לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-04-2009, 20:32
  pyr0 pyr0 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.10.05
tempyMail - שירות לשליחה וקבלת דואר בצורה אנונימית שפיתחתי

שלום,
לאחרונה, אחד החברים שלי שקד ובנה שירות דוא"ל ציבורי ששמו tempyMail, המיועד עבור גולשים שמעוניינים לשלוח ולקבל מייל מתיבה אנונימית.
הודעה זו נכתבת בשמו מכיוון שהוא מעוניין לפרסם את האתר בכדי לעזור לכל הגולשים המתוסכלים.
השירות לא כרוך בתשלום או הרשמה ומיד עם הכניסה לאתר תקבלו תיבה ממנה תוכלו לשלוח ולקבל מיילים בצורה אנונימית לחלוטין!
אני מודע לכך שיש אתרים רבים שנותנים תיבת מייל אנונמימית אבל עוד לא נתקלתי באתר המאפשר גם שליחה של מייל בצורה אנונימית וגם קבלה של מייל לאותה התיבה.

למה פיתחתי את tempyMail?

אני מפתח אפליקציות בזמני הפנוי, וכמו כל מתכנת, אני נעזר בגוגל ע"מ למצוא קטעי קוד שיעזרו לי בכתיבת התוכנות השונות.
כפי שאתם יודעים, לא מעט אתרים דורשים הרשמה ע"מ לראות את תוכן האתר או להוריד את קטעי הקוד ואני לא מוכן לקבל כ"כ הרבה ספאם לתיבה, מה גם שאין בכך שום הגיון.
עקב כך, אני נרשם עם tempyMail וחוסך לעצמי את התסכול.
מה גם, שלעיתים קרובות אני מריץ חיפושים דרך המחשב של האוניברסיטה (אני סטודנט למדעי המחשב) ולאחר חיפושים ארוכים ומעיקים, כשאני סוף סוף מגיע לאתר שחיפשתי,
אני צריך להעביר את הURL איכשהו למחשב שלי. להעתיק אותו ידנית זאת לא אופציה ולהעביר אותו לDisk-On-Key דורש סיכון שאני מעדיף לא לקחת כי המחשבים הללו כמעט תמיד מלאים בוירוסים ורוגלות.
לכן אני נכנס לtempMail ושולח לעצמי את הURL בלי להכנס לתיבה הפרטית שלי ולפחד ששכחתי אותה פתוחה על המחשב הציבורי.

פרטי האתר

כפי שאמרתי, השירות חדש יחסית ולכן אשמח לקבל פידבקים, הצעות לשיפור/ייעול, הערות וכו'.
כמו כן, אני בשלבי תרגום של האתר וכעת הוא מתורגם לעברית ואנגלית.
אשמח לתרגם את האתר לכמה שיותר שפות, אז אם משהו מוכן להקדיש מזמנו ולעזור לי לתרגם את האתר לשפות נוספות - אני ממש אודה לו.

ניתן ליצור איתי קשר בכתובת הבאה:
emailwithoutlogin@gmail.com

נערך לאחרונה ע"י pyr0 בתאריך 28-04-2009 בשעה 20:36.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-04-2009, 12:01
צלמית המשתמש של ShoobyD
  משתמש זכר ShoobyD ShoobyD אינו מחובר  
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות

חבר מתאריך: 04.06.06
שלח הודעה דרך MSN אל ShoobyD Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pyr0 שמתחילה ב "tempyMail - שירות לשליחה וקבלת דואר בצורה אנונימית שפיתחתי"

רעיון ענק!

נכנס למועדפים

2 דברים קטנים:
ניסיתי לשלוח מייל נסיון מהשירות לשירות עצמו (יענו כתובת בסגנון blahblah@tempymail.com) אבל זה כתב לי "עמכם הסליחה, המייל לא נשלח מסיבה בלתי ידועה" באופרה, ובפיירפוקס הוא בכלל לא רוצה לקבל את קוד אימות התמונה שאני מכניס :S
אבל משירותי מיילים אחרים אליו וממנו לשירותי מיילים אחרים עובד כמו גדול

באופרה ניסיתי למחוק את אחד המיילים באופרה והוא כתב לי שקוד אימות התמונה שגוי, אך בכל זאת מחק.. (בפיירפקס עבד סבבה)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:59

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר