14-04-2009, 10:57
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.11.07
|
|
תאכלס הגיבוש הזה ספציפית היה אחד הקשים...
גם ביטלו לנו את היום הראשון(זחלנו ועשינו ספרינטים שהיה מבול והיה רוחות חבל על הזמן פשוט סערה, זה לא היה קל)
ובזכות זה היום השני שלנו היה כפול מבחינת הדברים, חיברו לנו את הימים ביחד ליום אחד מטורף.
וגם פרשו יותר מידי אנשים, אחרי היום השני כבר היינו איזה 120-130 איש..
החלק הכי קשה בגיבוש בשבילי זה הזחילות.. 3 זחילות ביום זה דבר קשה!!
היה לנו זחילות עם נשק ועם כף חפירה, היה לנו זחילות באמצע מסע תדלים(שאתה הכי לא מוכן לזה) והיה לנו הקפות של 7 דקות.. באותו היום אם אני לא טועה.
אבל הדבר הכי קשה זה לזחול ככה אחרי מסע תדלים, אחרי מסע אלונקות, אחרי מלא מלא תיזוזים, אחרי שאתה רץ בדיונה עם שקי חולה וקורע לעצמך את הגוף, אחרי שזחלת כבר באותו היום וכולך פצוע, בקיצור מה שאני אומר זה שהחלק הכי קשה בגיבוש זה הרצף של הדברים, הגיבוש הכי עמוס בצהל אם אני לא טועה, לא סיימת ספרינטים אתה יוצא למסע, לא סיימת את המסע אתה יוצא לזחילות, לא סיימת זחילות אתה יוצא לעוד מסע לא סיימת מסע עוד תיזוזים וכו'....
בתור אחד חזק פיזית וגדול פיזית השקים, התדלים(וגם האלונקות שבגלל שהייתי גבוה תמיד ישבו עליי ) לא היו כאלה קשים לעומת הזחילות והעמוס עצמו של הגיבוש.
איך מתכוננים? תתאמן על כוח ברגליים ובכל הגוף, על כושר.. אבל זה לא מה שיעביר אותך את הגיבוש, אם אתה רוצה לעבור אתה צריך לרצות את הגדסר ממש!! אתה צריך לאהוב את העובדה שקורעים לך את התחת , שכואב לך בזחילות ושהגוף שלך עוד מעט מתפרק כי אתה מת להיות בגדסר.
|