העיתונות המקומית ביפן חשפה אתמול (שלישי) כי שר בממשלה אשר נסע חינם ברכבת כדי לבקר את המאהבת שלו, צפוי להתפטר. הזכות לנסוע חינם ברכבת תקפה מתפקידו כשר בממשלה. ממשרדו של השר לא התקבלה תגובה. מקור- וואלה http://news.walla.co.il/?w=//1484011&bigmaavaron=1
ההשוואה לישראל רק מתבקשת...
מילא הסטנדרט הזה ששר יפני מתתפטר על סיבה שכזו, אצלינו על דברים נוראיים יותר שרים דבקים בכיסאותיהם לעד,
אבל אתם מסוגלים לדמיין פוליטיקאי ישראלי (טוב.. תשאירו לרגע את בני בגין בצד...) שיסע בתחבורה ציבורית??!!!
רק אולי אם זה יהיה מלווה בעדת עיתונאים וצלמים שילוו את הרגע, ועם רכב השרד שייסע בעקבותיו, ויאסוף אותו אל קרבו, שניה אחרי שאחרון הצלמים ילך לו לדרכו...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "יפן: שר שנסע חינם ברכבת למאהבת שלו צפוי להתפטר"
שזה אוטובוס+רכבת לעכו+עוד אוטובוס. עד שאני מגיע אני כל כך סחוט ומזיע, שרק מסאז' אני רוצה, ובטח בסוף היא תזרוק אותי, אז שאני עוד אתפטר מהעבודה בגלל שאת העלויות אני מכניס לסעיף הוצעות עבודה!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "יפן: שר שנסע חינם ברכבת למאהבת שלו צפוי להתפטר"
לכל אורך הדרך מסתבר שלא משתלם להחזיק או לתחזק מאהבת..
רק צרות.
מאחר וזכותו של השר היפני לסוע חינם ברכבת, אז הבעיה כפי שאני מבין היא עם המאהבת..
למה לכל הרוחות הוא אמר את האמת?
נדמה לי שהיה ח"כ נוסף אצלנו שנסע ברכבת בזמנו ואף עצר אותה מול הבית..(ברח לי השם..)
סליחה על השאלה האידיוטית אבל איך בדיוק יורדים מהרכבת כשהיא סתם עוצרת בשום מקום? ז"א ברור שאפשר לקפוץ אבל עם זכרוני אינו בוגד בי פסח גרופר היה מה שקוראים במקומותינו "בעל גוף", לא בדיוק אחד שינתר בקלילות מקצה הקרון.
או, במילים אחרות, זה סיפור אמיתי או רק מיתוס פרוע?
כראש המועצה המקומית עתלית נודע בפעילותו לטובת תחנת הרכבת ביישוב הקטן והמבודד יחסית. לפי המסופר, אף היה נוהג לנתר החוצה מרכבות שהיו עוברות ביישוב מבלי לעצור (לאחר שביקש מנהג הקטר להאט במעט את מהירות נסיעת הרכבת), על מנת להגיע לביתו.
לפי איך שהתחלתם את הסיפור הזה אפשר היה לחשוב שזה קרה כשגרופר היה ח"כ או אפילו שר. לאחר ההבהרות שלכם כל העניין ניראה יותר כמעשה משובה בישראל הצעירה והלא כל כך פורמלית של שנות השישים ולפחות מבחינתי, ניסלח לחלוטין.
נו איפה הרומנטיקה? זכור לי שפעם יפאני היה מתאבד על דברים קטנים יותר.
היום כבר אין ויפאנים מתפטרים אחרי שנתפסים על חם.
אני מכיר כמה מנהיגים אצלנו שהיו מישירים מבט אל פני המצלמה ,ו-: או שמודים בפני האומה שבגדו ומבקשים חרטה, או שהיו מכחישים מכל וכל ועוד מוכרים לנו לוקש שהיה זה סיור במסגרת התפקיד.