לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-05-2009, 17:33
  plats plats אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.04.09
למבוגרים בלבד בעיה עם המסך החדש(26"),קפיאה, השהייה מסוימת ועוד (הסבר בפנים, לא יודע אם להחזיר)

שלום

בהמשך להודעה זו:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=470772

עכשיו המסך גם התחיל לעשות בעיות חומרה די קשות ההייתי אומר. גם צילמתי את זה. קודם אני אסביר את התופעה

קודם כל, כשאני הולך נגיד מהמחשב, ומכבה את המסך וחוזר אחרי חצי שעה נגיד ומדליק בחזרה - הוא לפעמים לא נדלק בכלל. מז''א לא נדלק? אפילו שלוחצים על הכפתור, הלד שלו לא עובד. אז מה הפתרון הזמני? להוזיז את העכבר לאלף כיוונים ולשחק סתם עם כפתורים במקלדת(לחרטש) לפני שמדליקים אותו - בשביל שייצא ממצב ה"קיפאון"/ "השהייה" הזה. לאחר המעשה, בערך 10 שניות, בד''כ מדליק אותו והוא עובד. אבל לפעמים גם שעושים את זה, זה לא עוזר, וצריך לסובב ולנתק ידנית את המתח שלו.
אני לא יודע אם זה משהו שמוגדר במסך ואיך אני מבטל את זה, בכל אופן שום שומר מסך לא עובד במחשב , ולא נגעתי בהגדרות של החשמל בלוח בקרה (אתם יודעים, האפשרויות צריכת חשמל שם)

עכשיו לעניין השני שגם צילמתי: אני בא היום בבוקר למחשב, אחרי שכל הלילה הוא היה מכובה באופן רגיל, מוזיז את העכבר ומדליק את המסך - פתאום אני רואה ריצודים נוראיים בצבע צהוב וכחול של פיקסלים צפופים צפופים ובנוסף בקצה העליון האמצעי של המסך - מעין "זבובים" כאלה כמו שרואים בטלויזיה שהיא לא נמצאת על תחנה.
העאלתי את הסרטון למגוון שרתים :

שרת 1
http://www.f2h.co.il/1921905671

או:
http://www.megaupload.com/?d=181VEIDH
שרת 2
או:

http://www.axifile.com/?3708528
שרת 3

מצטער על האיכות אני לא יודע עד כמה זה ברור
להזכירכם הכרטיס מסך הוא GT 7600 והמסך מחובר ב21 פין(DVI).. בדקתי שוב עם שלוש תוכנות פיקסלים מתים ואין.

מה לעשות? החלפתי דרייבר להכי חדש(185.85) ללכת לחנות ולהיטרטר זה בעיה. אני רוצה קודם לנסות לפתור את זה... וגם אני ידפק וישאר בלי מסך :|
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-05-2009, 19:17
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי plats שמתחילה ב "כמו שכתבתי בהודעה הקודמת..."

ידידי,

ייתכן בהחלט שכתבת. דווקא חיפשתי מספר פעמים, ולא ראיתי ציון לכך. עכשיו חיפשתי שוב, ולא מצאתי. אולי אני מדלג

VS היא חברה עם מוצרים איכותיים למדי (לדעתי). מה שמחזק בעיני את התחושה שהבעייה היא לא שם (מה שחשבתי כבר קודם) - וזאת משום שצריך להיות צירוף מקרים גדול במיוחד שהבעייה התחילה דווקא כשהתקנת את המחשב מחדש...

זה שכרטיס מסך ישן, זה לא אומר שהוא צריך להוציא תמונה לא תקינה. אבל זה גם לא אומר שהוא לא יכול להתקלקל. כרטיסים מתקלקלים פה ושם.

מה דעתך באמת לנסות לחבר ב VGA (אם יש בכרטיס המסך שלך ובמסך שלך) או אולי לשאול כרטיס מסך לצורכי בדיקה ממישהו אחר (או ללכת לשכן ולחבר את המסך אצלו?) - זו תהיה הבדיקה הכי קרובה, כי כל דבר אחר יהיה באמת ניחוש. כבר ראיתי בעיות מכל הסוגים שציינת שהיו בגלל כרטיס מסך (למרות שלרוב היה מדובר בכרטייסי ג'אנק של אינטל) אבל גם מסכים...

ישן 17-05-2009, 22:30
  plats plats אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.04.09
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "ידידי, ייתכן בהחלט שכתבת...."

זיו,

כן, יש אחריות, אבל אין טעם ישר להיטרטר ולתת להם כמה ימים לראות אם יש איזשהי תקלה, גם ככה אני אתקע בלי מסך בכלל

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שימי
ידידי,

ייתכן בהחלט שכתבת. דווקא חיפשתי מספר פעמים, ולא ראיתי ציון לכך. עכשיו חיפשתי שוב, ולא מצאתי. אולי אני מדלג

VS היא חברה עם מוצרים איכותיים למדי (לדעתי). מה שמחזק בעיני את התחושה שהבעייה היא לא שם (מה שחשבתי כבר קודם) - וזאת משום שצריך להיות צירוף מקרים גדול במיוחד שהבעייה התחילה דווקא כשהתקנת את המחשב מחדש...

זה שכרטיס מסך ישן, זה לא אומר שהוא צריך להוציא תמונה לא תקינה. אבל זה גם לא אומר שהוא לא יכול להתקלקל. כרטיסים מתקלקלים פה ושם.

מה דעתך באמת לנסות לחבר ב VGA (אם יש בכרטיס המסך שלך ובמסך שלך) או אולי לשאול כרטיס מסך לצורכי בדיקה ממישהו אחר (או ללכת לשכן ולחבר את המסך אצלו?) - זו תהיה הבדיקה הכי קרובה, כי כל דבר אחר יהיה באמת ניחוש. כבר ראיתי בעיות מכל הסוגים שציינת שהיו בגלל כרטיס מסך (למרות שלרוב היה מדובר בכרטייסי ג'אנק של אינטל) אבל גם מסכים...

התכוונתי מבחינת כרטיס מסך, זה אולי שהוא לא עומד בעומס של 26".. כלומר הראם של הכרטיס מסך עצמו שהוא ראה 256 מגה...אולי צריך 1GB? בגלל זה אמרתי אולי אם תוכל לכתוב מכתב קצר אליהם לראות לפי מה שהסברתי ותיארתי גם עם הלינקים המצורפים ככה שידעו.

רעיון טוב עם הVGA, באמת אני אנסה אותו ואראה מה ילך..
אין לי ממש ממי לשאול כרטיס מסך לצערי.. (וגם לחבר למישהו את המסך)
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:20

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר