לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-05-2009, 20:59
צלמית המשתמש של בן אור
  בן אור בן אור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.05
שלח הודעה דרך ICQ אל בן אור שלח הודעה דרך MSN אל בן אור Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי oshritallica שמתחילה ב "אז מאותה סיבה צריך גם להפוך..."

לאשר סתם סמים זה לא בסדר כי המסומם עלול לפגוע במישהו או שהוא לא ידע לחזות את ההשפעה המלאה, אבל בהולנד יש להם פיתרון לנושא "מרפאות" שבהן מותר לקחת סמים תחת השגחה ואני בעד זה.

CM0S, הוא אמור להיות אחראי מספיק בשביל לא לנסוע לכביש אם הוא לא אז מותר וצריך לעצור אותו (אבל זה לא המצב, לא?)
ובנוגע לאובדן שליטה אני די בטוח שטרקטורון הוא כלי רכב מספיק יציב בשביל שלא יתהפך ממשחקים של ילד, ואם לא זה על אחריות בעל הטרקטורון על הנזק שיגרם לטרקטורון ואחריות הילד והוריו על הנזק שיגרם לילד

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-05-2009, 02:32
  CM0S CM0S אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.03.02
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי בן אור שמתחילה ב "לאשר סתם סמים זה לא בסדר כי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי בן אור
CM0S, הוא אמור להיות אחראי מספיק בשביל לא לנסוע לכביש אם הוא לא אז מותר וצריך לעצור אותו (אבל זה לא המצב, לא?)
ובנוגע לאובדן שליטה אני די בטוח שטרקטורון הוא כלי רכב מספיק יציב בשביל שלא יתהפך ממשחקים של ילד, ואם לא זה על אחריות בעל הטרקטורון על הנזק שיגרם לטרקטורון ואחריות הילד והוריו על הנזק שיגרם לילד

אבל זאת בדיוק הבעיה - אתה לא יכול לדעת מה יקרה. יכולים להיות 100 תרחישים רעים למה שיכול לקרות, ואף אחד לא יצפה את זה. בגלל זה יש חוק, שקובע רף מסויים של גיל.

זאת הבעיה - המדינה לא יכולה לתת להורה לקבל החלטות כאלה. הורים הם ממש לא אובייקטיביים ואחראיים מספיק לטעמי כדי לקבל על עצמם אחריות כזאת כבדה של חיי אדם (אם זה לא מובן - אז כן, מדובר על חיי אדם!).

אנחנו לא חיים באנרכיה - חיי אדם ובטחון אישי הם הבסיס לדמוקרטיה. ומה לעשות, אנחנו מדינה דמוקרטית.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:37

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר