02-04-2009, 22:06
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 15.03.07
|
|
|
שוב אני - ההיתי צריך לחזור ללוחמה אבל לא בחטיבה שלי אלא בכפיר
לפני כמה זמן פתחתי אשכול לגביי החזרה שלי לקרבי בחטיבת גולני, ריענון קצרצר, מרץ 08 גדוד 51 פציעה, נפלטתי, ועכשיו מת לחזור..אבל לא לגדוד..
אחרי שפתחתי את האשכול התחלתי בתהליך ,מיליתי 55 ,שיחה עם המפקד וכשהמפקד של המפקד שלי רצה לדבר איתי הוא הסביר לי שיאשרו לי את החזרה שלקרבי אבל לא בחטיבה, אלא רק ורק בחטיבת כפיר, ובלי לפגוע בכל הכפירניקים ,קיבלתי באסה של החיים, מסתבר שיצא הוראה חדשה (לדעתי רק בגולני) לגביי חבר'ה שרוצים לחזור לקרבי ,בגלל שיש חוסר בתומכי לחימה ובגלל שהרבה חבר'ה רוצים לחזור לקרבי, כי רק שתדעו המון אבל המון נפלטים בחטיבה הזו, וזה לא כך בכל החטיבות או לפחות לא בפורפורציות האלה, בכל אופן, הם החליטו שכרגע מי שרוצה לחזור לקרבי יחזור אבל אך ורק לכפיר, עכשיו אני יודע שיש את עוקץ ולוט"ר בגיבוש בחטיבה הזו, אבל אני ממש אבל ממש מפחד ליפול לגדודים שלהם, חלילה לא בגלל שמשהו לא בסדר איתם אלה בגלל שאני כבר יותר משנה בצבא ואם כבר להתחיל בכל מחדש אז אני להוציא את המקסימום מעצמי בלי להשביץ או משהו, נראה לי שתבינו למה אני מתכוון...
אז נראה איך זה יזרום ,למרות שלדעתי אני ישאר בתפקיד שלי, "וכל היין", הצבא לא רצה אותי ולא ההפך, למרות שתכלס אני הבן אדם הכי מבואס בעולם כשאני יודע כשאת השירות שכל כך חיכיתי והתאמנתי בשבילו אני יסיים בצורה כזו, אני לא מדבר על התוכניות שהיו לי אחרי הצבא שבשבילם ההיתי חייב שירות קרבי וכרגע אכלתי אותה גם בזה...
מה לעשות, חייבים לבלוע את זה ולהמשיך הלאה...
למרות שכרגע אני מתכוון להגיש מכתב למח"ט ולבקש תפקיד יותר טוב שבתפקיד כזה אני יוכל להותיא יותר מעצמי ואולי אפילו להשאר בצבא, לצאת לקצונה, אין לי מושג..
מצטער על החפירה..והמון תודה על ההיתייחסות.