לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-03-2009, 23:56
  Y.A Y.A אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.03.07
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי dude1990 שמתחילה ב "[b]במה היית בעתודה אם יורשה..."

קצת רקע על המסלול בו הייתי:
הייתי במסלול מיוחד של העתודה לבני נוער שגרים בפריפריה (אני גר בבאר שבע) לפרוייקט קוראים פעמי עתידים ובעיקרון לומדים שם עד לרמה של הנדסאי (מצטיינים יכולים לגמור את התואר גם לפני הגיוס) ובמקביל לומדים קורסים אקדמאיים במכללה אקאדמית (ולא טכנולוגית שזה חשוב) אחרי שמסיימים את ההנדסאי מתגייסים ליחידות שבהן תנצל את הידע שלמדת.

אצלי היתה טעות דיי אכזרית הייתי אומר כי כשהתחלתי את הלימודים ביום הראשון שבאתי למכללה היתה נציגה של הצבא והקריאה שמות ואמרה שכל מי שהיא קראה שייך להנדסת תוכנה בין היתר היא קראה גם אותי
.
טוב קיצר התחלנו ללמוד כעבור כחודש אחרי ששילמתי דמי רווחה או משהו כזה קיבלתי את השם משתמש והסיסמא שלי לאתר המכללה כשנכנסתי לאתר עם הסיסמא שלי הסתכלתי על המערכת שלי וראיתי שם מקצועות שאין לי במערכת שקיבלתי מהצבא התקשרתי למי שאמרה לי שאני בהנדסת תוכנה ואמרתי לה שיש לי מקצועות כמו מבוא להנדסת החשמל שלשאר החברים שלי לכיתה זה לא מופיע וגם במערכת שלי זה לא מופיע (של הצבא הכוונה) היא חזרה אליי אחרי שבוע ואמרה לי שקרתה איתי טעות (מה הטעות? זה שהם לא שמו לב שיש לי פרופיל קרבי ולא למדתי תוכנה בביה"ס כי אם רוצים ללמוד תוכנה במסלול הזה אתה צריך או להיות בעל פרופיל לא קרבי או אם אתה בעל פרופיל קרבי אז ללמוד תוכנה\מחשבים בביה"ס) ואני צריך לעבוד ללמוד הנדסת חשמל ואלקטרוניקה ואמרה שהם יעזרו לי להשלים את החומר שחסר לי (אני ניסיתי לשנות את הקביעה וזה לא עזר כל כך).

ומפה לשם לא הצלחתי להגיע לרמת המבחן והחלטתי שלא כדאי לי לבזבז זמן (כי ראיתי שאני לא הולך להיות הנדסאי עם ציונים גבוהים ובטח שלא להמשיך את ה-4 שנים רצוף מה גם שחשמל פחות עניין אותי מתוכנה) והודעתי לממונים עלינו מטעם הצבא שאני רוצה לפרוש ניסו לשכנע אותי שאני ישאר ושהם לא יעיפו אותי גם אם הציונים לא יהיו טובים כי הם אלה שעשו את הטעות בכל זאת התעקשתי ופרשתי

כמה שזה ארוך תאמין לי שזה בקצרה על מה שעברתי (אם אני יכתוב את הכל זה לא יגמר).

ועכשיו נחזור לענייני:
עוד אופציה שעומדת על הפרק היא בעצם להתגייס למסלול היעודי של קצונה בחיל הקשר והתקשוב
איך התנאים שם? כמה קשה הקורס קצינים? באיזה דרגה אני מסיים את הקורס ותוך כמה זמן?
האם יש יציאות עם נשק הביתה? מהי תדירות היציאות?
תודה וסליחה על ההצפה

נערך לאחרונה ע"י Y.A בתאריך 18-03-2009 בשעה 00:00.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:18

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר