לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-05-2009, 13:59
  cpslk cpslk אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.02.07
לא מצליח להכנס לעמוד של המודם.

שלום לכולם,

קיבלתי לאחרונה מהוט מודם Motorola SB5101, אני מרוצה ממנו והכל, רק שאני לא מצליח להכנס לעמוד הגדרות שלו (http://192.168.100.1).
יש לי רשת בבית עם 3 מחשבים, כולם מחוברים לנתב Edimax BR-6204Wg בצורה קווית.
כשהמודם מחובר ישירות לאחד המחשבים אז אין בעיה להכנס אליו, גם כשאני מחבר אותו דרך הראוטר אין בעיה להכנס, אבל אחרי שאני מתחבר לאינטרנט הדף הופך ללא זמין (אני פשוט מקבל timeout). זה קורה רק כשאני מחובר דרך הנתב וכשהמודם מחובר לאינטרנט.

קוד:
ipconfig /all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : work Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Home LAN: Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : SiS 900-Based PCI Fast Ethernet Adapter Physical Address. . . . . . . . . : 00-19-21-59-35-77 Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.102 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.2.1 DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 Lease Obtained. . . . . . . . . . : Wednesday, May 06, 2009 13:30:40 Lease Expires . . . . . . . . . . : Tuesday, March 24, 1903 07:02:24

(עם הנתב)

מה יכול לגרום לבעיה? תודה מראש
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-05-2009, 20:45
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי cpslk שמתחילה ב "אודה לך אם תרחיב."

ברגע שהנתב שלך מתחבר לאינטרנט, הוא מנתב אוטומטית את כל התעבורה שמגיעה אליו - אל האינטרנט - דרך ה tunnel שהוא פתח מול הספק. ה IP המקורי של המודם שלך הופך להיות חסר משמעות - התעבורה הולכת פשוט ישר לאינטרנט, ומטבע הדברים, כיוון שהיא כתובת פרטית שלא קיימת באינטרנט, לא מגיעה לשום מקום...

זה אמנם לא חייב להיות ככה; הנתב יכול להתחשב בטבלת הממשקים שלו ולראות שהכתובת היא לוקאלית; אבל אין הרבה סיבה לעשות את זה, מבחינת היצרן - כך שאני בהחלט יכול להבין התנהגות כזו.

שים לב שההתנהגות הזו רלוונטית רק כשהמודם אכן יוצר tunnel ולכן משנה את ה default gateway שלו. חיבורים במצבים אחרים (כמו מה שמכונה "MPLS" בכבלים או "חיבור בלי חייגן" בלשון העם, למשל) יעשה סתם NAT רגיל - ושם - זה יעבוד. השאלה היא אם במקרה הזה, יהיה לך IP לממשק ניהול =)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:51

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר