11-05-2009, 13:12
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.10.07
|
|
בעיקרון היית אמור לטפל בעניין יום הסיירות של עוד שהוא היה רלוונטי - ליצור קשר עם מדור הסיירות עוד לפני יום הסיירות, ולהודיע להם שלא תוכל להשתתף בו (כמובן גם לאשר את העניין ע"י חתימת רופא).
לי אישית היה אתו מקרה - לא יכולתי להשתתף עקב בעיה רפואית, יצרתי קשר עוד כשבועיים לפני המועד, והופציה שלי הייתה שאם אני רוצה צ'אנס נוסף ליום סיירות, זה יהיה באוק', ובך מועד הגיוס שלי יידחה (מיולי למרץ שנה הבאה) ולקחתי את האופציה.
פה אתה לא תקבל תשובה חד משמעית ורלוונטית לגביך. עליך ליצור קשר עם מדור סיירות ולראות מה התשובה שלהם.
לפי דעתי האישית, הסיכויים שיאשרו לך קטנים. שרוצים לטפל בבעיה, פותרים אותה עוד לפני שהיא מגיעה, וצריך לאשר אותה ע"י רופא (יש לך אפשרות כזאת בכלל?).
בנוסף, אם מסתבר וזה אפשרי, אתה כמובן תצטרך לחכות ליום הסיירות הבא ובך כנראה שמועד גיוסך ישתנה ויידחה - האם אתה מוכן לכך בכלל?
אני בכל אופן ממליץ לך לנסות וללכת על זה אם אתה באמת רוצה להגיע ליחידה מסוימת ומוכן להקריב בשביל זה. שווה לנסות.
ניתן לנסות לשנות את השיבוץ ולהגיע ליחידה אחרת ע"י טופס שנקרא טופס 55 שאותו תוכל להגיש לאחר שכבר התגייסת. אני מניח שתמצא מידע נוסף על הטופס בעזרת החיפוש בפורום.
בהצלחה.
|