לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-04-2009, 10:57
  talp25 talp25 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.11.07
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי hagai9 שמתחילה ב "גיבוש נחל"

תאכלס הגיבוש הזה ספציפית היה אחד הקשים...
גם ביטלו לנו את היום הראשון(זחלנו ועשינו ספרינטים שהיה מבול והיה רוחות חבל על הזמן פשוט סערה, זה לא היה קל)
ובזכות זה היום השני שלנו היה כפול מבחינת הדברים, חיברו לנו את הימים ביחד ליום אחד מטורף.
וגם פרשו יותר מידי אנשים, אחרי היום השני כבר היינו איזה 120-130 איש..

החלק הכי קשה בגיבוש בשבילי זה הזחילות.. 3 זחילות ביום זה דבר קשה!!
היה לנו זחילות עם נשק ועם כף חפירה, היה לנו זחילות באמצע מסע תדלים(שאתה הכי לא מוכן לזה) והיה לנו הקפות של 7 דקות.. באותו היום אם אני לא טועה.
אבל הדבר הכי קשה זה לזחול ככה אחרי מסע תדלים, אחרי מסע אלונקות, אחרי מלא מלא תיזוזים, אחרי שאתה רץ בדיונה עם שקי חולה וקורע לעצמך את הגוף, אחרי שזחלת כבר באותו היום וכולך פצוע, בקיצור מה שאני אומר זה שהחלק הכי קשה בגיבוש זה הרצף של הדברים, הגיבוש הכי עמוס בצהל אם אני לא טועה, לא סיימת ספרינטים אתה יוצא למסע, לא סיימת את המסע אתה יוצא לזחילות, לא סיימת זחילות אתה יוצא לעוד מסע לא סיימת מסע עוד תיזוזים וכו'....

בתור אחד חזק פיזית וגדול פיזית השקים, התדלים(וגם האלונקות שבגלל שהייתי גבוה תמיד ישבו עליי ) לא היו כאלה קשים לעומת הזחילות והעמוס עצמו של הגיבוש.

איך מתכוננים? תתאמן על כוח ברגליים ובכל הגוף, על כושר.. אבל זה לא מה שיעביר אותך את הגיבוש, אם אתה רוצה לעבור אתה צריך לרצות את הגדסר ממש!! אתה צריך לאהוב את העובדה שקורעים לך את התחת , שכואב לך בזחילות ושהגוף שלך עוד מעט מתפרק כי אתה מת להיות בגדסר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-04-2009, 23:10
  מראדונה מראדונה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ar134 שמתחילה ב "ראיתי את השאלה שלך ואני פשוט..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ar134
ראיתי את השאלה שלך ואני פשוט חייב להגיב.
בנח"ל, כמו בצנחנים,גולני וגבעתי, ממש לא עדיף ללכת לפלחה"ן.
אני יודע שזה נשמע כמו עוד התחלה של ויכוח של צעירים מה יותר טוב, אבל באמת שאין ספק שהסיירת - הפלס"ר , היא היחידה הטובה והמקצועית ביותר בגדס"ר.
כל מי שייצא לו להיות בקורסים עם הגדס"ר יראה הבדלים תהומיים בין הפלס"ר לעורב ולחה"ן, חברה יותר מקצועיים, יותר רציניים. בהרבה מקרים העורב והחה"ן מוציאים ממש שם רע לגדס"ר, הם ממש עושים בינהן תחרות מי יותר "זורק", ומי יותר מתחפשן.
שתי יחידות שמוכיחות כמה נזק עשה ההפרטה של הגדס"ר.

ילד,
אולי תפסיק לדבר שטויות כי בסוף מישהו עוד יאמין לך
ישן 15-04-2009, 11:09
  giladp89 giladp89 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.07
תשמע, אני לא יודע להכנס לקטנות האלו
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי roboman שמתחילה ב "בדיוק."

אני אגיד לך את האמת, אין לי מושג איך צוות מורכב מה הענין של המכסות קב"א ואם יש 5 קב"א 42, 3 קב"א 53 ו-4 קב"א 50....אין לי מושג.
אבל זה לא כזה רלוונטי...בשורה התחתונה מישהו שהיה בינוני בגיבוש הזה, השקיע מאוד הוציא ציונים סבירים ומעלה אבל מה לעשות יש לו קב"א 55 והגדס"ר לא יכול לקחת אותו אז הוא מסיים בגדודים,מבחינתי ובטח שמבחינתו זו השבחת גדודים, אתה יכול להכנס לפרטים טכניים כמה שבא לך אבל זה בגדול הרושם שהעניין הזה משאיר.

העובדה שכל בן אדם שני שלא עבר את הגיבוש זועק בראש חוצות "השבחת גדודים השבחת גדודים" זה יותר עניין של אגו מאשר משהו שמשקף את המציאות, הרי לאנשים קשה להגיד "לא עברתי כי לא הייתי טוב" או "לא עברתי כי לא השקעתי בגרוש" אז לוקחים את הענין של השבחת גדודים ומשתמשים בו כי זה הכי נוח ומחמיא לאגו שלהם...אם זה עוזר להם אז שיבושם להם.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:31

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר