לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-05-2005, 07:39
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
השקט המדומה שלפני מלחמת יום כפור: 12 אלף רקטות לחיזבלה

צה"ל: לא ניגרר לחזית שנייה מול החיזבאללה - ערוץ7.
07:00, 26 מאי 2005 / י"ז באייר תשס"ה

בכירים במערכת הביטחון אומרים, כי "ישראל לא תיגרר לחזית שנייה מול החיזבאללה, ותגיב רק באופן מקומי לאיומי הארגון".

תגובה זו באה לאחר דברי מנהיג החיזבאללה נאסראללה אתמול, כי בידי הארגון יותר משתיים עשרה אלף רקטות, המכסות את כל צפון ישראל.

עוד אמרו בצמרת צה"ל, כי נאסראללה מתבטא בקיצוניות, עקב הצורך לשפר את מעמד הארגון בתוך לבנון.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-05-2005, 08:46
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

אם כן יש לך הרבה משותף עם סטמאר, גם סטמאר אומרים שזה לא שלנו
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי dkdkd שמתחילה ב "אני קודם כל ישראלי ובן אדם"

ובקשר אלי יש לך טעות: אני לא מחפש מלחמות. לפי דעתי, דווקא אם נפסיק לעשות וויתורים לערבים, דווקא אז יהיה שלום. מנגד, וזה כבר הוכח - אם נלך לוויתורים ונסיגות זה רק יגביר להם את התאבון, וזה יביא למלחמות ויש אפילו סכנה שזה עלול להביא להשמדה טוטלית של המדינה רחמנא ליצלן.

וויתורים ונסיגות רק מגביר להם את התאבון
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=62839

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 26-05-2005 בשעה 09:01.
ישן 26-05-2005, 13:30
  יצחק גולדמן יצחק גולדמן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.05.05
מדינאי, נתקלת בשמאלני טיפוסי, שיש לו משבר זהות.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "בעצם, אתה אומר שאתה יותר אנטי-ציוני מסטמאר"

הוא "ישראלי" קודם כל, אתה מבין? "יהודי" אצלו זה התואר האחרון בחשיבותו. הוא איננו מבין ש"ישראלי" זה תואר ריק מתוכן - הרי גם החתול שלי הוא "ישראלי", גם הערבים בתוך הקו הירוק הינם "ישראלים" - ושרק היותנו "יהודים" נותן לנו יחוד כלשהו, ונותן לנו זכות על א"י.

הבעיה הבסיסית אצלו, כמו אצל כל השמאלנים, היא השינאה לדת היהודית. הם שונאים אותה כי הם סבורים שהיא האחראית לסבל הבלתי נגמר של העם היהודי. זה היה נכון כשהיינו בגולה. אך כיום, כשאנו במדינה משלנו, הסבל שלנו נגרם בעיקר מהפחדנות ומהטפשות שלנו.
ישן 26-05-2005, 14:03
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

כמה שנאה יכולים להתגלם בבן אדם שקורא לעצמו שפוי
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי dkdkd שמתחילה ב "משבר זהות בראש המשיחי שלכם"

את הסטמאר רצית לשנוא בגלל שהם מתנגדים לקיומה של המדינה. כשהתברר לך שבעצם הם קרובים יותר להשקפתך בגלל שגם הם סוברים שאנחנו גזלנו את הארץ מידי הערבים, התחלת לשנוא אותם על זה שהם מאמינים בביאת המשיח. אם ככה אז אתה בעצם שונא כל יהודי דתי, שהרי כל יהודי דתי מאמין בביאת המשיח, כולל אלו ששרים את המנון המדינה ואומרים הלל בחג העצמאות.

ואת המתנחלים שהם כן בעד קיומה וחיזוקה של המדינה, גם אותם אתה שונא. כנראה שאין לך הרגשה של זכות קיום רק על ידי שנאה.

ישן 26-05-2005, 13:45
  dkdkd dkdkd אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.03.02
אני מסתפק במועט
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "בעצם, אתה אומר שאתה יותר אנטי-ציוני מסטמאר"

לעמותך אתה רוצה מהפרת עד החידקל גם הסאטמרים רוצים את זה אבל הטפשים עדין לא מבינים. כנראה גם אתם . אין משיח. הוא הלך לאיבוד. עכשו מצאו איזה משיח. שקבור אי שם ב- N.Y.C עלאק

תן לי את גבולות 67 ואנחנו מסודרים .ואני הציוני הכי דגול. אפרופו היהדות שלי זה לא היהדות שלכם. אתם בלוף. חיים חיי החושך . יש קידמה יש שינויים תתעוררו

ומה לא נכון ! היכן שיש דת לאומנית קיצונית . וכשהדת מתנגש בדת אחר זה מתכון לצרות . הדוגמה המוחשית זה הרובע היהודי הקיצוני בחברון. מול החמאס הרצחני בחברון. וזה מתכון בדוק לצרות.

או שאתם רוצים להשאר ברצועה עזה ששייכת לערבים. וכמה שתקפצו גבוה יותר . זה לא יעזור לכם. זה שטח ערבי . גם מבחינת הדת הקנאית שלכם

אם אתם רוצים להשאר בחברת החברים הערבים שלכם. כבר העלו רעינות כאלה אצלכם מבחינתי אתם יכולים להשאר שם. אתם לבטח תסדרו טוב איתם. המשיח יעזור לכם

את הצבא יש להוציא לאלתר מכל השטחים הכבושים. עם תקונים מסוימים

אז טול קורה מעיינך

חג פינוי שמח
ישן 26-05-2005, 07:54
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

כל הרקטות האלו מכוונות רק נגד ערים יהודיות ולא נגד ערביות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "השקט המדומה שלפני מלחמת יום כפור: 12 אלף רקטות לחיזבלה"

וההתנתקות תעביר עוד שטחים בצפון השומרון ובעזה שגם משם הם יוכלו לצלוף עלינו, ככה ש3/4 שטח של מדינת ישראל תהיה תחת איום. אחר כך הם יוכלו לסחוט מאיתנו בקלות יתירה עוד וויתורים: שנצא מירושלים, זכות השיבה וכן הלאה.

היות וכל זה מסכן בעיקרו רק את היהודים, אני מציע לכל היהודים לקבל על עצמם לעשות בנידון את מה שמחליטים הרוב של היהודים, בין אם זה בכנסת או בעם, אחרת אנחנו בדרך לאבדון.

אני שואל עכשיו שאלה האם מי שמנסה לערב ערבים בהחלטות האלו ונעזר בהם, האם הוא נחשב לבוגד או לא? ולמה? לענות רק ענייני ובנימוקים.

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 26-05-2005 בשעה 07:59.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:04

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר