לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-04-2009, 16:49
  Balal Balal אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.07.05
שאלות של נחלאווי צעיר...נח"לאווים להכנס!

שלום..התגייסתי במרץ לנח"ל ופשוט לא אומרים לנו כלום על ההמשך (אני מניח שזה חלק מהקטע של הטירונות אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת...).
אז קיצר יש לי כמה שאלות:
1. מתי המסעות לתג יחידה,סיכה וכומתה?
2.מתי נתחיל לצאת עם נשק הביתה?
3.מה יהיה לנו בשבוע שדאות?
4.באימון מתקדם יש עוד דיסטאנס?
5. מתי אנחנו מקבלים כוונת מארס? סוף טירונות או מתישו באימון מתקדם? כי כבר ראיתי נוב' 08 עם מארס
6.אומרים לנו כל הזמן שנהיה חודש-חודשיים בעזה... בתור פלוגת מסלול אנחנו רק נטחן שמירות ותורנות כל הזמן או שגם ייצא לנו לעשות משו יותר משמעותי?

סליחה על השאלות הפעורות... אני אשמח אם איזה מישו יוכל לענות לי עליהם, כל נחלאווי עם יותר מ8 חודש פז"ם יכול לענות עליהן אז לכו על זה
נ.ב. אני ב931 שבו"ז גדס"ר.. אם למישו יש מילות עידוד אני אשמח :|

תודה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-04-2009, 21:51
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
תגובה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Balal שמתחילה ב "שאלות של נחלאווי צעיר...נח"לאווים להכנס!"

תג יחידה זה בד"כ מסע 8,במחזור שלי עשינו 11+3 בשבילו.
סיכה זה בד"כ ב18+3 אנחנו קיבלנו אותה במכין כומתה יחד עם כוונות מפרולייט.
כומתה זה מאוד תלוי המחזורים האחרונים עשו את המכין כומתה ככומתה וקיבלו אותה אנחנו עשינו את ה50+10 המפורסם.לקראת סוף האימון המתקדם.
יציאה עם נשק הביתה היא כעיקרון אחרי ההשבעה,אצלנו היא הייתה יחסית מאוחר,בד"כ זה סוף טירונות.

שדאות-החוקים כ"כ השתנו מאז שהתגייסתי אבל צפויים לכם ימים עם עומס חום ו0 עשיה,לימודים בכיתה ממוזגת של קריתוש,מלך ההר וזאב בודד.אם מז"א יהיה טוב,צפו לקדרים ולעבודה קשה,הרבה תרגולות ויותר מזה בסוף השבוע שדאות שלי דפקו את המסע של ה17+4.

זאת לא שאלה של דיסטנס,זאת הורדת נהלים,גם ככה עם כל החוקים שהוסיפו בבא"ח הכל נראה בדיחה.

אתם עם אמ 16?,אין סיכוי שראית מארס יש מקסימום מפרולייטים עייפות מהגדודים.

בתור פלוגת מסלול,יתנו לכם את הפעולות הפחות מסוכנות אבל עדיין תהיה בטוח שתהנה.

תהיה חזק אל תוותר לעצמך,תאמין במה שאתה עושה ותאהב אותו רק ככה תבין עד כמה שהשליחות שלנו חשובה ועד כמה מעריכים אותה.

ישן 10-04-2009, 22:15
צלמית המשתמש של Sharon Avraham
  Sharon Avraham Sharon Avraham אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.11.07
שלח הודעה דרך MSN אל Sharon Avraham
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Balal שמתחילה ב "שאלות של נחלאווי צעיר...נח"לאווים להכנס!"

שלום..התגייסתי במרץ לנח"ל ופשוט לא אומרים לנו כלום על ההמשך (אני מניח שזה חלק מהקטע של הטירונות אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת...).
אז קיצר יש לי כמה שאלות:
1. מתי המסעות לתג יחידה,סיכה וכומתה? תג זה המסע השבעה, זה אמור להיות חודש אחריי תחילת הטירונות, מסע 9 בדרך כלל
2.מתי נתחיל לצאת עם נשק הביתה? בעיקרון יוצאים עם נשק באימון מתקדם אבל זה תלוי בנהלים של הבא"ח באותה תקופה, אני מאמין אבל שאצלכם זה לא יהיה שונה.
3.מה יהיה לנו בשבוע שדאות? בשבוע שדאות מתרגלים הליכות מבצעיות, תרגילי הסוואה בלילה וביום
ולומדים לקרוא קצת את השטח, בעיקר תעבדו על כל הסיפור של הסוואה ואיך לנוע ביום ובלילה.
מבחינת הקדרים אני לא יודע, אני לא חושב שיהיה עומס חום יותר מידיי אז אפשר לעשות מה שרוצים
זה ממש תלוי במ"פ ובמחלקה כל הקטע של כמה מקדרים או לא מקדרים.
בדרך כלל יש סוג של הורדת נהלים באימון המתקדם, זמני אוכל יותר ארוכים, אפשרות להביא פק"לי אוכל לשטח ועוד כל מיניי הטבות למיניהם, הדיסטאנס נשאר פחות או יותר אבל זה לא כזה רציני..
לי לפחות אף פעם לא היה יותר מידיי דיסטאנס עם המפקדים שלי.
5. מתי אנחנו מקבלים כוונת מארס? סוף טירונות או מתישו באימון מתקדם? כי כבר ראיתי נוב' 08 עם מארס לא מקבלים מארס בבא"ח, מארס יש רק לקצינים ולפעמים למפקדים בפלוגות הוותיקות.
תקבלו מפרו באימון מתקדם ברגע שתעשו שבוע אמ 16 מתקדם.
6.אומרים לנו כל הזמן שנהיה חודש-חודשיים בעזה... בתור פלוגת מסלול אנחנו רק נטחן שמירות ותורנות כל הזמן או שגם ייצא לנו לעשות משו יותר משמעותי? לפי התכנון אתם אמורים להגיע בתור פלוגת מסלול לעזה לקראת סוף הקו, אני לא חושב שייצא לכם לעשות יותר מידיי, אבל תלוי כמה יהיה חם, תקבלו את המוצב הפחות טוב מן הסתם אבל טחינת שמירות ותורניות כולם עושים.
נראה לי שאני בתור צעיר בוותיקה יטחן יותר ממכם כי יהיה לכם סד"כ גבוה.
בכל מקרה יש לך עוד הרבה זמן עד שתגיע לשם, בינתיים תהיה שמח שאתה בבא"ח ולא באימון בנבי מוסא.

תודה!

ישן 11-04-2009, 07:50
  talp25 talp25 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.11.07

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Balal
אז קיצר יש לי כמה שאלות:
.1תג יחידה זה עוד 3-4 שבועות לפני הטקס השבעה, סיכה אני לא יודע, כומתה זה חודש חודש וחצי אחרי הטירונות.. ממש מוקדם יחסית. נוב' מקבלים תוך 3 שבועות ככה, אז תעשה חישוב
2.פעם אחת אחרי הטקס השבעה ובכלליות בתחילת האימון המתקדם.
4. אולי בתחילתו עדיין יהיה לאט לאט לא יהיה...

סליחה על השאלות הפעורות... אני אשמח אם איזה מישו יוכל לענות לי עליהם, כל נחלאווי עם יותר מ8 חודש פז"ם יכול לענות עליהן אז לכו על זה

תודה!

אני איתך במחזור, גדוד 50 שבוז גדס"ר גם כן חחחחח
ישן 14-04-2009, 16:13
  confused_ confused_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.01.09

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Balal
אז קיצר יש לי כמה שאלות:
1. מתי המסעות לתג יחידה,סיכה וכומתה?
2.מתי נתחיל לצאת עם נשק הביתה?
3.מה יהיה לנו בשבוע שדאות?
5. מתי אנחנו מקבלים כוונת מארס? סוף טירונות או מתישו באימון מתקדם? כי כבר ראיתי נוב' 08 עם מארס
6.אומרים לנו כל הזמן שנהיה חודש-חודשיים בעזה... בתור פלוגת מסלול אנחנו רק נטחן שמירות ותורנות כל הזמן או שגם ייצא לנו לעשות משו יותר משמעותי?

תודה!

אחי אני נוב' 08, אז נראה לי שהתשובות שלי יכולות להיות (יחסית) הכי מעודכנות ותקפות כלפיך (כמובן עם שינויים שבטוח יהיו):
1. אצלנו- מסע תג לפני ההשבעה, מסע 8 (מהבא"ח עד תל ערד. בסוף המסע טקס נחמד באתר ההיסטורי עצמו). מסע סיכה היה בסוף טירונות, 18+3, מסע כומתה שלנו הוא בעוד שבועיים, מאוד קצר עקב קיצור האימון- 32+7.
2. אחרי מסע סיכה יוצאים עם נשק.
3. סבל באותו שבוע, כיף בדיעבד- הרבה זחילות, הליכות מבצעיות, זמני אוכל קצרים עם חיפויים, בניית עמדות אש, שיעורים על מציאת הצפון, הקפצות בלילה, והדובדבן שבקצפת- מסע סמל 11 ק"מ.
4. אחרי שבוע כיתה הורדת נהלים- קוראים למפקד בשם שלו (אצלנו גם למ"מים, אבל זה רק כי נמאס להם ולא רצו לחכות לשבוע מחלקה). כמובן שיש עדיין דיסטנס אבל אווירה ה-ר-ב-ה יותר חופשית.
5. ממש לא מקבלים מארס, אלא רק מפרולייט. אנחנו קיבלנו בתחילת שבוע כיתה.
6. אין לי מושג אחי... עוד חודש וחצי עזה!

ואל תהיה שבוז. אני אמנם 932, אבל באמת ש-931 אחלה גדוד. הייתי בטוב בהגנ"ם לא מזמן וראיתי את הפלוגה שלכם, נראה מעולה! גם יצא לי לדבר קצת עם המפקדים שלכם ויש לכם אחלה סגל. חוצמיזה שביחס ל-931 של נוב' 08 אתם בטוח יותר טובים, נפלה שם פלוגה בלאי אחד אחד. נלפטו משם המון עד עכשיו, הם סד"כ נמוך אחושרמוטה...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:19

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר