לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-04-2009, 02:26
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי עורפ שמתחילה ב "לפי הציטוט מהאתר של סקייפ..."

24Kbps נשמע לי מאוד נמוך. הקודקים היעילים ביותר בעולם מגיעים למספרים כאלה, אבל לזה צריך להוסיף עוד בתים שמיועדים לבקרה וכו'. בייחוד ב Skype שהוא P2P וגם "שורף" עוד רוחב פס בלי שום קשר לשיחות.

אם נראה לך שהעלאה של חצי מסל"ש תספיק, אז כל חבילת ADSL/כבלים תהיה טובה.

לגבי ההבטחה, קונספט נחמד, לא יודע עד כמה מועיל. ברוב המוחלט של המקומות ממילא תקבל מספק התשתית את מלוא רוחב הפס עד לספק האינטרנט. בספק האינטרנט כבר ידאגו לדפוק אותך (אלא אם כן אתה "גיימר" שמשלם יותר - מה שאני ממליץ לעשות בשימוש המסויים שלך בקו... וגם אז, מי יודע מה קורה בשעות העומס...). היתרון של הקווים הלא ביתיים הוא במידה והם מגיעים אלייך בסיב אופטי, ואז יש לך שיהוי (latency) של פחות מ 1 מילי-שנייה בינך לבין ספק האינטרנט. זה מהותי בעיקר אם עיקר השיחות שלך הן לחו"ל, כי המילישניות האלה מצטברות, וכמה שיש יותר מהן - הסיכויים להשפעה של jitter ולשאר חוליים-רעים של עולם ה VoIP על איכות השיחה - גדלים... יתרון נוסף שלהם הוא אמינות גבוהה מאוד - אבל נראה לי שזה לא ממש קריטי עבורך, שהרי אתה משתמש בסקייפ...

בכל אופן, אני חושב שהייתי הולך על קו מהיר יותר, סדר גודל של 8/800... זה לא הרבה יותר יקר...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:17

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר