמה חדשה.

תקציר קטנטן (יחסית): התקבלתי לתכניתן לפני כשנה אחרי שעברתי מיונים ותחקיר ביטחוני, אך בעקבות העלאת פרופיל קיבלתי צו גיוס לתותחנים. לאחר כמה חודשים (לפני הגיוס), ראיתי קב"ן ששם לי פרופיל 45 נפשי, ואחרי 8 חודשים של המתנה לועדה וצו גיוס חדש, התגייסתי בסוף אוקטובר 08 (אני יליד 89, כך שהתגייסתי שנה מאוחר יותר). הייתי בטירונות כלל צהלית של חיל האוויר, שבמסגרת התפקידים שהוצעו לנו שמה ביקשתי להיות חוקר מודיעין אוויר. הקצינת מיון שבאה אלינו לבט"ר אמרה שיש לי נתונים גבוהים והיא אפילו בדקה אפשרות לתכניתן, אבל מודיעין יהיה לי בוודאות. אך לאחר הטירונות הגעתי לימ"מ, ואחרי מפגשים עם 3 קציני מיון שונים שלא כל כך ידעו מה לעשות איתי, נאמר לי שעם פרופיל 45 נפשי אני יכול להיות או טבח או עובד כללי.

האכזבה הייתה גדולה, ולאחר שהגעתי למקום שבו אני משרת עד היום בתור עובד כללי התסכול רק הולך וגובר מדיי יום.
היום, לאחר זמן רק של ציפייה והמתנה נפגשתי עם פסיכיאטר, שהעלה לי את הפרופיל מ-45 ל-64 נפשי, כאשר הוא אמר שאני אאלץ לחכות 3 חודשים נוספים בכדי להיפטר מהסעיף הנפשי לגמרי ולחזור לפרופיל המקורי שהיה לי ללא הסעיף הנפשי, שהוא 72.

הדילמה עכשיו היא כזאת:
עד כמה שאני יודע, פרופיל 45 נפשי פוסל קורסים באופן גורף, כך שעד שלא נפטרתי מזה לא היה לי הרבה מה לעשות.
אני קיוויתי, בתמימותי כנראה, שהקב"ן יסכים בטובו לבטל לי את כל הפרופיל הנפשי במכה, למרות שהבנתי שזה לא נהוג, ואז לבקש ב-55 להיות במודיעין של חיל האוויר.
כרגע יש לי כאמור 64 נפשי, שלפי מה שהבנתי למודיעין אין סיכוי להתקבל עם סעיף נפשי כלשהו, אך מקצועות רבים הקשורים למחשוב כן יהיו פתוחים עם פרופיל כזה.
הסיבה שאני לא מעוניין לחכות עוד 3 חודשים עד לביטול הסעיף הנפשי לגמרי, היא שאני מאוד מאוד מתוסכל מהמקום שבו אני נמצא עכשיו, שאני מוכן להתפשר ולוותר מראש על מודיעין בשביל תפקיד אחר שיתאים לי הרבה יותר.
הבעייתיות היא שאני אפילו לא יכול לעבור לתפקיד אחר במסגרת עובד כללי, כי כל עניין חוות הדעת והמעקב ישתנו אם אני אעבור לגף אחר תחת מפקדים חדשים.

הייתי מעוניין לדעת על תפקידים שאתם ממליצים עליהם בתחום המחשוב או בכלל, שאפשר לקבל עם פרופיל 64 נפשי ובהתחשב בזה שכבר התקבלתי לתכניתן ועברתי כבר תחקיר ביטחוני ונזרקתי משם בגלל פרופיל. בנוסף, אני עוד חודש אהיה בן 20 וכרגע לי יש פז"מ של 4 חודש, אז אולי הגיל היחסית מבוגר והפז"מ היחסית נמוך יהיו יתרון.

*הערות והשגות בנוגע למצב שלי יתקבלו בברכה :ם תודה :פ
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:06

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר